![]() |
Msx Smf halini biliyorum :noangel: |
cnm sıkılıodu yine bi kış akşamı akşam dediysem gece2:D karanlık resimler arıyodum karşılaştık keretayla işte ne olsun ogün bu gün beraberik:D |
SLMLAR BEN ROSY SİTEYİ TESADÜF BULDUM ÇOK GENİŞ VE ARADIĞIM HER ŞEYİ BURADA BULDUĞUM İÇİN ARANIZDA OLMAK İSTEDİM SAYGILAR |
bnm kısaca adım asos..bn bu siteyi bir arkadaşımdan öğrendim..sitenin çoq güsel olduunu soledi üye ol dedi..bnde üye oldum ve şimdi burdayım..=) |
slm frekansım7989,merakla başladı tanışmam,vazgeçilmez oluca üye olmaya karar verdim.emeği geçen herkese tşk. ler. |
bi cok forum gezdim ama burası bana ilginc geldi ondan takılıorum... |
her hangi bir yerden duymadım, sadece bir ilaç tarifini okurken, ingilizce bir kelime gecti onu arattım, bu sitede gösterdi o kelimeyi okudum, hoşuma gitti vede üye oldum, 34 yaşındayım hukuk alanındayım.. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:D(H) |
yeni üye slm ben aranıza yeni katıldım bu konuları gördüm ve çok sevdim saygılarımla yeni üye |
programlamayı araştırıyordum site çok ilgimi çektive daha çok paylaşım için bu siteyi seçtim. saygılar |
sevgilim bana deniz kızı derdi...hastanede kalp ameliyatı oldu..Sevgililer gününde komaya girmiştiBir gün sonra ölüm tehlikesini atlattı..yani dün..Bugün daha iyi.o yüzden çok mutluyum.Komadan çıkmakla bana en güzel sevgililer günü hediyesini verdi..Bende ona hastaneden çıktığında maillerine baktığı zaman Deniz kızı resmi görsün istedim..çok hoşuna gideceğini biliyordum..o yüzden deniz kızı resimleri ararken tesadüfen girdim bu siteye .çok hoşuma gitti ve üye oldum |
| Saat: 13:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık