![]() |
KABRİMİN İLK GECESİ Yer kazılır derin olur, Kazıldıkça serin olur İçine giren kaybolur Ah kabrimin ilk gecesi... Ah ölümün ilk gecesi... Kabir kurdu acı olur, Başlarının tacı olur, İlk gecesi acı olur Ah kabrimin ilk gecesi.. Ah ölümün ilk gecesi.. İlk gecesi ilk gecesi ah kabrimin ilk gecesi.. İlk gecesi ilk gecesi ah ölümün ilk gecesi... Sevdiklerim kabrim kazar, Baştaşımda adım yazar, Uyuyan dertlerim azar Ah kabrimin ilk gecesi Ah ölümün ilk gecesi.. Kabir evler sıra sıra Kara toprak kara kara Karanlıkta ışık ara Ah kabrimin ilk gecesi Ah ölümün ilk gecesi.. İlk gecesi ilk gecesi ah kabrimin ilk gecesi İlk gecesi ilk gecesi ah ölümün ilk gecesi.. Duman çıkmaz bacası yok Kalkıp kazsan kapısı yok İlk gecenin hesabı çok Ah kabrimin ilk gecesi Ah ölümün ilk gecesi.. Bizim evler ıssız kalmış Yavrularım öksüz kalmış Sizlerden ayrılmak varmış Ah kabrimin ilk gecesi Ah ölümün ilk gecesi.. İlk gecesi ilk gecesi ah kabrimin ilk gecesi İlk gecesi ilk gecesi ah ölümün ilk gecesi... Ziyarete gelin gidin Dua edin serin Karanlığa ışık edin Ah kabrimin ilk gecesi Ah ölümün ilk gecesi İlk gecesi ilk gecesi ah kabrimin ilk gecesi ilk gecesi ilk gecesi ah ölümün ilk gecesi.... ((((CEMAL KURU'NUN İLAHİSİDİR...)))) |
Sami Yusuf Dua Ne guzel yaratmissin nimetlerini biz kullarina ey Yuce Allah Nasil sukredelim verdigin bu kadar ihsanlarina ey Yuce Allah How beautiful are the blessings Youve bestowed upon us your servants O mighty Allah How can we ever thank You for all the bounties youve bestowed upon us O mighty Allah [Nakarat] Her zaman ismin dilimizde ey Allah, ey Allah Her zaman askin kalbimizde ey Allah, ey Allah Your name is always on our tongues Your love is always in our hearts Biz gunahkar, biz perisan, Sen Rahimsin, hem de Rahman Aglarim, yalvaririm, Bagisla bizi... We are reckless sinners You are most merciful and most compassionate I cry and implore You to forgive us Kendimize yazik ettik, Hak yolunda hata ettik, Aglarim, yalvaririm, Bagisla bizi... Weve wronged ourselves From the way of truth we have strayed I cry and implore You to forgive us [Nakarat] |
Allahım!“Bir elim yağ da olsa, bir elim bal da” Rengi solmaz çiçek olsam, bin dalda Sana ölüm yok deseler, bâtıl da… Îmânımdan vazgeçemem Allah’ım. Şeytan gibi düşünceme girseler Yollarıma ipek halı serseler… Dünya gibi ne dünyalar verseler Îmânımdan vazgeçemem Allah’ım. Boğazıma yağlı ilmek taksalar Tuz yalatıp, ciğerimi yaksalar Çeşme olup, başucumda aksalar Îmânımdan vazgeçemem Allah’ım. Kefereler ordusuyla gelseler Bedenimi kurşunlarla delseler Her hücremi bin parçaya bölseler Îmânımdan vazgeçemem Allah’ım. Günâhlarım sel misali taşmıştır Ne tepeler, ne dağları aşmıştır Seni seven, aşkın ile coşmuştur Îmânımdan vazgeçemem Allah’ım. Süyeydâmız sevgin ile nurlansın Günâhımız, rahmetinle durlansın Îmân etmem diyen arsız kirlensin Îmânımdan vazgeçemem Allah’ım. "Sevdiğin her şeyi, bize de sevdir Yerdiğin her şeyi, bize de yerdir” Sevenleri affınla murâda erdir Îmânımdan vazgeçemem Allah’ım. “Senden geldik, dönüş sana” biliriz Ecel vakti, her can gibi ölürüz… Ve inşallah! Yüz akıyla geliriz Îmânımdan vazgeçemem Allah’ım! Hasbi Tanrıverdi |
ABDURRAHMAN ÖNÜL--YALAN DÜNYA Şu gönlüme giremezsin,kendini sevdiremezsin Muradına eremezsin,sözüm sana yalan dünya... Yalancısın,yalancısın dayanılmayan sancısın Kimilerine çok tatlı,kimisine çok acısın... Senin için gam çekemem,gönlüme çile ekemem Gözlerimden yaş dökemem sözüm sana yalan dünya... Yalancısın,yalancısın dayanılmayan sancısın Kimilerine çok tatlı,kimisine çok acısın... Yedikçe doymuyor gözün,seninde topraktır özün Gafillere geçer sözün,sözüm sana yalan dünya.. Yalancısın,yalancısın dayanılmayan sancısın Kimilerine çok tatlı,kimisine çok acısın... Seni bir türlü sevmedim,methedipte hiç övmedim İyiliğini görmedim sözüm sana yalan dünya... Yalancısın,yalancısın dayanılmayan sancısın Kimilerine çok tatlı,kimisine çok acısın.... |
HAK BİR GÖNÜL VERDİ Hak bir gönül verdi bana, ha demeden hayran olur Bir dem gelir şadan olur, bir dem gelir giryan olur Bir dem gelir söyleyemez, bir sözü şerh eyleyemez Bir dem cehalette kalır, nesne bilmez nadan olur *** *** Bir dem dev olur ya peri, viraneler olur yeri Bir dem uçar BELKIS ile sultan-ı ins u can olur Bir dem varır mescitlere, yüz sürer anda yerlere Bir dem varır deyre girer, incil okur ruhban olur *** *** Bir dem gelir İSA gibi ölmüşleri diri kılar Bir dem girer kibr evine, Firavn ile Haman olur Bir dem döner CEBRAİLE rahmet saçar her mahfile Bir dem gelir gümrah olur, miskin Yunus hayran olur *** *** y.emre Hayran : Şaşkın Şadan : Sevinçli Giryan : Ağlayan Beşaret: Mujdelenmek Şerh : Açıklama Nadan : Cahil Deyr : Kilise Ruhban : Rahip Mahfil : Toplantı yeri Gümrah : Sapmış |
İnsana yaraşır şükür ve niyaz.. Kısmetin ne ise,ya çok ya da az... Ne kadar hür olsak yinede kuluz.. Kul olan insana yakışmıyor naz.... Yüzüyorsan her gün bolluk içinde Havada,güneşte güllük içinde.. Allah'a sayısız şükürler olsun, İbadet içinde,kulluk içinde..... |
CEMAL KURU--ÖLÜM ANI İşte geldi ölüm anı Donduruyor akan kanı Azrail alıyor canı İşte geldi ölüm anı.. Çekiliyor can bedenden Birşey gelmiyor elimden Kelam çıkmıyor dilimden İşte geldi ölüm anı... Ölüm döşeğine yattım Ecel şerbetini tattım Ahirete adım attım İşte geldi ölün anı.. Gözlerime indi perde Yatacağım kara yerde Sevdiklerim hani nerde İşte geldi ölüm anı.. Hiçbir şeyi görmez gözüm Hararetten yanar özrüm Dilimde kaldı son sözüm İşte geldi ölüm anı.. Ölüm döşeğine yattım Ecel şerbetini tattım Ahirete adım attım İşte geldi ölün anı.. Satmak istesen satılmaz Ölüme çare bulunmaz Önünde kimse duramaz İşte geldi ölüm anı... Ağlamasın ana bacı İçime düştü bir acı Olun bana siz duacı İşte geldi ölüm anı.. Ölüm döşeğine yattım Ecel şerbetini tattım Ahirete adım attım İşte geldi ölün anı.. |
Rabbim Bir insan koy kalbime Ama o insan senin de sevdigin olsun Ve bana öyle bir insan sevdir ki O insanin kalbi Seninle sevisen bir mabed olsun. Beni öyle bir insanla bulustur ki benden önce Onunla bulusmus olan sen olasin Onunla el ele tutustugumuzda Ikimizin uzerinde Senin elin olsun Bana öyle gözler göster ki Ben o gözlerden sana bakayimBana öyle bir sevgili ver ki O gözler cennete acilan iki pencere olsun Onunla oyle bir yolda yürüyelim ki Kilavuzumuz sen olasin ey Rabbim Oyle bir sevgili verki bana Ona sarildigimda kainat bize baksin Birbirine sarilsinSevgimiz kurtla kuzulari baristirsin Bize bakip seytan Adem'e secde etsin Günah sevap ugruna kendini feda etsin Olüler birer birer uyansin sevgimizle Bize öyle bir sevgili ver ki Rabbim! Sevgimizde Muhammed sevilsin Oyle sevelimki birbirimizi Hz. Hatice göklerden bize seslensin Ve desin ki; "Bak ya Muhammed bak su sevgililere onlar bizde... bizde onlardayiz. Bak Askimiz birkez daha yasaniyor yer yüzünde. . Allah Askimizi öyLe cok seviyorki binlerce insana yasatiyor. . Sevda.tk dan alinti. . . |
Şu benim divane gönlüm Yine hubdan huba düştü Mah cemalin şulesinden Çalkalanıp göle düştü. Ah ben nidem şeyhim nidem Yaralıyım kime gidem Ya halim kime arzedem. Kiminin meskeni külhan Kimi derviş kimi sultan Kimi şahı ile mihman Benim şahım cüda düştü. Felek bir gün cana kıyar Bizi kabdan kaba koyar Kimi atlas libas giyer Şükür bize aba düştü. Kul Yusuf’undur bu demler Dimeden akıyor nemler Benim çektiğim sitemler Dostdan bize caba düştü. Ah ben nidem şeyhim nidem Yaralıyım kime gidem Ya halim kime arzedem. |
ABDULKADİR GEYLANİ Muhammed neslinden, Şah-ı Veliden, Gonca HÜseyinÂ’den, gÜl FadimeÂ’den, Zarif ve inceden, nurdan bir beden, Sultanlar sultanı pir Abdulkadir. Abidler içinde bir Abdulkadir. Hasan-el BasriÂ’nin irfan yolundan, Bağdatlı CÜneydÂ’in aşkın kolundan, İrem bağlarının eşsiz balından, Sultanlar sultanı pir Abdulkadir. Aşıklar içinde şir Abdulkadir. Kırklar, Yedilerin sultanı sensin, Gavslar meclisinin imamı sensin, İlim deryasının ummânı sensin, Sultanlar sultanı pir Abdulkadir. Arifler içinde mir Abdulkadir. Erenler bezminde dergâh kurulur, TÜm veliler divanında bulunur, Hama erlerinden yolun sorulur, Sultanlar sultanı pir Abdulkadir. LÜtfunla rÜyama gir Abdulkadir. Halit özdÜzen |
| Saat: 03:28 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık