![]() |
Alıntı:
|
bende ödev araştırmam gerekiyordu.google'a yazdım ve ilk bu site çıktı karşıma girridm ve çok memnun kaldım vede üye oldum ...teşekkürler |
Mrblar!Aranıza tesadüfen katıldım, kalıcı olurmuyum sizlere bağlı......Tekirdağdan katılıyorum, çalışıyorum ve forum dünyasına yeni atılmış biriyim.Birlikte iyi vakit paylaşmamız dileğiyle! |
selam herkese ben serra forumunuz çok gzl tesadüfen googleden buldum iyi eğlenceler |
mrb! walla bende arkadaşlara katılıyorum çok güsell bi site rap adına herşey mewcut benim içnde bu önemli saten google'da bir resim açtım we bu site çıktı karşı yani tamamen bir rastlantı:P ama güsel bir raslantı demi:D |
Teşekkür Ederim kompetankedi :):):):);) |
benimkisi tamamen bi tesadüf sonucu oldu:O tesadüfen dedim ya umarım bana yardımcı olursunuz |
BEN MSXLABS DAHA ÖNCEDEN BİLİYORDUM DAHA SONRA SÜPER SİTE OLDUGUNU BİLİYORDUM ZATEN BEN ARTIK BURADA ÇALIŞMAYA KARAR VERDİM |
.Bende bir msn programı gezerken buldum sitenizi.Herkesin eline emeğine sağlık.Gercektende siteniz çok güzel arkadaslar..Tebrik ederim...Bende bundan sonra burdayım ;).. |
merhaba ben burak bu siteyle arkadaşım sayesinde tanıştım ve hayran kaldım bu siteye bu siteyi çok seviyorum :D:) |
| Saat: 19:07 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık