![]() |
ailemin, benim ve tüm sevdiklerimin saglikli olmasini bilmek beni mutlu etmeye yetiyor... saglikli olduktan sora zaten diger mutluluk diye adlandirdigimiz seyleri yakalamamiz cok daha kolay... önemli olan saglik diye düsünüyorum... |
İnsanlar mutluluğun kıymetini bilmezlermiş yüzyıllar önce.Melekler de kıymetini anlasınlar diye saklamaya karar vermişler mutluluğu.Ve içimize saklamışlar.Mutluluk içimizde bir yerlerde.. |
Mutluluk mu.. Hani insanların neşeyle koşması, Şarkılar söyleyerek yürümesi, Elele, sarılarak oturması.. Yüzlerde gülümseme, Gözlerde ışıldama, Tende parıldama. Hareketlerde inanılmaz bir enerji.. Kimilerinin hep yaşadığı, Kimilerine yasak olan.. Kimilerinin bulup sımsıkı sarıldığı, Benimse uzaktan izlediğim.. Bu mu Mutluluk.. |
yaşamadım bilmiyorum :D |
Anlatamam...:D |
o neki? |
MUTLULUĞUN RESMİ Kokusu buram buram tüten Limanda simit satan çocuklar Martıların telaşı bambaşka İşçiler gözler yolunu. İnebilseydin o vapurdan Ayağında Varnanın tozu Yüreğinde ince bir sızı. Mavi gözlerinde yanıp tutuşan hasretle kucaklayabilseydim seninle, bir daha. Davullar çalsa, zurnalar söyleseydi Bağrımıza bassaydık seni Nazım, Yapardım mutluluğun resmini Başında delikanlı şapkan, kolların sıvalı, kavgaya hazır Bahriyeli adımlarla düşüp yola Gidebilseydik Meserret Kahvesine, İlk karşılaştığımız yere Ve bir acı kahvemi içseydin. Anlatsaydık o günlerden, geçmişten, gelecekten, Ne günler biterdi, Ne geceler... Dinerdi tüm acılar seninle Bir düş olurdu ayrılığımız, anılarda kalan. Ve dolaşsaydık Türkiyeyi bir baştan bir başa. Yattığımız yerler müze olmuş, Sürgün şehirler cennet. İşte o zaman Nazım, Yapardım mutluluğun resmini Buna da ne tual yeterdi; ne boya... ABIDIN DINO |
|
Bir varmış, bir yokmuş :))) |
Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde mutluluk adında birşey varmış,elle tutulamayan, gözle de tutulmayan ama varmış işte.. Ama kimileri için var olan mutluluk,kimileri için yokmuş , hatta bir varmış,bir de yokmuş ve bundan böyle adını MUT koymuş Masalcı Dedem.. MUT u isteyen UMUT, isteyen UMUTSUZLUK olarak anlamış.. Gökten 3 elma düşmüş, biri mutlulara, biri mutsuzlara, biri de bu yazımı okuyanlara.. BT |
| Saat: 11:41 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık