![]() |
bir program ararken rastldım iyikide üye olmuşum walla baya yardımcı olan kişiler var sağolsunlar |
Merhaba Arkadaşlar ben aranıza siirtten katılmakta bulunuyorum umaım en kısa zmnda sizin sitenize alışırım tabi yardımlarınızı esirgemesseniz |
merhaba selamlar sevgiler tanıştığımıza memnun oldum:D |
Selam... Ben öyle profesyonel bir pc kullanıcısı değilim, msn arka planı arıyordum. Birde baktım buradayım. Açıkcası çok hoşuma gitti ve arkamı dönüp çekip gitmeyi kendime yakıştıramazdım. Burası çok güzel, herşey çok güzel, belliki buradaki herkes çok güzel....... Ne dersiniz bu amatör pc kullanıcısına aranızda yer varmı??????????? |
slm bn ödev raken buldum bu siteyi daha önce kardeşim üye olmuş ama bnm haberim yoktu nese artık bnde burdayım |
messenger manyaaa olarak msn plusı inndirmek istiodumkii nası olduysa buraya düşmüşüm pekte ii olmuşş çokk sevioruum ne diiim çokk güsell işteee:tender: |
ben internetten ve bilgisayardan nefret eden birisiyim. ama onlar beni bırakmıyor. internette ad-aware antivirüs yazılımının eski versiyonunu ararken birde baktım ki bu siteye üye olmuşum hadi hayırlısı. bu arada ad-aware eski versiyonu nerede bulacağımı söylerseniz sevinirim. teşekkürler ve herkese mutluluklar. Nasıl oluyorsa?? |
Merhaba ben yeşilimsi bu sitenin varlığını daha öncede biliyordum google'da konu araştırırken sık sık karşıma çıkıyordu.üyede olmuştum önceden ama aktif değildim.Şimdi bir kez daha üye olmaya karar verdim.. |
dolanıyodum gırdım hosuma gıttı cok geniş içerigi olan güzel sıte daha da kopamadım tşkr |
Alıntı:
|
| Saat: 13:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık