![]() |
merhaba siteye daha öncede bakıyordum ama ilk gördüğümde tedirgin olmadım desem yalan olur çünki sitelerden devamlı virüs tehlikesi ve adres dağılımı olmasından çekindim ama gezdikçe sevdim aradığım bzı şeyleri burda bulduğumdan üye olmaya karar verdim şimdi sizinleyim işte umarım abuk msj gelmezde uzun süre burda kalabilirim. siteyi yapanların emeğine sağlık biz bakanlarnda gözlerine :) |
herkese selam yeni uye olarak ; ) |
merhaba ,öncelikle tebrik etmek istiyorum. tıklr tıklamaz sitenizde takıldım kaldım.çok güzel olmuş.elinize sağlık.ben bir msn zade virüslerle başı belada biriyim.habire birileri virüslüyo beni nie yyaparlar neden yaparlar bilemiyorum.pcdeki msn silip tekrar yüklemek istedim.google yazdım seçenekler çıktı tabii bende seçtim.sizi seçmişim sonra siteye göz attım çok ciddi ve güvenilir geldi .aradığım herşey bu sitede bulacağıma inandım. bende üye olmaya karar verdim. beni kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. bende online oldkça sizi açık tutucam . şanslı günler [/quote]https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/good.gif |
Alıntı:
İnan ki çok haklısın, öyle bir bağımlılık yapıyor ki, kopmak imkansız....... Bu dünyaya bir daha gelirsem arar bulur gene üye olurum...... :D |
Sitenizi google dan buldum. Tasarımlarım için fantastik resimler arıyordum. Önceleri normal indiriyordum. Sonra üye oldum. Masa üstüme sitenin ikonunu kaydettim. Böylece girmediğim gün yok diyebilirim. Çok yoğun olduğum için şimdilik aktif bir kullanıcı değilim ama ilerde neler olur bilinmez. Belki yetkili bile olabilirim. Zaman, kısmet, çaba ve özveri artık. Siteniz çok güzel. Çok emek harcanmış. Bütün emeği geçenlerin yüreğine sağlık.:) |
ilginiz için cokkk tsk ediyorum :)MsXLabs 'la nasıl tanıştım hatırlamıyorum internette bi program arıyodum ordaki linklerden birini tıkladım...veee işte burdayım...en son hatırladıgım sey bu :D:D:D |
Alıntı:
siteyi ben 2007den biliyodum başka bi üyeliğimde vardı ismimi unuttum yeniden üyelik aldım isim babasıda bi adminimizin flash animasyonu oldu marka ismimi kullanmak istiyorum aslında ama bu isimde hoşuma gitti o yüzden bi sürelik böyle takılayım sonrasında Allah kerim (H) |
selam herkese siteyi google da kendimle ilgili linklere bakarken buldum sanırım bir arkadaş şiirirmi eklemiş kim diye merak ettim ve bir mesaj vardı okumak istedim sanırım mesaj düzgün mesaj ilkesine ters düştüğünden engelllenmiş :Sbu da ne demekse ;) ne olduğunu anlayamadım doğrusu *-) daha çok merak ettim:Dumarım bir açıklama gelir .. |
Merhaba Arkadaslar merhaba ben bu sitenin eski uyelerindenim elmorat ve mortalking nicki ile giriyordum ..ama talihisiz bir olaydan sonra nete ve real hayatım biraz uzakaldım ama tekrar aranızdayım arkadaslar allah nasip edersede aranızda kalmaya devam edecegim. bu arada form baya bir degişmiş admin arkadaslar ellerinize kollarınıza saglık butun paylaşımcı arkadaslarım hepinizin yureklerine saglık hepinize tşkler.. ....sayın admınlerim sizden özür dileyerek. acmış oldugumuz bir sitemizin reklamını yapmak istiyorum ...forumdaki dostlarımızıda aramızda görmekten buyuk mutluluk duyarım........ KardesLerinSesi.Com Sesli Sohbet Sesli chat SesliChat SesliSohbet KameralıChat Görünt oradanıckım Cabus. eger gelirseniz nıckımı soylerseniz cok mutlu olurum..tşkler:$ |
Alıntı:
|
| Saat: 19:07 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık