![]() |
Bu siteyi önceden beri özellikle de MSN Messenger etkinliklerinden tanıyorum. Ama hiç üye olmak aklıma gelmemişti. Kısmet bu zamanaymış. |
ben bu siteyi hiç bimiyordum.Ablamalar hep bu siteye girip çıkıyordu bende ablama dedim ki abla benide bu siteye üye eder misin?dedim.O da dedi ki üye yaparım dedi ben o günden bu güne msxlabs tan çok memlunum:D |
herkese sela,internette gezerken rastladım ve görüntü beni çok etkiledi ve üye olmam gerektiğini anladım,kendimi üye yapmak için zorunlu kıldım:D |
msn.com ile alakalı arama yaptıgımda en ayrıntılı bilgiye sizde sahip oldum bu şekilde bu sitenin varlıgından haberdar oldum ben 26 yaşında izmir de bulunuyorum acil 112 serviste çalışıyorum benim yardıma ihtiyacım var ismim kadir şimdiden yarımlarınız için teşekkür ettim aeo |
tesadüf eseri bu siteyi buldum ve iyikide bulmusum simdi bagimli oldum kurtulamiyorum |
merhaba ben atatürk üniversitesi ebelik bölümü öğrencisiyimm, siteyi kimse tavsiye tesadüfen tıp terimleri ararken karşılaştım.. henüz çok yeniyim siteyi dolaşmadım oyüzden nasıl bulduğum açıklamasını yapamıcam ama faydalı bir siteye benziyor... emeğinize sağlık... |
AYNI BİLGİSAYAR KULLANIMI MERHABA,AYNI BİLGİSAYARDA DİĞER ARKADAŞIMDA KENDİ RUMUZUYLA GİRDİĞİNDEN SANIRIM KARIŞIKLIK OLDU..:) MENEKSEM OLARAK TEK RUMUZA SAHİBİM..BİLGİLERİNİZE SUNULUR. |
Evet,herşey benim biyololoji ödevimi çok iyi yapıp ve anlatıp öğretmenin bana ek olarak mitoz bölünme konusunu vermesi ile başladı.İstediğim kısa bilgileri burada buldum ve resimlerini görmek için tıkladım.Fakat oda ne?:| ÜYE GİRİŞİNİZİ YAPMADINIZZ!!!:| diye bir uyarı alınca hemen üye oldum.Zaten işim bitince üye olmayı düşünüyordum:$. Kısaca kendimi tanıtayım: Ben şu anda lise 1 deyim. ve Ankara Anadolu Ticaret lisesinde okuyorum.Ancak korkarımki ayrılacağım.Çünkü bu okulda istediklerimi bulmadım.Ben bu okulun adalet bölümünü okuyup;Sosyal bilimler'e girmeyi planlıyordum(üniversite düzeyinde).Fakat ticaret bölümü geldi.Kısmet böyleymiş.Bu sennin bitmesini bekliyorum.Düz bir liseye gidip şansımı öss de deneyeceğim.Belkide birkaç sene sonra sosyolog yada diplomat olabilirim(H) Sevgi Ve Saygılarımla Berk Tunga TAŞ |
Bir konu araştırması sırasında takıldım. Ve merak işte biraz daha bakayım neler var neler yok die, takılış o takılış:P |
tamamen arkadasımın daveti ile tanıştım:)) |
| Saat: 17:49 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık