![]() |
Herkese iyi forumlar tesadüfen buldum umarım güzel olur şimdilik bu kadar :) |
tesadüfen bu siteye girmiştim öyle keşfettim yani çok güzel bir site ellerinize yüreğinize sağlık.... |
slm ben betül |
valla ilk kez 2005 te uye olmustum o aralar hovardalık yapıyordum ve siteye giriş bile yapmıyordum şimdi 22 olduk olgunlastık ve ayrılmamak uzere bir araya geldik :D:hih2: |
şans eseri tanıştım desem çok doğru olur ama siteyi qerçekten çok hoş buldum site yapımında emeği qeçen herkese teşekkür eder başarılarının dewamını dilerim ayrıca sitede bulunan arkadaşlara iyi wakit qeçirmeler...tekrar qörüşmek dileğiyle!!! |
selam ben siteyi google de buldum ilginize emeğinize teşekkür ederim bilgisayarla yeni tanışanlardanım belki bişeyler öğrene bilirim herkese merhaba |
Ben odrii nin devamı olarak burdayım bi tanışma hikayem var zaten. :) Ama kısaca Msx i seviyorum :kiss: |
anime ararken buldum... güzel bi site.:):):):) |
ben bu siteyi birinden duydum çoklu msn bulabileceğim bi güvenilir bi site varmı demiştim bana bu sitenin adresini verdi iyikide vermiş allaha emanet... |
meraba ben ayhşim bu siteyi dolasırken buldum baktım beğendim farklı geldi we üye oldum formdaki tüm arkadaslara selamlar umarım aranızda banada yer wardır |
| Saat: 23:18 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık