![]() |
Ağlayan Ben Değilim Bölünmüş uykuların sabah bilmez güzeli Dilinde kalmış adım gizli gizli ağlıyor En yasak hislerimin eyvah bilmez güzeli Attığım en son adım gizli gizli ağlıyor Mürekkebi tükenmiş şairlerin hecesi Sarayında hapsolmuş bir sevdanın ecesi Yıldızı güne aşık bir Ağustos gecesi Ve yankısız feryadım gizli gizli ağlıyor Nihavend düşlerimin en hüzzam notasında Kaybolmuş bir geminin ufuksuz rotasında Umut dolu bir aşkın başlangıç noktasında Yara almış kanadım gizli gizli ağlıyor Mührü kırık kapımın en mahrem anı için Lanetlenmiş sevdamın masum isyanı için Aşkı bir rüya bilmiş ömrün sol yanı için Öksüz kalmış muradım gizli gizli ağlıyor. |
------BİRİ------ Bekle.. Gece tene susayınca mutlaka gelir.. Nelerden vazgeçersin sevdan için? Ne kadar çoğalabilirsin? Söyle beni ne kadar sevebilirsin? Bir şehirden, içinde en sevdiklerinden Vazgeçebilecek kadar mı? Yüreğini koy yüreğimin üstüne.. Gel benimle.. Hiç bir şehir, hiç bir sokak, hiç bir mahalle.. Hiç bir köşe başı sahipliği.. Gözlerinin gördüğü kadar büyük değil.. Biri yokluk, biri yoksunluk.. Biri yanlızlık, biri ayrılık.. Biri hiçlik, biri hıçkırık.. Biri aramak, biri bulamamak.. |
Boslukta misin sesli ya da sessiz Anlamsiz bir yukselis derken mi dustun birden ve anladin en uc noktalarin bile anlamini.. Sadece, Ama sadece bilerek koparmak her bir parcadan Ve bu, firlatip atmak icin degil sirasizca GOR Tek tek gormek onlari once Bir bir Birer birer Bir-tek ve bir-tek ve bir-tek Sonra hepsini tek-bir gormek DUR! Bitme, Bir derin nefese zaman degil daha Ince-uzun-genis-alcak-isikli-karanlik-yuksek-ler-ve-dusme-den Gidiyormuyum hala? Ve hala tekler Birlesirlerken bu darda ve mozaik bir cig gibi buyurken aglarken ve gulerken UNUTMA en kucuk bir sessizlik ve cildirtan bir yuksek ses sende toplanip kusanir ve uzanirlar yersiz bir savastan yeni bir senfoniye, Barista, uyumluca azalmalar ve cogalmalarda. bilirmisin, herbiri hicbirseydir bir otekisiz sesli ya da sessiz |
VERIN AYNAMI Aynami kaybettim, ta cocukluk yillarimdan askin yasak, arkadasliklarin yasak oldugu dönemlerdem kalan. cok zor günler gecirmistim vaktiyle. iste bu yüzden yalnizligi hic sevmem, cildirtan sessizliklerden korkarim oldum olasi, kulaklarimi tirmalar sessizligin ugultusu, kalabaliklarda bile yok olurum... yalnizlik bitimsiz hüzün saatleridir hep, kendimle bir basima, ölümün nefesi gezinir sanki saclarimda , Yalnizligima tek carem AYNAM... O bir YITIK ÜLKE sanki benim icin, ulasilmasi güc , bir bakis kadar da yakin. Tüm hayatimin izleri aynamdaydi: Aldatan boyali ruhlar, Gülen riyakar yüzler, Sevilmemis saf asklar, Aglayan durusu yarali sevdalar , Ve bir de SEN... hayallarimin yitik ülke prensi... Simdi bana bir SEN lazimsin , bir de AYNAM. Verin benim aynami, Zaten sectiginiz hayatlari yasiyoruz, pamuk ipligine bagli, yasamaksa bu... Bir de umutlarimi, hayallarimi icine hapsettigim aynami almayin, alip da kirmayin. Cünkü kendimle bir basima kalamam, Cünkü sürgünlerden dönemem bir zaman aynam olmadan. Verin bana aynami, Verin benim YITIK ÜLKEMI... nisan_yagmuru(nuray yakamoz) |
BARI SEN TERKETME bir sigaram var,yakinca karanligi aydinlatan bir de hayalin..yalnizligimi paylasan, üsürüm sen yokken, sigaram dudaklarimi ISITIR ama, param yokken, o da beni yapayalniz BIRAKIR ... bir icimlik sigaramsin sen..canim.. bari sen terketme beni.. . kalbim KIRIK, aklim KARISIK, elimde sigaram, ucu YANIK.. aglarim sen yokken , efkarimi sigaram DAGITIR ama, param yokken, o da beni yapayalniz BIRAKIR....... bir cekimlik dumanimsin sen. .. gülüm bari sen terketme beni.... nuray yakamoz (nisan_yagmuru) aslinda yesilayciyim..kesinlikle sigara icmiyorum.. ama icen bir arkadasima ithafen bu siiri yazdim.. sigara icenlere iyi davranalim,onlar misafirimiz cünkü... |
SENDEN SONRA Sana yazdigim siirleri bir bir yeniden okuyup silmeni isterdim, Agladim geceler boyu sebebini bilmeni isterdim. Yagmurlar yagdirirken gözlerim islanan yanagimi silmeni isterdim Hatiralar yüregimi sizlatti sebebi sendin görmeni isterdim. kapilar kapandi ask odasinin anahtarim sendin acmani isterdim Mevsimler döndü yine bahara yalnizligima caremdin ,kalmani isterdim Senden aldigim ne varsa aska dair sana geri vermek isterdim Benden aldiklarin sana hatiramdir ama yüregimle birlikte gömmek isterdim. Rahat uyuyabilmen icin senin geceleri rüyalarini calmak isterdim ben zaten uykularimi hayallerimi kaybetmisim bu dünyadan da yok olmak isterdim... nisan_yagmuru (nuray yakamoz) |
Bakıyorsun ama görmüyorsun beni Farketmiyorsun seni özlediğimi Seni her gördüğümde içimin titrediğini Kalbimin atışları ise İşte onlar senden çok uzakta sanki Oysa ne kadarda hızlı atıyor kalbim Gururum engel olsada cümlelerime Beni sev diye her gece dua ediyorum Sen! Sen bilmiyorsun tabi Belkide beni görmeyişin Başkasına sevdandandır diyorum bazen İşte o zamanlar içime bir sessizlik oturuyor Senin sevdana karşı benimki Yaşlar doluyor gözüme Ve engelleyemiyorum akmalarını Bir varsayımdan bile İçime ne kadar çok gözyaşı akıttığımı bir bilsen Bazen seninde beni sevdiğini düşüyorum Ütopik diyorum gülüyorum kendime ... Tıpkı şimdi gülümsediğim gibi Sana yazdığım bu satırlara .... Yazan : Ben ( Yani BURDAYIM ) ;) |
|
elimde duran forotafın aktım ınan tanıyamadım bu dörtlüğü ben sana yazdım curse :P |
GEÇMİŞTEKİ AŞK Gecemde saman yolundaki yıldızlar kadar Parlak dolunayım var benim Bir o kadar da sevimli birde sıcaklığı var Isıtıyor muhabbeti gecenin soğukluğunu Unutturuyor yalnızlığımı Her ne kadarda sesini duymasam da Varlığı umut veriyor telefonu Kırasım gelir telefonu sesini bana vermiyor diye Haykırmak ister gönlüm Seni seviyorum diye |
| Saat: 11:24 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık