MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

albaybektas 20 Mart 2007 02:34

Böyle güzel bir siteyi tanımam;tamamen bir tesadüf.Amma çok mutlu oldum.Eserinizle ne kadar övünseniz ,azdır.TEBRİK EDER BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM.

KORKU_03 20 Mart 2007 02:59

GOOGLE HACKERLARIN GIZLI TUZAGI ARAMA MOTORU İŞTE BENDE BURDAN YANİ GOOGLEDEN BULDUM BAKALIM BENİM GENELLİKLE BAĞIMLI KALDIGIN YERLER YABANCI SİTELER ÇÜNKÜ ÇÖKMELERİ HOŞUMA GİDİYOR AMA BURA BENİ SARDI TASARIMINA HAYRAN KALDIM BU SİTEYİ TASARLAYANA TEŞEKKÜR EDERİM

mentelya 20 Mart 2007 14:22

merhaba,
msxlabs'la tesadüfen tanıştım.bir arkadaşın bilgisayarında gördüm.sonra sitenizi gördüm ve çok hoşuma gitti.tesadüfler güzel şeylere gebedir.nice hoş tesadüflere..sonsuz başarılar..

Grey_Wolf 20 Mart 2007 14:57

selam msxlabs burayı abim önerdi baana Frover_Love abimm olurrr;)

Misafir 20 Mart 2007 15:17

Alıntı:

Grey_Wolf adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 400730)
selam msxlabs burayı abim önerdi baana Frover_Love abimm olurrr;)

Hoşgeldin abisi:walk: :kiss:

AyLina 20 Mart 2007 15:44

Msn Hakında bilgi Arıyordum Bir Siteye Girdim Ve Or"da Önereleni Yaprım Fakat olmadı Bende Siteye Mj Atım Cevap olarakTa Bu sitenin Adresini Verdiler Ve Uzun Zamandır burdayım Sanırım Çokkkk Beyendim:))

arda_gs 20 Mart 2007 19:12

[quote=kompetankedi;4660]Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forumla
kuzenim dram3vlh sayesinde tanıştım ama gerçektende çok güzel siteymiş

Shurup 21 Mart 2007 05:57

mrb arkadaşkadaşlar sitenizi çok beyendim ben resimlerle ve kngla daha çok ilgilendim çok içerikli bir site olmuş salun thx kolay gelsin admin

yeşilgözlü 21 Mart 2007 10:58

SLM ARKADAŞLAR BEN YEŞİLGÖZLÜ EMEL SİTENİZİ TESADÜF ESERİ BULDUM ÇOK GÜZELDİ DAYANAMAYIP ÜYE OLDUM. SİTE SÜPER YAPANLARIN ELLERİNE SAĞLIK.

Service 21 Mart 2007 12:55

Merhabalar MsxLabs Ailesi.....

Bilgisayar Programcısıyım.. Bulduğum Bir Programın Key'ini ararken bu site ile karşılaştım. Önceden de siteyi biliyordum fakat hiç girmemiştim. Fakat girdiğim zaman gayet hoş ve güzel bir site ile karşılaştım.. Bilgisayar Programcısı ve Web Tasarımcı olarak çok iyi bir yapım olduğunu söyleyebilirim..

Hep beraber bu sitede güzel vakitler geçirmek dileğiyle....

turguttemel 21 Mart 2007 14:32

bir cok form sitesi ne girdim gezdim daha öncede üye olmadan msxlabs a girmiştim inannın bana türk,ye nin en iyi paylasım ve form sitesi virüs yok reklam yok sıkılmıyorsunuz aradıgınız her şeyi rahatlıkla bulabiliyorsunuz her seyi ile mükemmel emegi gecen herkese tesekkürederim aramızda olmaktan mutluluk duyuyorum

ayferbaris 21 Mart 2007 14:37

tesadüf ama güzel bir tesadüftü...

reis69000 21 Mart 2007 20:15

merhaba bana arkadaslarım reis derler bende bu nicki kullanırım devamlı formunuza yeni kayıt omama ragmen faydalı paylasımlar var burdan emegi gecen herkese tek tek tesekkşkür ediyorum herkese iyi forumlar....

HeeDDeatH 21 Mart 2007 21:12

sLm ben yeni üye oLdum kimse tavsiye etmedi arada sırada proqram faLan Lazım oLuyodu ya da ne biLeyim bazı seyLer hakkında biLqi sahibi oLmam qerekiyodu GooGLe amcam saqoLsun coqu zaman burayı qösterdi ben de vardır bi keramet dedim qeLdim :D

KnacK 22 Mart 2007 14:18

Merhabalar valla bi konu araştırırken şans eseri gördüm ilk mavi fon sonra içerik hoşuma gitti ver üye oldum

derbeder76 22 Mart 2007 15:47

Tabiki şuanda karışık gelmekle beraber çözdüğümde çok güzel vakitler geçireceğimden eminim.

baranheat 22 Mart 2007 18:53

slm öncelikle çok harika bi site yapanın emegine ve klawyesine sağlık..........
Ben nasıl bulduğumu söliyim heat ın anlamını bilgim için buldumm...kanlı gözyaşından yani..sonsuzluk ve yaşam kaynağı olan kelimelerle ifade edilmeyen bir dünya istedigim için bu kelimeyi kulanıyorum üye olduğum tüm sitelerde heat kavramı kesinlilkle geçmektedirr...ama tesadüf işte burda başlık olarak buldummm ve sevindimm fikirlerin payalaşımı dilegiglenn herkese tekrardan saygılarr..ilginiz için MSXLABS a tşk

merve0celal 22 Mart 2007 20:43

merhaba lar ben yeni üye oldum harika bir site böyle bir siteyi kuran kişilere çook teşekürler .

GeNeRaL53 23 Mart 2007 00:24

mrb lar arkadaslarr samet ben rizedenn sitenizz cok guseL cok begendımm bende sanss eserı buldumm..gercekten ugrasanların emegı gecenlerınn ellerıne saglıkkk benımdee bırr sıtem varr bunun kadar olmasadaa baya saygın bır sıtee vaktım oldukca buraya bakıcamm...

herkeseeee

ıyı forumlarr ıyı eglencelerr...

burbeg 23 Mart 2007 01:30

Ben MsxLabs ile msn ile ilgili arama yaparken tesaadüf tanıştım...
İyikide gelmişim çok güzel ve kaliteli site hazırlayan herkesin
hem ellerine hemde emeklerine saglık...Teşekkürler MsxLabs

delürabia 23 Mart 2007 22:40

mt yi çok seviyorum ve google da araken bu siteyi keşfettim. çok güsel aradıgım bi çok şeyi bulabiliyorum çok harika bi site sitede emegi gecen herkese tesekkürler ediyorum :)

korayyilmaz1990 23 Mart 2007 22:59

bende bir program arıyordum ve bu siteye girdim üyede oldum çok ama çok memnun kaldım diğer sitelerle bağlantımı kesdim sadece burası gerçekten süper site herşey var yapımında emeği geçen arkadaşlar çok tşkler çalışmalarınızda başarılar dilerim ii paylaşımlar

ferhatcengizz 24 Mart 2007 03:32

öncelikle allah ın selameti üstünüze olsun temmenisinden sonra site yapımında emeği geçen pc koltuğumda yer yapan arkadaşlara ii olmuş vallaha helal der teşekkür ederim.
aranıza katılmak adına bi kaygım olmadığından web de ihtiyacım olan bir programcıkı ararken ilk kez sizin sitenizi gördüm ve bamak için bir tık yetti.
inşallah aradığım programları sayenizde bulurum olmassa mesaj da atarım
yalnız ilgimi çeken şudur; bu kadar dolu içerik yazılmış bu site senelerdir kullandığım internette ilk defa karşıma çıktığı için şaşkınlık içindeyim :S
neyse uzun lafın kısası Ferhat Cengiz ben yaş 23 bakırköy yeni mahalle hastahanesinde doğma bahçelievler soğanlı da oturan şanlıurfa bozova yaylak köylüyüm epeydir de belde durumundadır. Sizden istediğim şudur en yeniler oldukça bana e-mail ile bildirebilirmisiniz ki zaten ilgi alanlarım pek yoktur omerta oynamaktan olmadı işte velhasıl kelam yabancı diller ile alakalıyım elimden geldiği kadar çeviri yaparım dünyanın her yerinden sohbet ettiğim insanlar da vardır ancak benim dilimde profesyonel çeviri yapmak çok zordur "lahnet olsun bu da mı dandik çeviri programı nasıl bi gramer ile icat etmişler ah ulan zamanı emdik yine hay aksi şeytan vb" laflar aklıma bazen gelir ben daha çok ağır ithamlardan hoşlanırım neyse ek olarak yabancı dil ile alakalı türkçe ye tam olmasada %50 profesyonel iş yapan bir program görürseniz web çevirici ya da cümle çeviricide olabilir haber vermesseniz ölümü öpün.
tekrardan bu siteyi yapanlara teşekkür eder yazımı okuyacak arkadaşlara da sonsuz şükranlarımı sunarım ahahaha diyerek allah bizi muaffak etsin inşallah saygılarımı sunarım elimden geleni de yaparım ama önce siz gelmelisiniz hadi allah kolaylık versin eyvallah O//

ronin_ 24 Mart 2007 11:15

slmlar.
Ben dragonları arıyordum K.F oynuyorum klan sayfama resim koymak için google dan arama yaptıgımda burayı buldum bakalım ilk izlenimlerim güzel begendim burayı.
sıksık ziyaret etcegim kesin gibi görünüyor:)

malatyaliserdar 24 Mart 2007 22:16

slm abiler ben diskoveri kulanınca burayı keşif etim uye oldum mutlu oldum.inş burda kalmaya devam edicem kendinize iyi bakın by

DANZA 25 Mart 2007 00:42

burası çok güzel bir site :banana: :muz: :bebe:

BlackLive 25 Mart 2007 10:29

Selam ben BlackLive.. :hiya:
Ben burayi tesadúfen google dan buldum (A)
Site gúzel çok degisik seyler var..:D

HüZüN MeLeĞi 25 Mart 2007 15:00

melabaaaa:msn_party sitenizle nasıl tanıştım sorusuna cevap vererek başlıyım.. Derdim çoktur hangisine yanayım modunda gezerken sanal alemde deşarj olma fikriyle hemhal olmuş bir durumdaydım.. msnimi zenginleştirmek geldi aklıma veee msnle ilgili en yenilerin bu sitede mevcut olduğunu gördüm.. içim içimi boğarken nefes almakta bile güçlük çekerken birden kafamda bir ampul yandı ve fikrim geldi..Dedimki sen kendinide yesen yada hiçbişeyi takmasanda herşey olacağına varacak..En iyisi dedim kendini deliliğe ver..
"Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine, deli ol dünya senin kahrını çeksin.." i kendime felsefe edinmiş durumdayım şu günlerde.. Forumunuzun olmasınada ayrıca sevindim..az deşarj olcam müsade var mı ?8-| buarada emeğe saygılı olmak adına bi teşekkür edeyim bari sağolun varolun..:smiley9:

prototürk 25 Mart 2007 15:13

bende tesadüfen buldum sitey..baktım beğendim üye oldum. adım tolga fethiyede oturuyorum.ama memleketim samsun.herkeze merhaba..

yazgüneşi 26 Mart 2007 14:10

herkeze merhabalar ben bu forma yeni üye oldum ama tanışma kaynaşma bölümünü bulamadım site içersinde yeni kayıtlı arkadaşlarla tanışmak hemde aranıza yeni üye olmam nedeni ile merhaba demek istedim fakat nereye başlık açacağımı bile medim şimdiden sayın yöeticilerden özür dilerim şayet yanlış bir yerde konu başlığını açtıysam

cappucino20 26 Mart 2007 14:23

walla tesadüf oldu aslında.arama yaparken tıklim bi dedim.hiç de pişman olmadım.gerçekten güzel bi site

gkhn_01 26 Mart 2007 15:00

herkese mrb ben bi arkadaşım sayesinde tanıştım we burda olmaktan çok mutluyum çok güzel paylaşımlar war burda we her pc kullanıcısının bu foruma üye olmasını umuyorum.adım gökhan adanalıyım 24 yaşındayım we İOLP de okuyorum

eylül 26 Mart 2007 15:03

bi arkadasım tavsiye etti bu siteyi bana da..hatta siteyi ve nickini o kadar çok beğendmki bida geri vermedim:))

HeeDDeatH 26 Mart 2007 17:16

Hepiniz hoşqeLdiniz arkadasLar.

izzetksk 26 Mart 2007 17:21

:tender: ben sürakli aratırma peşindeyim
mutlakaa bu site karsıma cıkarıı
karsıma cok site cıkardı ama bu digerlerini aşmıstıı
o yuzden
-bu sitede iş var
dedim üye oldumm

memnunum
(A)

HeeDDeatH 26 Mart 2007 17:28

İş vardır sitede sürekLi faaLdir kesin memnun kaLırsın :D

P.u.S.u 26 Mart 2007 17:32

msn dowload indirirken ..

GÖLGE08 27 Mart 2007 00:11

ben nette karanlık bişeyler ararken karanlığın maviliğinden mavi karanlığı buldum o gün bu gündür kayboldum içinde saolasınız emeğinize sağlık

__cRiMiNaL__ 27 Mart 2007 13:25

ablam saolsun elif 21 canımsın iiki sen takılırken banada tavsiye ettin süpersin seni zaten seviyordum artık daha da çok seviyorum canımsın :D:D

sezen 27 Mart 2007 23:55

Herkese selam.Ben antalyadan sezen. foruma nasıl üye olduğumu sorarsanız nette gezerken tesadüf oldu. sitedeki mevcut konuların bana faydalı olduğunu düşünerek üye olmaya karar verdim.siteyi kuranlara ve tüm emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum.herkese iyi paylaşımlar diliyorum.:)

yasarsidki 28 Mart 2007 20:44

Merhaba; sitenizi Google'dan buldum. Alanımla ilgili kaynaklar ararken tesbit ettim ve tıkladım. Ben internetle oldukca geçtanışan biriyim. Hasbelkader kitap yazıyorum. Tamamlanmış çalışmalarım var, ama halen devam eden çalışmalarım da var. Bunun için internetten bilgi arıyorum. Sitenizde de din ve ilahiyat sayfasında bana yarayan bilgileri buldum. Çok hoşuma gitti. Dolayısıyla teşekkürler ederim. Benim de inançlarla ilgili yayınlanan bir sitem var. Reklam olur diye ismini vermiyorum. Ama sitenizin banner'ını yayınlamaya başladım sitemde.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim, genç arkadaşlarım.
Saygılarımla.
yasarsidki

TALİP 28 Mart 2007 22:30

merhaba ben yücel , burayı tesadüfen buldum google den buldum .tarih,teknoloji,ekonomi. sağlık ,doğa ve doğalgıdalara ilgi duyorum özenti ve sahtekarlığa karşıyım .72 millete aynı ğözle bakarım. şişlide oturuyorum.hayatta kalabilmek için ,çaba gösteriyorum. herkese merhaba der sağlıklı günler dilerim

darkpurpleamonra 29 Mart 2007 12:34

Sunum konusu için google dan arama yaparken çıkıverdi karşıma... :)

kurbağa 29 Mart 2007 15:01

walla Google'da dolaşırken tesadüfen tanıştım MsXLabs'la...
İlgimi çekti,beğendim we hemen üye oldum :)

kalaemre 29 Mart 2007 15:06

aslında kardesımın donem odevını arastırıyordum sans eserı gırdım desem dogru olur ;) .... ama ıyıkı gırmısım cunku ortam guzel profıl genıs... ben unıversıte ogrencısıyım konyada 2. sınıfım... bu sıteyı hazırlayan ve emegı gecen herkese tesekkuru borc bılır sevgılerımı gonderırım....

feridon59 30 Mart 2007 03:55

inanın nasıl olduğunu ben daha önüz farkına farabilmiş değilim geziyordum net te birden karşıma cıktı www.msxlabs.org ilginç geldi tasarımı animasyonları efekleri bir garip daha önce hiç böyle bir tasarım görmedim işin aslı biraz dağınık gibi yani karışık zamanla alışırız doğruya doğru ne yalan söyleyeyimki site çok farklı bir çok sitelere takılıyorum ama bu site çok farklı evet evet biraz kafa karıştırıcı bakalım zaman neyi gösterir bilemem ama fena değil gerci nasıl yorum yabayım bilmiyorum sadece göz gezdirdim dedimya zaman benim adım feridun gerci burada benim nikimi kulanan var oda bir garip geldiyaaa 11 yıldan beri benim nikim feridon bir çok sitede de var neyse uzun lafın kısası bende buradayım tabi beni aranızda kabul ederseniz tüm arkadaşlara sevgi ve saygılarımla.

semacaaa 30 Mart 2007 08:09

SLM UZUN ARAMALARIM ESNASINDA TESADÜFEN TANIDIĞIM SİTENİZ TEK KELİME İLE MÜKEMMEL KUSURSUZ BİR ŞEY YOKTUR EĞER VARSA BU MUHAKKAK SİZİN SİTENİZ OLMALI İNANILMAZ BİŞİ YAAAA BENİM İLGİLENDİĞİM KONU FANTASTİK RESİMLER HİKAYELER YAZILAR VS. VS. BURADA ARADIĞIMDAN ÇOK FAZLASI VAR. TŞK EDERİM.
BU ARADA BEN BİRAZ HAYALPEREST - DUYGUSAL- ŞAİR (şiir yazarım çünki) RUHLU VE EFSANEVİ-MASALSI DÜŞLERDE VE HAYALLERDE YAŞAYAN BİRİYİ M.
ASLEN İZMİRLİ KADIKÖYDE İKAMET EDEN 24 YAŞINDA TESETTÜRLÜ ANAOKULU ÖĞRETMENİ BİR BAYANIMSİZDEN DİLEĞİM İLGİLENDİĞİM KONU VE HABERLER YÖNÜNDEN MAİL ADRESİME MSJ ATMA İMKANINIZ VARSA BUBENİ SONDERECE SEVİNDİRİR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDER ÇALIŞMALARINIZIN DEVAMINI AMA GELİŞEREK DEVAMINI DİLERİM
***DENİZKIZI***
Sema Nur DERTOP

Mail Adresi Vermek Yasaktır

blue38050 30 Mart 2007 10:00

teşekkür ederim ben kayseri den
hürriyet meslek de okuyorum 4. sınıf bilgisayar yazılım öğrencisiyim
paylaşımlarınızın devamını diler 18 yaşındayım bekarım

lazurat 30 Mart 2007 11:52

Bir program arıyordum.Tesadüfen sitenize girdim.Programın orjinalini almak emekli maaşıyla mümkün değil.
Benim uzmanlığım PCB (PrintedCircuit Board) üretimi idi.Merak edenlere yardım edebilirim.

FiRaRi61 30 Mart 2007 15:06

falla google da gesiniodum..siteyi buldum:)e iyi olmuS yha...=)=)

Saat: 04:44

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık