![]() |
Ben cok beyendim muthis site . Sitelerin birinde linkin arkasindan geldim bu siteye . Cok beyendim . Ben Azeriyim . Turk kardeslerimle internetde sorf etmek bana zevk vereceyine eminim . Her kese iyi vakitler |
FANTASTİK BİR SİTE ARIYORDUM ARAMA MOTORUNDAN BENDE FANTASTİK KİTAPLARI,FİLMLERİ ÇOK SEVERİM BAKTIM SİTENİN GRAFİKLERİ ÇOK ŞAHANE HEMEN KAYIT OLAYIM DEDİM :) ÇOK HOŞ ÇOK BEĞENDİM |
ismim mustafa bursa dan gezinirken denk geldim desem yalan olmaz ama siteniz çok hoşuma gitti ve üye oldum inşaallah faydalanır ve faydam dokunur arkadaşlara ,selamlar... |
siteniz çok güzel arkadaşlar..google da bir konu ararken sitenizi buldum ve çok faydalandım..ve böyle bir siteye ğye olmaya karar verdim..emeği geçen herkese teşekkürler.. |
Ben bir arkadaşımın tavsiyesi ile size ulaştım.Aradığım herşeyi buldum mu? Evet buldum hepinize teşekkürler ........................................ |
yasdıım hikayeleri bazı ark.larım bilio:D ama artık ara verdim hikayelere:D böle sade sade ii oluo! yeni üyelerimiz...H.G :D:D:D |
gecenin bir vakti takilirken girdim buraya... tesadufen tamamen . bakacagiz nasil olduguna.. aradigim sadece seviyeli bir arkadaslik dostluk ortami. bilgilenme ve bilgilendirme payalasim hepsi buu |
Sanırım kaybettiğim wink leri yeniden ararken buldum bu siteyi. Sadece bir tanesini bulabildim ama olsun daha da güzelleri varmış burada :)) |
Hay Bulmaz Olaydım Bu Siteyi.Nerden Rastladım:DGercekte Site Cok gusel olmus nerden rastladım bılmıyorum ama ıyı raslamısım.! |
http://img185.imageshack.us/img185/2985/underworld1gs9.gif Tekara Hoş GördüK Daa HADİ İyi SeyirLer |
| Saat: 13:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık