![]() |
Alıntı:
|
gönlüme göre şirin bir site arıyordum kalbim buraya yönlerdirdi nede iyi etmiş. |
Siteyi internette gezinirken tesadüfen buldum.Arkadaşlarıma önereceğim.Başarılar... |
1sene Önce buldum ama girmedim sonra aklıma geldi site yeniden üye oldum çünkü profil fln yanlıştı . Hemen alıştım ama :) |
acıkcası animasyon ararken rastladımmm.. Ama gerçekten muhteşem bir ortammmmm.. Böyle bir yeri kaçırmak istemedimmm.. Bende KAatılmaya karar verdim.. Birlikte iyi zamannn geçirmek dileğiyle.. |
öğrenciyim gothic birisiyim evenescence hayranıyım bunun yanın sıra rap de dinlerim ceza ayben fuat roka hepsi benim için ayrı bi özel.hayattan bişiler bekleyenlerden değilim resim ararken buldum hoş bi site üye oldum ve bi daha ayrılacağımı samıyorum |
merhaba ben yeni üye magicx, mj doğru yeremi yazıyorum onu bile bilmiyorum,henüz sayfaları anlamaya calişiyorum |
slm ben ELF'lerle ilgili arastirma yapiodum kendimce we bu siteyi buldum..artik kopmak mumkun deilm benim icin...ama daha tanistigim icin uzgunum..olsun onumuzde kooocaman bi hayat war .. deme arkadaslar...;) |
merhaba ben burayı oğlumun dersi için resimler ararken buldum girerken bayağı zorlandığımı söylersem yalan olmaz çıkan sesler biraz ürküttü ama zamanla alışırım heralde |
slm arkadaşlar ben yeni uye site gerçekten cok güzel ben balıkesirliyim 18 yasındayım hepinize şimdide ty |
mrb tüm uyelere selam busiteyi birisi tavsiye etti seviyeli ve bilgi paylasim oldgu icin tercih ettim. hosca kalin |
önce msxlabs teşekürler mükemmel bişi burası valla tanışalı yaklaşık bir hafta oldu ailekütüğünden arama yaparken tesadüfen buldum güzel hoş |
bı arkadaşımın tavsıyesıle bu mukemmel sıteyle tanıştım hahttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/yahoo.gifrıka bıste |
MRB ben başka bir şey arıyodum buna girdim merak etdim ve 3 saat filan kurcaladım bakdım site çokkk güzel bu sitedede takılıyorum artık ve işş.bundan sonra bu sitede takılıcam:) |
slm güzel dört dörtlük bir site yalnız web için ayrılmış linkiniz bir an önce kullanıma geçerse mutluluk duyarım saygılar |
ben bu siteyi gezinirken tesadüfen buldum ve cok hosuma gitti ilginc ve genis kapsamli bi site,harikasiniz ve ben buradan cimam artik ona göre,siteyi hazirlayanlara sevgiler ve tesekkürlerrrrrr _facetoface_ |
Ben bugün sitenizi tesadüfen google'da buldum. Hemen üye oldum. Çünki içimde çok memnun olacakmışım gibi bir his vardı. Umarım bu bir yanılgı değildir. Şimdiden tüm katkıda bulunan arkadaşlara teşekkürler. Başarılarınızın devamı dileğiyle.:D :D :D |
bir flashın peşine düştüm geldim googleden :) |
Ben 1,5 - 2 sene önce bir messenger hatasının sebebini ararken üye oldum buraya. Fakat daha önce aktif değildim sitede :) Şimdi ise o açığı kapatmaya çalışıyorum:) gerçekten hoş bir ortam var burada :) |
Alıntı:
8o| siteyi beyendim ilginize teşekkür ediyorum bir sorunum var bookworm adventures diye bir oyun var bunu nasıl crack leriz 4 saattir uğraşıyorum |
msn de aradığım bir özellik sırasında tevafuken karşıma çıkan bu sayfa gerçekten tam ihityacım olan bir adres olduğunu farkettim ve heme üye oldum. Bu adresi hazırlamakta emeği geçen ve katkıda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
ben burayla fen ödevim için arama yaparken tanıştım.melezim annem türk babam japon. türkiyede 4 yaşımdan beri yaşıorum,bu yüzden türkçem fena deil.japonca öğrenmeye yeni başladım.tam olarak geçen sene idi.tam adım abby aiko nakagawa ama uzun olduğu için arkadaşlarım naoko diyorlar. |
siteye gogoglede gezerken karsıma cıktı bakım dedim iyi biyere benziyo daha tam anlamıyla bakamadım yada ögrenemedim desem daha ii :@ karayel sert eser:@ |
Merhaba Sizinle tanışmam Formlarda gezinirken logonuz ve sitenizin pırıltılı can alıcı görünümü sizi bulmama yardımcı oldu ama sitenizin dokuları çok mükemmel Sizleri ayrıca tebrik ederim hepinize saygılar |
valla ii ki tansmsm msxlabs la hayatm senlendi yafffff geziniodm ve msx karsma cktı'''''''!!!!! |
selam bende discovery reklam larından buldum iyi vakitler geçirmek dileği ile |
merhabalar MSX ailesi... sizlerle messengerim hata verip çözüm yolu ararken tanıştım.Forumunuz harika.Bundan böyle buralı oldum artık. SEVGİLERLE |
İYİ DE BEN BUNUN NERESİ NE YAZCAM YA BEN ONU ANLAMADIM BANA YARDIM CI OLUR MUSUNUZ MSXLABS___???? |
tesadüf...over clock pro. larına bakarken gördüm :)biraz gezindim ve hoşuma gitti bende üye oldum...:) |
Arkadaşlar bende bu siteyi yeni göördüm ve bukadar geç görmem çok kötü oldu diye düşünüyoruum. çok geniş bir site, emeği geçen ve geçecek olan herkese tşk. bundan sonra burdayıım sanırım:) |
Herkese slm msn programlarına bakarken msxlabs'ı gördüm forumunuz hoşuma gitti üye oldum inşallah iyi vakit geçiririm. |
slm wampirler hakkında bilgi ve resim ararken burda buldum kendimi hala burdayım.......................! |
:D HeLaL ßenimm arKadaSima yaaa mSn yLe iLgiLi ßi kaC proGram gerekiyOdu verdiGi ilK aDreS ßuyDu (: Elif 21 Seni seviyorum ve Coq teSekkür ediyOrum ßalimm... GerCekten mükemmeL ßi site herSey iCin teSekkürLer (: |
aslında çok fazla söze gerek yok çünkü zaten herşey ortada böyle siteler çok az elinize sağlık tbr ederim çok hoşlandım burdan ve inş faydalı konularda herkeze yardımcı olabilirim .. |
Discovery programı sayesinde:) İyi ki üye olmuşum... Sitede emeği olan özellikle bu siteyi yaratan, konu açan, yorum cvp yazan bilgilerini fikirlerini paylaşan herkese teşekkürler... |
Forumları Gezmeyi Severim Burasıda İlgimi Çekti Üye Olmak İstedim. Ama Web/Flash Tasarım Konusunun Açık Olmasını Çok İsterdim. |
yıllık odew ararken bır baktım burdayım:D |
google de gezinirken tesadüfen tıkladım iyiki tıllamışım :smiley32: |
ben mc casus belki doymussunuzdur 2 album war yas 16 site super bn kaçırırmıyım hemen atladım |
(H) SİTEYE ÜYE OLAN BİR ARKADAŞIM SAYESİNDE ARANIZA KATILDIM.HEPİNİZE MERHABA |
DrAm3vLH sayesnde iiki tanstrdı benı |
merhabalar (F) Benim site ile ilk tanışmam 17.03.2007 anlayacağınız daha yeniyim çok beğendim siteyi özellikle adının MAVİKARANLIK olması beni çok etkiledi.Çünkü mavi yi ve karanlığı cok severim :D Aranıza katılmak güzel :) |
Bilgisayarı 5 ay önce aldık.kullanmayı yeni öğreniyorum.küçük bebeğim olduğundan fazla vaktimde olmuyor.ben sesli msn görüntü resmi ararken sizin sitenize girmiştim.Giriş sayfanız beni biraz ürküttü.neden bilmiyorum kötü bir site olabileceğini düşündüm.şu an bu fikrim değişti.güzel bir site . |
merhaba..siteyle tanışmam tamamen tesadüf..ben bir öğretmenim ve tiyatrom için gerekli olan ses efektlerini arıyorum.sitenizi gördüm.ilgimi çekti.üye oldum.umarım aradıklarımı bulabilirim.bu arada fazlaca gizemli olmaya çalışmışsınız gibi geldi bana.kendinizi serbest bırakın.insanlara sadelik çekici gelmeyebilir.ama unutmayın :her gün doğaya yeniden açtığımız GÖZlerimizin nasıl yaratıldıgının sırrı hala çözülebilmiş degil.teşekkürler |
msx labs'a arkdaşımın tavsiyesi üzerine kayıt oldum. çok iyi bi site olduğunu söyledi ve bu konuda haklı olduğunu üye olduktan sonra anladım . gerçekten içerikleri çok güzel ve gereksiz bişey yok.kafa ütüleyen bi site değil ama şu girişteki müziği olmasa tam süper olacak^o) |
googleden buldum.ama güzel bir yermiş.bulduğuma sevindim. |
aynen ßende yaf $ans eSeRi qiRdim :) ama Site HariKa Cidden ;) |
TAMAMEN TESADÜF OLDU YAPTIĞINIZ İŞLERİN DAHA HEPSİNİ GÖREMEDİM İNCELECEĞİM DAHA GENİŞ FİKİRLERİMİ SONRA BİLDİRİRİM SİZE KOLAY GELSİN. |
Ben RockDream Siteniz bir harika bunu daha öncede belirtmiştim gece gündüz nette olan biriyim yıllardır böle bir site aradım sonunda buldum :) artık hep burdayım.. |
| Saat: 20:15 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık