![]() |
SENLI YASAM SENLI YASAM i anlatabilmek zordur, evet... ama SENSIZ YASAM da zaten anlatilmaya degecek bir sey yoktur ki...!!!!!!!!! o yasami anlamli KILAN ve deger katan bir SEN varsa, yasiyorsundur, arkadas, terkedilmis de olsan, ondan kilometrelerce uzak da olsan.. ve yasamak zorundasin icindeki SEN i yasatabilmek icin... o senin yasama sebebindir cünkü... (nisan yagmuru )-yani ben nuray yakamoz |
Bakınca o güzel gözlerinin içine bir ses haykırır seni seviyorum diye. Bir ışık parlar sesin ardından, güler benim gözlerime. İşte o an bir kıvılcım parlar, yüreğimde alevlenir.Taaa derinden sana seslenir. Yüreğim bir kuş olur sanki uçacak,Çırpınır çırpınır belki kaçacak. Sonra gülersin bana, öpersin dudaklarımı, o zaman özgür olur yürek kuşum. Çıkar içimi okşuyarak. Sıcak bir alev yakanar, içim bir hoş olur, yürek kuşum gelir senin yüreğine konar. Oraya hapsolur ve bir daha çıkamaz. Yüreğim sende, aklım sende, Rüyalarımda, Hayallerimde, Canımda, Kanımda, Hücrelerimde, Beynimdesin.Sen benim hep kalbimdesin. Ne yapsan darılmam, ne yapsan kızmam. Kıskanırım seni, sesini kimselerle. Anla beni işte seviyorum seni. Hala anlamıyorsan bak gözlerime hissedeceksin hissettiklerimi... FATOŞ 07.04.2003 |
|
aglayacaksin uykusuzluk care degildir, aglayan yüreklere gözyaslarini saklayamayacaksin. hasreti kendine zevk edip dalacaksin aynadaki aksine gözlerinin icinde kaybolacaksin... yasamin, ona adanmis zaten, hasret kokusuyla sabahlayacaksin.. bitanem, nerdesin , deyip aglayacaksin.. nisan_yagmuru (nuray yakamoz) |
kaldım bir başıma sokalarda elimden tutan olmadı verdım ahımı dor nala serdım aşkımı kumlara eğer gerı gelmezzem razı deilim bilesen THE CURSE :) |
BIRTANEME ne desen bos, seni sevmisim bir kere kör kuyularda kalsam bile ellerin uzanmasa da sevdani tasiyacagim her daim yüregimde .. bitanem..sanadir sitemim... damla damla her yagmurda sana uzanir dua gibi, bu ellerim yanimda sanarak avuntularimda seni oksar bu gözlerim bitanem..sanadir sitemim... (nisan_yagmuru)-nuray yakamoz |
senden çok uzakta bır yerlerdeyım bazen sevınc gıderlerdeyım ınan tatlım kandım senın askına THE CURSE |
GÖNÜL YARASI kanar , kanar hep bu gönül yarasi daglar YARILSA da önümde rüzgar dile gelse bile zindana mahkumdur yürek de, kapanir mi bu gönül yarasi???? nisan_yagmuru (nuray yakamoz) |
hadi konuş sen de anlamsız da olsa her sözünde war bi yara bana nasılsa soğuk taşta bulduğunda bedenimi dokun bana son dokunuşun o olur topraktan kalan sana.. hai paylaş sen bensız ben sesız : (( THE CURSE |
Bahar şiiri Bu sabah mutluluğa aç pencereni Bir güzel arın dünkü kederinden Bahar geldi bahar geldi güneşin doğduğu yerden Çocuğum uzat ellerini Şu güzelim bulut gözlü buzağıyı Duy böyle koşturan sevinci Dinle nasıl telaş telaş çarpıyor Toprak ananın kalbi Şöyle yanıbaşıma çimenlere uzan Kulak ver gümbürtüsüne dünyanın Baharın gençliğin ve aşkın Türküsünü söyliyelim bir ağızdan |
| Saat: 14:17 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık