MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

Misafir 12 Mart 2007 21:56

Alıntı:

Chatlaqq_327 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 387599)
ya ben ödev için girdim ama kimse bana cevap yazmıyor

ee bana yardım olucak bir vatandaş yokmu ?? lütfen ya nolur

Nasıl 1 yardım talebiniz olduğunu belitirseniz yardımcı olmaya çalışırız..

erdal34 12 Mart 2007 22:54

gönlüme göre şirin bir site arıyordum kalbim buraya yönlerdirdi nede iyi etmiş.

kaya2007 12 Mart 2007 23:02

Siteyi internette gezinirken tesadüfen buldum.Arkadaşlarıma önereceğim.Başarılar...

Silent 12 Mart 2007 23:26

1sene Önce buldum ama girmedim sonra aklıma geldi site yeniden üye oldum çünkü profil fln yanlıştı . Hemen alıştım ama :)

LeodeoX 13 Mart 2007 03:00

acıkcası animasyon ararken rastladımmm..
Ama gerçekten muhteşem bir ortammmmm..
Böyle bir yeri kaçırmak istemedimmm.. Bende KAatılmaya karar verdim..
Birlikte iyi zamannn geçirmek dileğiyle..

Misafir 13 Mart 2007 09:59

öğrenciyim gothic birisiyim evenescence hayranıyım bunun yanın sıra rap de dinlerim ceza ayben fuat roka hepsi benim için ayrı bi özel.hayattan bişiler bekleyenlerden değilim

resim ararken buldum hoş bi site üye oldum ve bi daha ayrılacağımı samıyorum

magicx 13 Mart 2007 10:55

merhaba ben yeni üye magicx,
mj doğru yeremi yazıyorum onu bile bilmiyorum,henüz sayfaları anlamaya calişiyorum

OZII_84 13 Mart 2007 13:48

slm ben ELF'lerle ilgili arastirma yapiodum kendimce we bu siteyi buldum..artik kopmak mumkun deilm benim icin...ama daha tanistigim icin uzgunum..olsun onumuzde kooocaman bi hayat war .. deme arkadaslar...;)

hakevi 13 Mart 2007 13:55

merhaba ben burayı oğlumun dersi için resimler ararken buldum
girerken bayağı zorlandığımı söylersem yalan olmaz
çıkan sesler biraz ürküttü ama zamanla alışırım heralde

bozok89 13 Mart 2007 17:57

slm arkadaşlar ben yeni uye site gerçekten cok güzel ben balıkesirliyim 18 yasındayım hepinize şimdide ty

AB9ID6IN4 13 Mart 2007 23:20

mrb tüm uyelere selam busiteyi birisi tavsiye etti seviyeli ve bilgi paylasim oldgu icin tercih ettim. hosca kalin

memoli_79 13 Mart 2007 23:23

önce msxlabs teşekürler mükemmel bişi burası valla tanışalı yaklaşık bir hafta oldu ailekütüğünden arama yaparken tesadüfen buldum güzel hoş

talhabera 14 Mart 2007 00:51

bı arkadaşımın tavsıyesıle bu mukemmel sıteyle tanıştım hahttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/yahoo.gifrıka bıste

rali2 14 Mart 2007 18:39

MRB ben başka bir şey arıyodum buna girdim merak etdim ve 3 saat filan kurcaladım bakdım site çokkk güzel bu sitedede takılıyorum artık ve işş.bundan sonra bu sitede takılıcam:)

mami25 15 Mart 2007 00:14

slm güzel dört dörtlük bir site yalnız web için ayrılmış linkiniz bir an önce kullanıma geçerse mutluluk duyarım saygılar

facetoface 15 Mart 2007 21:28

ben bu siteyi gezinirken tesadüfen buldum ve cok hosuma gitti ilginc ve genis kapsamli bi site,harikasiniz ve ben buradan cimam artik ona göre,siteyi hazirlayanlara sevgiler ve tesekkürlerrrrrr
_facetoface_

hnebileyim 16 Mart 2007 00:11

Ben bugün sitenizi tesadüfen google'da buldum. Hemen üye oldum. Çünki içimde çok memnun olacakmışım gibi bir his vardı. Umarım bu bir yanılgı değildir. Şimdiden tüm katkıda bulunan arkadaşlara teşekkürler. Başarılarınızın devamı dileğiyle.:D :D :D

AY_IŞIĞI 16 Mart 2007 00:15

bir flashın peşine düştüm geldim googleden :)

White_Wolf 16 Mart 2007 00:22

Ben 1,5 - 2 sene önce bir messenger hatasının sebebini ararken üye oldum buraya. Fakat daha önce aktif değildim sitede :) Şimdi ise o açığı kapatmaya çalışıyorum:) gerçekten hoş bir ortam var burada :)

cango1 16 Mart 2007 04:58

Alıntı:

kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 4660)
Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

nereye mesaj yazacağımı bilemedim siteyi beyendim
8o|

siteyi beyendim ilginize teşekkür ediyorum bir sorunum var bookworm adventures diye bir oyun var bunu nasıl crack leriz 4 saattir uğraşıyorum

ab___ab 16 Mart 2007 09:05

msn de aradığım bir özellik sırasında tevafuken karşıma çıkan bu sayfa gerçekten tam ihityacım olan bir adres olduğunu farkettim ve heme üye oldum.

Bu adresi hazırlamakta emeği geçen ve katkıda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Misafir 16 Mart 2007 09:14

Alıntı:

cango1 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 393719)
nereye mesaj yazacağımı bilemedim siteyi beyendim
8o|

siteyi beyendim ilginize teşekkür ediyorum bir sorunum var bookworm adventures diye bir oyun var bunu nasıl crack leriz 4 saattir uğraşıyorum

sitemizde crack ve serial paylaşımı yasaktır...

Misafir 16 Mart 2007 16:20

ben burayla fen ödevim için arama yaparken tanıştım.melezim annem türk babam japon. türkiyede 4 yaşımdan beri yaşıorum,bu yüzden türkçem fena deil.japonca öğrenmeye yeni başladım.tam olarak geçen sene idi.tam adım abby aiko nakagawa ama uzun olduğu için arkadaşlarım naoko diyorlar.

karayel_06 16 Mart 2007 17:42

siteye gogoglede gezerken karsıma cıktı bakım dedim iyi biyere benziyo daha tam anlamıyla bakamadım yada ögrenemedim desem daha ii
:@ karayel sert eser:@

sebo3565 16 Mart 2007 20:51

Merhaba
Sizinle tanışmam Formlarda gezinirken logonuz ve sitenizin pırıltılı can alıcı görünümü
sizi bulmama yardımcı oldu ama sitenizin dokuları çok mükemmel Sizleri ayrıca tebrik ederim hepinize saygılar

DrAm3vLH 16 Mart 2007 21:11

valla ii ki tansmsm msxlabs la hayatm senlendi yafffff
geziniodm ve msx karsma cktı'''''''!!!!!

izmirli_35 16 Mart 2007 21:15

selam bende discovery reklam larından buldum iyi vakitler geçirmek dileği ile

efkansu 16 Mart 2007 21:25

merhabalar MSX ailesi...
sizlerle messengerim hata verip çözüm yolu ararken tanıştım.Forumunuz harika.Bundan böyle buralı oldum artık.
SEVGİLERLE

SiyaH_KaranlıK 17 Mart 2007 07:02

İYİ DE BEN BUNUN NERESİ NE YAZCAM YA BEN ONU ANLAMADIM BANA YARDIM CI OLUR MUSUNUZ MSXLABS___????

CONSTANTİNE_89 17 Mart 2007 15:25

tesadüf...over clock pro. larına bakarken gördüm :)biraz gezindim ve hoşuma gitti bende üye oldum...:)

myloveamy 17 Mart 2007 18:19

Arkadaşlar bende bu siteyi yeni göördüm ve bukadar geç görmem çok kötü oldu diye düşünüyoruum. çok geniş bir site, emeği geçen ve geçecek olan herkese tşk. bundan sonra burdayıım sanırım:)

ss_can12 17 Mart 2007 18:20

Herkese slm
msn programlarına bakarken msxlabs'ı gördüm forumunuz hoşuma gitti üye oldum
inşallah iyi vakit geçiririm.

ZoRbEy 17 Mart 2007 18:39

slm wampirler hakkında bilgi ve resim ararken burda buldum kendimi hala burdayım.......................!

qüLoSh22 17 Mart 2007 22:16

:D HeLaL ßenimm arKadaSima yaaa mSn yLe iLgiLi ßi kaC proGram gerekiyOdu verdiGi ilK aDreS ßuyDu (: Elif 21 Seni seviyorum ve Coq teSekkür ediyOrum ßalimm... GerCekten mükemmeL ßi site herSey iCin teSekkürLer (:

ASI TATLI CADI 18 Mart 2007 02:21

aslında çok fazla söze gerek yok çünkü zaten herşey ortada böyle siteler çok az elinize sağlık tbr ederim çok hoşlandım burdan ve inş faydalı konularda herkeze yardımcı olabilirim ..

erd_drknght 18 Mart 2007 02:40

Discovery programı sayesinde:) İyi ki üye olmuşum... Sitede emeği olan özellikle bu siteyi yaratan, konu açan, yorum cvp yazan bilgilerini fikirlerini paylaşan herkese teşekkürler...

Buyu_Max 18 Mart 2007 10:36

Forumları Gezmeyi Severim Burasıda İlgimi Çekti Üye Olmak İstedim. Ama Web/Flash Tasarım Konusunun Açık Olmasını Çok İsterdim.

MelancholiscH 18 Mart 2007 11:44

yıllık odew ararken bır baktım burdayım:D

_birisi_ 18 Mart 2007 14:13

google de gezinirken tesadüfen tıkladım iyiki tıllamışım :smiley32:

Mc Casus 18 Mart 2007 16:57

ben mc casus belki doymussunuzdur 2 album war yas 16 site super bn kaçırırmıyım hemen atladım

ERCAN ÖZKAN 1967 18 Mart 2007 18:51

(H)
SİTEYE ÜYE OLAN BİR ARKADAŞIM SAYESİNDE ARANIZA KATILDIM.HEPİNİZE MERHABA

arda_gs 18 Mart 2007 19:40

DrAm3vLH sayesnde iiki tanstrdı benı

SaNaLaFeT 18 Mart 2007 19:49

merhabalar (F)
Benim site ile ilk tanışmam 17.03.2007 anlayacağınız daha yeniyim çok beğendim siteyi özellikle adının MAVİKARANLIK olması beni çok etkiledi.Çünkü mavi yi ve karanlığı cok severim :D
Aranıza katılmak güzel :)

ayışığı 18 Mart 2007 21:10

Bilgisayarı 5 ay önce aldık.kullanmayı yeni öğreniyorum.küçük bebeğim olduğundan fazla vaktimde olmuyor.ben sesli msn görüntü resmi ararken sizin sitenize girmiştim.Giriş sayfanız beni biraz ürküttü.neden bilmiyorum kötü bir site olabileceğini düşündüm.şu an bu fikrim değişti.güzel bir site .

tuba_tuba 18 Mart 2007 22:25

merhaba..siteyle tanışmam tamamen tesadüf..ben bir öğretmenim ve tiyatrom için gerekli olan ses efektlerini arıyorum.sitenizi gördüm.ilgimi çekti.üye oldum.umarım aradıklarımı bulabilirim.bu arada fazlaca gizemli olmaya çalışmışsınız gibi geldi bana.kendinizi serbest bırakın.insanlara sadelik çekici gelmeyebilir.ama unutmayın :her gün doğaya yeniden açtığımız GÖZlerimizin nasıl yaratıldıgının sırrı hala çözülebilmiş degil.teşekkürler

kemalburak 19 Mart 2007 08:48

msx labs'a arkdaşımın tavsiyesi üzerine kayıt oldum. çok iyi bi site olduğunu söyledi ve bu konuda haklı olduğunu üye olduktan sonra anladım . gerçekten içerikleri çok güzel ve gereksiz bişey yok.kafa ütüleyen bi site değil ama şu girişteki müziği olmasa tam süper olacak^o)

adalat 19 Mart 2007 13:01

googleden buldum.ama güzel bir yermiş.bulduğuma sevindim.

TaTLI_CoCuK 19 Mart 2007 14:01

aynen ßende yaf $ans eSeRi qiRdim :) ama Site HariKa Cidden ;)

recep58 19 Mart 2007 17:18

TAMAMEN TESADÜF OLDU YAPTIĞINIZ İŞLERİN DAHA HEPSİNİ GÖREMEDİM İNCELECEĞİM DAHA GENİŞ FİKİRLERİMİ SONRA BİLDİRİRİM SİZE KOLAY GELSİN.

RocKDream 19 Mart 2007 18:50

Ben RockDream Siteniz bir harika bunu daha öncede belirtmiştim gece gündüz nette olan biriyim yıllardır böle bir site aradım sonunda buldum :) artık hep burdayım..

Saat: 20:15

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık