![]() |
ahşehadet gelartık durma işkenceler altında yorma çektiğim acıları sorma gel ey şehadet adım adım camiler.sine gidişimde konuşulan her sohbette aradım ben kelimelrde gel ey şehadet adım adım ey.nurlu bolut gelbenzeme ah şehadet gel artık bekleme münacatım budur rabimden gel ey şehadet adım adım ŞEHADET herkese oğradınsen bana köskünmüsün birçoğuna güz kırptın bana yeminlimisin ben senin aşkın ile kavrulurken burada EY ŞEHADET sen bana nede nazlar edrsin gerçi her istiyene nasip olmadıysada du'am şudur rabbimden nasipolsun banda nasip olsun yarabbi bu aşkla yananlara bilsemki nezamana denk gelecek o gelişin dağmat gibi hazırlanır güzelce süslenirim kanımın hıçkırması gelişine müjdedir ey ŞEHADET çabuk gel bana getir müşdemi |
Ayrılık çanları çalıyor gibi Girdaba düşmüş ,dönüyor gibi Seher esmiş tenine soluyor gibi Beni Âzad et'de gideyim bugün Adın mecnun ile değişmiş gibi Yüreğinde kıvılcım tutuşmuş gibi Aşk'ta ki ayrılık kokusu gibi Beni Âzad et'de gideyim bugün... Susuzum ,katreyle içiyor gibi Çöldeki serab'ı arıyor gibi Setredip içine dönüyor gibi Beni Âzad et'de gideyim bugün... |
Allahım!“Bir elim yağ da olsa, bir elim bal da” Rengi solmaz çiçek olsam, bin dalda Sana ölüm yok deseler, bâtıl da… Îmânımdan vazgeçemem Allah’ım. Şeytan gibi düşünceme girseler Yollarıma ipek halı serseler… Dünya gibi ne dünyalar verseler Îmânımdan vazgeçemem Allah’ım. Boğazıma yağlı ilmek taksalar Tuz yalatıp, ciğerimi yaksalar Çeşme olup, başucumda aksalar Îmânımdan vazgeçemem Allah’ım. Kefereler ordusuyla gelseler Bedenimi kurşunlarla delseler Her hücremi bin parçaya bölseler Îmânımdan vazgeçemem Allah’ım. Günâhlarım sel misali taşmıştır Ne tepeler, ne dağları aşmıştır Seni seven, aşkın ile coşmuştur Îmânımdan vazgeçemem Allah’ım. Süyeydâmız sevgin ile nurlansın Günâhımız, rahmetinle durlansın Îmân etmem diyen arsız kirlensin Îmânımdan vazgeçemem Allah’ım. "Sevdiğin her şeyi, bize de sevdir Yerdiğin her şeyi, bize de yerdir” Sevenleri affınla murâda erdir Îmânımdan vazgeçemem Allah’ım. “Senden geldik, dönüş sana” biliriz Ecel vakti, her can gibi ölürüz… Ve inşallah! Yüz akıyla geliriz Îmânımdan vazgeçemem Allah’ım! Hasbi Tanrıverdi |
Allah Sevgisi Şehvetinin esiri olmuş her bir nefis dizginlerinden boşanmış bir at gibidir Bu atı kırbaçlayıp şÃ¢hâ kaldıran sinsi şeytanın ta kendisidir Dizginleri ele alıp atı durduracak kişi yalnızca atın seyisidir Bunu da her zaman için yaptıracak olan yÜrekten gelen ALLAH sevgisidir Hz. Muhammed\'in sevgisi (s.a.v.) BİZE DOĞRUYU ÖĞRETEN BİZE İNSANLIĞI ÖĞRETEN BİZE DÜRÜSTLÜĞÜ ÖĞRETEN ALLAH RESULÜ YA MUHAMMED (S.A.V.) İNSANLARA KURAN-I KERİMİ ÖĞRETEN İNSANLARA HAKKI DİNİ ÖĞRETEN İNSANLARA SEVGİYİ ÖĞRETEN ALLAH RESULÜ YA MUHAMMSD (S.A.V.) |
Demedim mi , Deme Demedim mi Güzel aşık cevrimizi Çekemezsin demedim mi Bu bir rıza lokmasıdır Yiyemezsin demedim mi Yemiyenler kalır naçar Gözlerinden kanlar saçar Bu bir demdir gelir geçer Duyamazsın demedim mi Çıkalım meydan yerine Gidelim dostun seyrine Canı başı Hak yoluna Koyamazsın demedim mi |
Bir gün sende öleceksin Bu diyardan göceceksin Hesabini vereceksin Sen o ana hazirmisin ? Azrail gelir ansizin Girer vucuda son sizin Birde bakmissin cansizsin Sen o ana hazirmisin ? Cok güvenme sagligina Aldanmayasin yasina Ne parana ne malina Sen o ana hazirmisin ? |
Allahı anarDosta koşanlar Allahı anar. Aşkla coşanlar Allahı anar. Hak yola uyan Kalbini yuyan Pek az uyuyan Allahı anar. Huzura varan Edeble duran Okuyan Kur'an Allahı anar. Rızadır kastı Arayan dostu Çıkarır postu Allahı anar. Hakta buluşan Aşkla çalışan Dili alışan Allahı anar. Baksana kardeş Yanıyor ateş Ay ile güneş Allahı anar. Kim ki imansız Yanar amansız Hep canlı cansız Allahı anar. Allaha dayan Gafletten uyan Bunu okuyan Allahı anar. |
Hayat iman ve cihad alnımızın yazısı Gözlerimde bir hırsı kamçılayan bir arzu Sana ulaşan çağrı, ey şehid, ey şehid Alnı öpülesiler her biri bir dağ gibi Düşseler vurulupda, kanlarıyla boğacak Zulmün soluk sesini, ey şehid, ey şehid Gün geçtikçe büyüyor gönüllerin ateşi Taş yürek ses veriyor, doğan islâm güneşi Çağırsın ardımızdan, ey şehid, ey şehid Söyleyen : Grup Genç |
DERMAN ARADIM Derman aradım derdime, derdim bana derman imiş, Bürhan (tanık) aradım aslıma, aslım banma bürhan (tanık) imiş!.. Sağı solu gözler idim, DOST yüzün görsem deyu, Ben taşrada arar idim, ol can içinde CAN imiş!.. Mürşid gerektir bildire, Hakkı sana hakk-el yakın Mürşidi olmayanların bildikleri güman imiş Öyle sanırdım, ayrıyem; DOST ayrıdır, ben gayriyem Benden görüp işiteni, bildim ol canan imiş!.. Savm-u salat hac ile sanma biter zahid işin, İNSAN-I KAMİL olmaya, lazım olan İRFAN imiş Her mürside dil verme kim yolunu sarpa uğratır Mürşidi, kamil olanın yolu gayet aşan imiş. Reyadı gam ah aşıka sermayeye candır Ah Aşk ehlin ebütün dünya feryadı figandır Ah Aşk ehlin ebütün dünya feryadı figandır Dert ehline derman ah yine derdindedir amma Bi dert olanın bu alemde hali yamandır Medet ya habibel kulub İşit Niyazi nin sözün, bir nesne örtmez Hak yüzün Hak tan açık bir nesne yok, gözsüzlere görülmezmiş Niyazi MISRİ Ayrıca sami savni özer den dinleseniz çok iyi okuyor |
NİYE hakka aşık oldun ise muhabbetle doldun ise canda onu buldun ise geceleri uyku niye...? muradına erdin ise hak rızasın verdin ise allah için verdin ise verdiğinde gözün niye..? sönmüş ocak yaktın ise gönüllere aktın ise bir yoksula baktın ise başa kakan sözün niye..? bir hastaya vardın ise hatırını sordun ise yarasını sardın ise kalbindeki hüzün niye...? hak yolunda oldun ise nurlarıyla doldun ise rızasını buldun ise cennetinde gözün niye...? seccadeye durdun ise hak kapısın vurdun ise öbür dünya yurdun ise bu dünyada gözün niye..? |
| Saat: 09:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık