![]() |
slm ben arkadasın sayesınde burayı kesfettım sıte mukemmel tasarım harika tek kelımeyle superrrr bı sıteee |
Merhaba.Adım Murat.MsXLabs ile arkadaşım vasıtasıyla tanıştım.Çoklu Msn açmam lazımdı o da bana MsXLabs 'ı önerdi. Teşekkürler. |
^o) dooru yere mi yaziyorum biLmiyorum ama :cici: sey ben tesadüfen buLdum asLinda burayi googLe amcam saoLsun :cici: smiLi manyagi oLduuumm icin :bebe: bakiniyoodum ööLe siteLere .. sonra buraya denk geLdimm :kart:bi bakiimm derken .. üye oLdumm :cl: suan MsXin en yeni üyesiyimm sanirsam :cici: kisacasi bu :smiley9: benden simdiiLik bu kadar . daaaha cok i$imm var .. siTeyi doLasiicam daha :hih!: zamanim yok hayat hikayemi yassmaya :hih!: :cici::cici::cici: tekrar memnun oLdum MsX :cici::cici::cici: DuuGu ... :cici: |
Slm ben Mr_Buny0sS, bende 2 yil once rap muzikleri ararken MsX'e rasladim.:D Chat kosesi ve rap bolumu hosuma gitti ve birdaha hep burdayim derken bi ara hata filan verdi sorun varmis herhalde sitede, neyse bugun yani yazdigim tarihde geri uye oldum ark. lar. Herkeze iyi eglenceler. :) ThinkerBell sanada tsk ler mesaj icin :). Ha birde gulmeyin bak yazdiklarima klavye turk klavyesi olmadigi icin belki yazdiklarim komik gelebilir:P. Neyse kendinize iyi bakin, Buny0sS DuuGu..Artik yeni uyesi benim (sw) Canima değsin neyse sen sMile ara bakiyim :hug: Ha zaten hayat hikayeni okumaya niyetim yok:hih!: saka:smiley9:. Neyse Kendine iyi bak (F)(sw) |
diablo_ron yani bnm arki söledi bende bakyım dedim umarım beyenirim we unutmayınki boynuzsuz koyunun boynuzlu koyundan hesap soracağı gün gelecek |
Merhaba MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi , Ilk once tesekur ederim. Sitenizi tesaduf internette bakinirken buldum. Vakit buldukca siteyi ziyaret ediyorum. . Saygilar.. sevgiler. |
foruma ilk mesajım aranıza çiçeklerimle benide alacak kadar yer varmı..? http://www.goksallarcicekcilik.com/productPictures/9FE82E2_PEMBE_BUKET.jpg |
Merhaba ben Odrii: Aslında konuşmayı sevan ama mümkün oldukça az konuşan biriyim. Sadete gelip kısa tutmak gerekirse msxlabs ı ilk önce 2004 yada 2005 yılında buldum ama liseden sonra üniversiteye başlayınca bu siteye girme fırsatım olmadı ve o zaman hangi nickle üye olduğumu daha sonra bulamadım. Ama buraya ilk girdiğim zamanlar chat2 deki dohbeti görmüştüm ve hoşuma gitmişi. Daha sonra aradım ve buldum tekrar sitenii ve üye oldum. Hala chat2 deyim ve hala sohbetlerini çok seviyorum arkadaşların...:) |
BAYRAK RESİMLERİ ARARKEN TIKLAYI VERMİŞİM VE BAĞLANIP KALAKALDIM |
ben başaran oyuncu olmak benım tek hayalım ve ısmaıl yk benden fazla seven yoktur o benım tek dnledıgım kısı canımdan daha cok sevıyorum tabı bıraz benzerlıkte var ornegın gıyımım ve yuz tıpım:D |
| Saat: 13:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık