![]() |
1 arkadaşa bakıp çıkacaktım :noangel: hala burdayım :D |
[quote=kompetankedi;4660]Merhaba, MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz! MsXLabs forum ailesine katıldığım için mutluyum. Sanal alemde dolaşmaktan ve yeni şeyler öğrenmekten zevk alıyorum. İçeriğinizi beğendiğim için katıldım. |
MsXLsbs tek kelime ile müthiş, başka ne diyebilirimki..... Aranızda daha çok yeniyim ve sanırım burada olduğum için çok şanslıyım. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. |
merhaba siteyi discovery ile buldum tam olarakta nasıl bulduğumu bilmiyorum ama bişileri tıklarken sitenizle karşılaştım aslında birazda ürperdim demesem yalan olur:))) ismim mehmet serbest çalışıyorum teknik ressamım. aslında msn ne kadar güvenli olabilir bunuda araştırıyorum umarım forumlarınızda bununla ilgili bir şey bulabilirim teşekürler |
mrb benim siteyi bulmam biraz tesadüf oldu ama beğendim güzel bi site...aranızda olmak güzel |
herkese merhabalar aranıza katılmaktan bende cok buyuk keyıf aldım sıtenız cok ılgımı cektı gercekten mukkemmel bı calısma olmus tebrık edıyorum super yaa |
3285. mesajın içeriği: hoşbuldum güzel forum güzel insanlar güzel paylaşım güzel günler |
MsXLabs ile tanışmam bir arkadaş tavsiyesi ile oldu ama sadece dinamik resim yükleme amaçlı idi .sonra site hoşuma gidince giriş yaptım ve hoş gördüm |
selam:)iletilerime bakarken genelde bu tür ileti gördüğümde silerdim tesadüfen girdim kesinlikle pişman değilim çok hoş bir forum hepinizin eline sağlık:)ben 18 yaşında genç bir kızım.Henüz bilgisayar(web tasarımı)bölümünde okuyorum.11.sınıf öğrencisiyim ve bu tür sitelerde dolaşmaktan zavk alıyorum.herkese iyi eğlenceler... |
Merhaba...İtopyan olarak kayıt oldum.şiirlerimin bu sitede yayınlandığını gördüm ve üye olup şiirseverlere merhaba demek amacıyla şöyle bir geçerken uğradım.. küçük sevdalılardı büyüyen sevdasında konaklanan yer tutmuş yüreğine laf geçirmeye gücü de yoktu en yüreklisinden.. Yüreği yanardı işte… küçük sevdalıları düşünürken… derin bir ah çekti eski notaları söylerken ya biri olmalıydı, ya da biri konuşmalıydı sessizliği bölünmüşken… o biri hiç konuşmadı, gözyaşları silinirken.. ...............İ.topyan |
| Saat: 13:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık