MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

emrah_terzi 16 Nisan 2008 08:54

msxlabs.org alanından aramasının yaklaşık 1.170.000 sonuç.

Bulmamak Mümkün mü..

Tıpkı 690 sayfadaki '477481' yorumda olduğu gibi muhteşem bir site.

kapandığı zaman uzulmustum ama açılışı muhteşem olmuştu. hatırlıyorum sadece tasarımını gormek, incelemek için saatlerce gezinir. gezinirken kendimi konuların içinde bulur, kaybolurdum.

NeutralizeR, Böyle bi Tasarımın Yaratıcısı Olan Kişinin Önünde Saygıyla Eğiliyorum...

trepesus 16 Nisan 2008 11:03

Alıntı:

ThinkerBeLL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1016155)
Sanıyorum şairi belirtilmediğinden söz konusu şiir kaldırılmış, bu nedenle görüntülemek istediğiniz mesaj yerine (kaldırılmış olması sebebiyle) sistem mesajı sayfası ile karşılaşmışsınız.

neyse sorun değil bilgi için teşekkür ..ama şairin adı vardı yani olmasa ben kendimi görüp linkte buraya gelemezdim

Misafir 16 Nisan 2008 11:18

Alıntı:

trepesus adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1020029)
neyse sorun değil bilgi için teşekkür ..ama şairin adı vardı yani olmasa ben kendimi görüp linkte buraya gelemezdim

Bu genellikle yaşadığımız bir sorun; şiir beğenilip bir üyemiz tarafından ekleniyor ve şairi belirtilmiyor. Daha sonra şiirin sahibi gelip serzenişte bulunabiliyor ve nahoş durumlar yaşanabiliyor.
Ancak madem siz buradasınız şöyle bir şey yapabiliriz; konu altına şiirinizi adınızla ekleyebilirsiniz:
Sizin Şiirleriniz

king nothing 16 Nisan 2008 16:37

gothıc resımlerı arastırıyorum rast gele geldı bu sayfa ve ınanamadım allahım bu ne ya
dehset dedım ve hemen uye olmam sart dedım kendımı buraya bagladım sonra halıme agladım bır ıpe bagladım kendımı astım ve ıste ceset olarak karsınızdayım.aman tanrım sarkı sozu gıbı oldu bu ya...

yelkenkanat 16 Nisan 2008 18:38

Uzun yıllar oldu google dan bir arama yaparken rastladım, o zamanlar üye olmuştum hatta üye olarak bazı şeyleride paylaşma fırsatım oldu ama daha sonra birçok sebepten dolayı uzak kaldım. Şimdi üye adımı ve adresimi hatırlamadığım için yeniden üye oldum. Sizi seviyorum;)

shitlembik_00 16 Nisan 2008 19:23

ben tesadüf sonucu girdim bi konudada pc ile ilgili sorunum vardı .siteye girdim anında yardımcı oldu .sonra alışkanlık yaptı.Bilgi dağarcığı anlatımlar süper hem eğlenceli
seviyeli.KİM DÜŞÜNDÜYSE ELİNE SAĞLIK.

noir2007 17 Nisan 2008 13:17

ya ben bayadır uyeydim saten siteyede...
bana birisi yardımcı olsun lütfen..
msn kırmam lazım we de cok önemli bir konu için gercekten..
yardımcı olabilen olursa cok sewinirim....
konyadan-mehmet
inşaat--yap/sat

Misafir 17 Nisan 2008 13:28

Alıntı:

noir2007 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1022102)
ya ben bayadır uyeydim saten siteyede...
bana birisi yardımcı olsun lütfen..
msn kırmam lazım we de cok önemli bir konu için gercekten..
yardımcı olabilen olursa cok sewinirim....
konyadan-mehmet
inşaat--yap/sat

Bu gibi taleplere kesinlikle yardımcı olmuyoruz.
Lütfen okuyunuz: Site ve Forum Kuralları

djrisk 17 Nisan 2008 18:12

slm millet ben izmirden utku hiphop dj ile uğraşıyorum bu siteyi bi arki sayesinde üye oldum
gördügüm kadarıyla çok güzel ve kapsamlı forum

rest in peace

NiSaN 17 Nisan 2008 23:38

BENDE bır arkadasımdan ogrendım ve uye oldum... begendım gzl bır sıte....

Saat: 17:49

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık