![]() |
tanıştık bi ara |
Bizimkisi 1 aşk hikayesi:inlove: :dontknow: |
HerSey Google'da Bir Konu ararken başladı nasıl oldu bilmiyorum ama burayı buldum ve gece yarısıydı effeck'lerinizden ürperdim hoşuma gitti işte yaws.. |
MsXLaBs ı google dan messenger için farklılıklar ararken buldum ve siteyi açtıgım da o kadar hoşuma gitmişki ne aradığımı unuttum :) kısacası emekleriniz karşısın da etkilendim böyle bi site yaptığınız için teşekkürler... |
Bu siteye bir arama motoru aracılığıyla ulaştım yani internette gezinirken hoşuma gitti içerisinde güzel paylaşımların olduğu bir site olduğunu anlayınca üye oldum. :D Adım eRRcan 89 doğumlu elazığlıyım Bi an yarışmada hissettimde kendimi kusura bakmayın :$ |
Öyle forum ararken buldum burayı güzeL olduğunu duydum arkadaşlardan ve geldm en kısası bu :) Umarım iyi paylaşımlar ve eğlenceli günler geçiririm. Teşekkürler |
Tarih ödevim için google'a bakarken :) |
KISACA ÜÇÜZLERİN ANNESİYİM ÇOCUKLARIMIN ÖĞRENME BOZUKLUĞU VARMI YOKMU DANIŞMAN SEMİNER ARARKEN RASTLADIM İYİ KİDE RASTLADIM Alıntı:
BAŞARILARINIZIN ARTMASI DİLEĞİYLE |
ne diyebilirim guzel bir yer nasıl tanıstıgımı bilmiyorum ama iyiki bulmusum burayı... |
SLM galiba benim de uzun yıllar oldu uye olalı ama bir 15 ay yoktum anlıcanız gibi askerlik gorevi siteyi seviyorum fazla pc kullanmayı bilmediğimden paylaşım yapamıyorum tşkç |
| Saat: 19:07 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık