![]() |
herkese selamlar...benim siteyle tanışmam kardeşimin sayesinde oldu.sitenin yabancısı değilim uzun zamandır çok sık olmasada ziyaret ediyorum sizleri:)ama üye olmak bugüne kısmetmiş.sitede ilgi çeken herşeyden önce görünüm renkler konuların içerikleri kısacası gerçekten çok güzel ve kaliteli bi site...burda sizlerel olmak benim için çok güzel ilerleyen zamanlarda birbizimizi daha iyi tanıcaz..şimdilik bu kadar;) |
ya banada ablam tafsiye etti çok süfer ya burasi ses efektlerine bayıldım:D |
dolaşır iken denk geldi izlerken üye oldum benzerlerinden çok çok farklı sadece yüzeysel incelememde ortaya çıkan sonuç nitelikli ve çizgi üstü görünümünde şu an zamanım kısıtlı oldüğü için çıkmak zorundayım vakit ayırdığım zamanlarda inceleyip bilgi alacagıma inandığım bir yapıda görünmekle beraber genel içerikli konularda da katkı koyabilme umudu ile hoşçakalın |
slm aranıza yeni katıldım kuzen saysesinde keşfettm gerçekten güzel bir site umarim paylaşacağımz çok şeyler olur sevgilerle =) |
manyak müthiş bir site çok güzel onceden girerdim bu siteye ama karar verdim yok abi üye ol ne olacak ki çok güzel şeyler var burda dedim ve üye oldum |
Bende Messenger Discovery Live programının nasıl kullnılacağı hakkında bir yazı vardı onu okudum işte sonra baktım ne ararsan var (türkçe rap falan:D) üye oliyim dedim:D |
:):D;):banana: Alıntı:
|
bence supersınız tertemız her ıstedıgımı cabucak sorunsuz cozen bı sıte ellerınıze saglık cocuklar(abiler) baska ne dıyebılırımkı.sagolun |
ben bir çok emek verilerek hazırlanan bu siteyi nette bazı programlar ararken keşfettim ama bayada ii oldu bu amage bi saygı site üzerinde emegi olan herkese teşekür ederim... |
Ben msxlabsla google sayesinde tanıştım ilk başta sitenin dizaynı çok hoşuma gitti sonra üye oldum ve sizlerle kaynaştıkça içinizde dostluğu gördüm ve artık bu site benim için değişilmez tüm msxlabs ailesine teşekkür ediyorum. |
| Saat: 23:18 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık