![]() |
selam ben dilara bursa dan raple ilgileniyorum hemşirelik okuyorum sağlık meslek lisesindeyim uzun zamandır hiç bi sitede takılmıodm bi arkadasm tavsiye etti umarm bnde herkes gibi eğlenrm bu sitedeee ama şmdiden sefdmm :) |
slm steyi msn programımdaki sorunla ilgili arayışlara girerken buldum hala msn mi kullanamıyorum 8100306 hata kodu veriyor pc ye format atmadan kullanabilir dururma getirebilirsek memnun olucam bu konuda bana yardım ederseniz sevinicem |
Alıntı:
|
selamlar, site cok guzel, bütün emeği gecenlere teşekkürler ellerine, emeğine sağlık hepsinin. kaç yıldır üyeyim bilmiyorum, çok uzun zaman oldu. msn hakkındaki tüm sorularımı cevaplar burası, ve yeni msn programları emotionslar kısacası herşeyi takip etmemi ve yeniliklerden haberdar olmamı sağlar. mesaj sayım yoktur, çünkü sorumu sormadan önce arama yapınca zaten bütün sorularımın cevabını bulurum. adresini yıllardır ezbere bilirim :) msnle ilgili sorusu olana direk bu adresi yazarım ve herkes çok memnun kalır,giren çıkamaz. :D kısacası site yönetimine ve paylaşanlara tekrar tekrar tekrar teşekkürler.. (benim daha önce kayıtlı olduğum adres çizgiliydi, önce öyle giriş yapmaya calıstım sonra başarılı olmayınca, adresime sifre istedim ve nickimin değiştiğini gördüm. kayıt tarihimde nickin değiştirildiği tarih olmuş bu durumda, ve yeni üye olmuşum gibi mesaj gelmiş. nasıl olduğunu anlamadım ama hala üyeyim sonucta :) ) |
tesaduf oldu tesekkurler bu sute ıcın hataylıyım 30 yasındayım basarılar |
slm siteniz cok güsel ben burayı bir smn programı ararken buldum hosuma gitti artık bende bu siteye cok ugrayacam tabi aranıza kabul ederseniz:$ |
3 veya 4 yıl önce kurmuş olduğum bir forumda üye profilinde (Thinkerbell) buranın adresini gördüm. O forum şimdilerde yok. İlk üyeliğim uzun süre girmeyince silinmişti. Daha sonra başka bi siteden tanığım Hi-Lal burayı hatırlattı ve yine kayıt yaptım. |
yazdıklarıma ilgi duyabilecek üyeleri olan bir forum arıyordum ve buldum.... |
Ben de çoğu araştırmamda msxlabsı görüyodum.ilk başlarda fazla takılmamıştım ama daha sonradan bağımlılık yaptı ve çokk hoşuma gitti:)ve bir çok konuyu içrerisinde içeriyo çoook güzel bi sitee:D |
yaaa bu sitede nasıl tanısabiliriz birbirimizle :) |
| Saat: 13:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık