![]() |
"5liraya teşekkür taktir yapılırr..10 lirayada 1 ler 5 yapılır :D" |
beğendiğim iletiler: MANİDAR SÖZLER 1-Iman etmek, görünmeyene inanmaktir. Mükafati ise görünmeyeni görmektir. (St. Augustine) 2-Yarin göz açtirmayacak olanlar, bu gün göz yumduklarimizdir. 3-Medeni Olmak Soymaksa Bedeni... O Zaman Hayvanlar Bizden Daha Medeni.. KOMİK İLETİLER: 1-Mısırdaki bir süpriz dededen miras kalıyorsa,büyük anneannenizde bir fingirdeklik var demektir. 2-meşgul: ufolarla yemekteyim 3->>>bu alana reklam alınır<<< 4-sürüden ayrılan idealist kuzu 5-Eyyy aşk sen nelere kâdirsin Gel de şu hesabı öde... 6-Anıl.exe (Çalışkan) 7-dışarıda: 7'den 8 çıkmadı, 10luk almaya komşuya gitti... 8-Kişisel bir fantezi yazınız 9-İsmini vermek istemeyen izleyici. 10-Zamane kızlarının hepsi oturum açmayı biliyor ama hiçbiri yufka açmayı bilmiyor.. |
RüyaLarDa H0rm0nLu ArTık xS rüYamDa AkSakaLLı Nine GörDümMm xP X)) |
benim ki :hih2: Kisisel iletim Yemek yerim |
(U) Gençliğimi çaldın sen şu ömrümün uğrunda ölecek can bırakmadın.. Agh İlhan abi 2 senedir aynı ileti :D |
yokum aslında varım aslında yokumda öyle bişey :S anlamadım : ) 4 aydır aynı ileti hiçbir kuvvet degiştiremedi |
Çevirimiçi olmuşsun ama, adam olamamışsın. (kendi iletim) |
Aslında bizim msn de bir sürü oluyor çünkü enteresan arkadaşlarımız var http://www.gorselsanatlar.org/Smileys/default/smiley.gif şu anda online olan arkadaştan bir cümle: ''Kedi ulaşamadığı ete mındar derrrr veeeee.. o andan sonra ,*konuşan ilk kedi *olarak tarihe geçerr puhahaha'' |
Bilmemkim geldiysen 3 kere titret :D |
''(U)Gençliğimi çaldın sen şu ömrümün uğrunda ölecek can bırakmadın'' Vay İlhan abi bıkmadın 3 senedir aynı ileti :D |
| Saat: 23:28 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık