![]() |
MerhabaLar Selamlar .. ben bu siteye bir öneriyle geldim .. güzel ve hos tasarimi olan bi site gercekten yapanlarin emegine saglik .. |
Herkese selamlar güzel bir site emeği geçenlere teşekkürler:smiley32: |
:)teşekkürler çok yardımcı oldunuz ama ben bu sitenın ismini unutmamak için nasıl gırebılırım |
sık kulanılanlara eklemek işine yarar |
mrb :) 2006 yılından berı sızlerleyım fakat 1 oncekı uyelıgım calındıgından tekrar uyelıgımı yenıledım :) harı bır sıte ınsan her ıstedıgıne ulasa bılıyor. bu sıteyı hazırlayan herkese ayrı ayrı tesekur ederım ve basarılarınızın devamını dılıyorum. |
Merhabalar forumunuzu googleda arama yaparken tesadüf üzerine buldum yaklaşık 10 gündür misafir bakışlar attıktan sonra buranın güzellilerini paylaşımcıların yüreklerini gördükten sonra burada olmanın güzel olacağını düşündüm... Arada bir yer açarsanız burda kalmak istiyorum ;) http://o.foto.radikal.ru/b36f6d07b3ee.jpg Ben falıma baktım herkezi seviyorum :) Umarım bende burada sevilirim(sw) Güzel paylaşımlarda görüşmek ümidiyle.... |
herzaman bir yer vardır umarım sitemizde sende bizler gibi hoş vakitler geçirirsin hoş gedin tebessüm |
Hoşbuldum teşekkürler... Yalnız ben papatya getirmiştim size resmi çıkmamış kusura bakmayın arkadaşlar laflarım yarım gibi olmuş papatya falına bakmıştım demek istediğim oydu ;) |
İNTERNETTE DOLAŞIRKEN GOGULDAN BULDUM |
blood aeris tavsiye etti.iyikide etmiş |
| Saat: 17:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık