![]() |
WaLLa seneLerdir MSN Messenger 7.5 KuLLanıorum ve haLa da öLe. SadeLiği severim. Forever 7.5 xD |
Ben Kurdum da Plus Çalışmadı 9 beta tr de nasıl olcak o bilen varmı |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım güncel sürüm olan Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) kurunuz. Alıntı:
şuan güncel wlm 14.0.8050.1202 sürümü ile uyumlu plus sürümü mevcut deildir.son beta sürüm olan plus 4.79, wlm 14.0.5027.908 sürümü ile uyumludur.fakat 14.0.5027.908 sürümü güncelleme istediği için kullanmanız mümkün deildir. |
emeginize yüreginize saglik paylasim icin sagol |
arkadaşlar sizden bir ricam var arkadaşımın ifadeleri gözükmüyor ne karşı tarafın ifade yolladıgın da yada kendisinki gözükmüyormuş ifade yerine isimleri gözüküyormuş ne yapmalıyız bu konuda yardımcı olurmusunuz |
Alıntı:
|
msn 9.0 açılmıyor yani msn yükledim ancak açılırken hata oluştu diyor ve gönderme diyorum msn açılmıyor hata:sistem dosyası eksik gibi birşey diyor hata şöyle diyor Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz. ne yapma lazımmm |
iyi aksamlar.. Neden ben Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) surumunu XP de kuramıyorum hata deyıp duruyor.. Lutfen acıl yardım edermısınız ? |
bunda da sürekli yardım penceresi çıkıyor bunu nasıl kapatabilirim |
Alıntı:
bir programı varmı bunun gözükmesi icin yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk ederim |
| Saat: 05:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık