![]() |
Alıntı:
Messenger Discoveryniz tam anlamıyla çalışmıyor ...Bu Şekilde Silip Yeniden Kurumayı Deneyiniz : "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin. daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin. |
Yok ya yine olmadı |
Arkadaşlar mdl yi yukledim diğer fonksiyonlar çalışıyor yanlız kişiler sekmesine tıkladığımda aşağıdaki uyarıyı veriyor tamam diyorum ama bi değişiklik söz konusu değil bu konuyu başından sonuna kadar okudum ama bu tip bir bildirimde bulunan arkadaş göremedim yardımlarınızı bekliyorum http://img341.imageshack.us/img341/7393/mdlos0.jpg |
Alıntı:
Bir süre Messenger'ı kullandıktan sonra oturumunuzu kapatıp yeniden açın ve tekrar deneyin. |
Sayın adminim defalarca acip kapatmama ragmen (2 3 gundur deniyorum) devamli aynı hata penceresini veriyor acaba mail adresimin hotmail uzantili olmamasindan mi kaynaklaniyor olabilir bu sorun gerçi mail adresimin doğrulamasını gerçekleştirmiştim |
ya nasıl indircem offffff üyede oldum olmuyor nerden yaaa |
Alıntı:
TIKLAYINIZ..... |
ya ben nasıl ındırıcem bu msn lıve dıscovery i? |
Alıntı:
Alıntı:
|
Discovery'i programini sildim. Msn ikonuna her tikladigimda "there was an error to loading discovery dll file yaziyor" Nasil halledebilirim ? |
| Saat: 19:30 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık