![]() |
Ben KuCuK SheYTaN siteyi internette gezerken buldum sans ya çok sevdim vallla görsellik saten çoq muhteşem tebrik ederim bu siteyi yapanlara gönüllerine sağlıkkkk :) |
cok sevdiqim bi amca tavsiye etti saoLsN programLarı burdN indr sorun cıkmZ fLn dedi kaydoLdK iste... tarama fLn vr ya ii oLms vaLLa yapanın eLine saqLık ;)(H):smiley32: |
msxlabsa msn eklentileri ararken rastladım ve bi daha kopamadım ne ararsam var..:Dsiteyi kuranada moderatörlerede çok teşekkür ederim.Yalnız bn knight online manyağıyım bu konuda bana yardım edebilcek yada benim yardım edebileceğim konularda bana ulaşın msnim görünüyo herkese kolay gelsin |
bir dost sayesinde |
Ya abi geçerken uğradım misali ;) Eski üyeliğim vardı her şeyini unuttum:) Bende eski forum indexlerini saklıyodum bi baktım bu var..Bende bi bakim dedim öyle işte gelidk bakalım ;) Hadi herkese ii forumlar.. |
merhaba ben zaten kayıtlıydım size ama uzun zamandır giremiyordum ben kayseriliyim ,adem ismim mobilya magazasında satışlara devam etmekteyim :)). Fırsat Buldukça Gelecegim . Teşekkürler Kolay Gelsin. :) |
Ben q00qLe de qezinirken farkLıLık (MSn) :)ararken sitenizi buLdum. Bayadır üyeyim (gokeray)bu kuLLanıcı adını Yeni aLdım. İLqinize Teşekkür Ederim :) Harika 1 site Tanıdıqım Herkese tavsiye Ediy0rum____:D |
adi: jinu tony [Jin nyu] kusen erika geti vedi ama turkce ii deir ogrenikioum bekireyin biras |
Anlasana...! Hani yüreğini bölümlere ayırırsın yaa...! Kimi bölümlerde hüzün vardır.., Kimi bölümlerde sevinç.., Ve öyle bir bölümde vardır'ki..! Orada özlemlerin orada hasretlerin vardır.., Ve özenle sakladığın özel'in vardır...! Sabırla geleceği an'ı beklersin..! Düşünsene o gelmiştir ve artık iyi olma zamanıdır..! İşte sana nedenim anlasana..! Kenan Sayın |
merhaba ben mavi resimleri çok severim yada güzel olan herşeyi bütün güzellikler burda sanırım dönüp dolaşıp buraya geldim ;);) |
| Saat: 23:18 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık