![]() |
Merhaba; IP adresimle ilgili bir sorun yasiyordum, onu cozumlemek icin forum ararken msn discovery yaziniz ilgimi cekti. Umarim firsat buldukca, sitenize ziyaretlerim cogalir. Kullandigim messenger hakkinda daha fazla bilgi sahibi olmak isterim. Tesekkurler. |
Merhaba, MsXLabs Hi-Tech Forum ben daha 7 yasindayim abi :) girmedigim site yok:)ama giripte cikamadigim 1 form var tahmin edin neresi eveeetttt evet MsXLabs dediginizi duyar gibi oluyorum :)ama haksiz miyim ne ararsan burda bu arada adim okan antalyadan katiliyorum 22 yasindayim kendime guveniyorum yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum |
Merhabalar , siteyii bulmakta diger arkadaşlar kadar başarılı değilim malesef kimse tavsiyede etmedi çağırmadı da hatta.. Adım koray , nette vista uyumlu programlar , araçlar ararken buldum bir çok açıdan kullanıcılarına imkan sağlayan bir forum gerçekten güzel.. eksik kaldığı yönler olursa ki hiç sanmıyorum aslında ama bizde elimizden geldiince tamamlamaya çalışırız... Herkesee selamlar , sevgiler |
merhabalar merhaba arkadaşlar ben yeni üyeniz berfin şöyle imza yapımı ararken buraya denk geldim ve gözlemime göre hoşuma gitti burası umarıım alışmam kolay olur ve güzel vakit geçiririm :) |
merhaba bende yeni üye oldum uzun zamandır biliyorum MsXLaBs şimdide öğreniyorum..:) |
selam şimdiye kadar gördüğüm en detaylı ve her şeye kolay ulaşılabilinen site elinize saglık teşekkürler tasarlıyan arkadaşlara sonsuz şükranlarımı yolluyorum |
googlede göz kırpmaları ararken bulmustum burayı |
stuff ararken buldum burayı bırde farenın gezındıgı yerlerden se cıkması hem gudurdu hemde uye yaptı benı sevgiler |
süper bi site bana bu siteyi bi abi tafsiye etti ama çok memyunum kısacası süper |
Merakım yüzünden :-) Bazı günler bilmediğim şeylere takarım. Geçen sene ocak ayında ( 2007 ) değerli taşları araştırıyordum, google karşıma burayı çıkardı ve itiraf edeyim resimli, açıklamalı bilgiyi bu sitede buldum. Önce üye olmadım sık kullanılanlara ekledim ama o dönemde bazı bilgilere ulaşmak mümkündü. Şimdi mecburen üyeyim :-) Hazırlayanların, katkısı olanların eline, zihnine sağlık... |
| Saat: 23:18 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık