![]() |
http://img56.imageshack.us/img56/2154/vrlwo4.jpg Aşk aşk diye yollara düştüm Gitme seninle gelemem artık Acısı tarifsiz hallere düştüm Her yolun sonunu bilemem artık Aşkın beni parça parça ayırsın Feryadımı yıldızlara duyursun Ecel gelmiş kapım açık buyursun Fakat sen yokken ölemem artık Topaldır yürümez bahtımın atı Kimi sevsem yüreği kayadan katı Beni bir hiç eden sensiz şu hayatı Sevmek istesemde sevemem artık Aşkın beni parça parça ayırsın Feryadımı yıldızlara duyursun Ecel gelmiş kapım açık buyursun Fakat sen yokken ölemem artık... |
git gideceksen sende farklı diilsn |
http://img457.imageshack.us/img457/6426/gemipy5.jpg Bir beyaz gemiydi ayıran onları ; Kadın güvertedeydi , adam rıhtımda Şimdi unuttum yüzünü kadının .. Adamın gözleri aklımda...... Kana bulanmış bıçaklar gibi Uzun kirpikleri ıslaktı Adam dertli , adam darmadağın Dokunsalar ağlayacaktı ! Adam bitkindi , adam seviyordu Kalan kederdi giden gemiyse Taş olduğu içindir dedim Rıhtım taşları erimediyse....... Derken bir düdük öttü ansızın Koskoca gemi gitgide ufaldı Korkunç yalnızlığıyla başbaşa Rıhtımda bir adam kaldı..... Ümit Yaşar OĞUZCAN |
BEN SUSTUM UZAKDAKI YAR SEN SOĞLE |
http://img129.imageshack.us/img129/7545/gitmeat4.jpg Çok su verilince ölür ya çiçekler Çok ağlarım çürür gözlerim gidersen eğer Ben senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum Sen ne güzel güldün solmuyordun hem çok seviyordun hem beni yormuyordun Çiçekler.. çiçekler sevildikçe büyür Gitme diyorum sana gitme çiçeklerim benimle ölür Buralardan Gitme Buralar gitsin sen gitme Buralardan gitme buralar gitsin sen gitme Gitme çözecekse biri gidecekse buralar gitsin Sen gitme... Sen gitmee Sen ne güzel güldün solmuyordun hem çok seviyordun hem beni yormuyordun Çiçekler.. çiçekler sevildikçe büyür Gitme diyorum sana gitme çiçeklerim benimle ölür Buralardan Gitme Buralar gitsin sen gitme Buralardan gitme buralar gitsin sen gitme Gitme çözecekse biri gidecekse buralar gitsin Sen gitme... Sen gitmee |
Sitem Önde zeytin ağaçları arkasında yar Sene 1946 Mevsim Sonbahar Önde zeytin ağaçları neyleyim neyleyim Dalları neyleyim Yar yoluna dökülmedik dilleri neyleyim Yar yar... Seni karasaplı bıçak gibi sineme sapladılar Değirmen misali döner başım Sevda değil bu bir hışım Gel gör beni darmadağın Tel tel çözülüp kalmışım Yar yar... Canımın çekirdeğinde diken Gözümün bebeğinde sitem var Bedri Rahmi Eyüboğlu |
Yasak Bir yanım deniz Bir yanım orman Almış başımı gidiyorum Zeytinlerden bir zeytin Kulağıma eğildi Bahçemizden geçerken Hüzünlenmek yasak dedi Güldüm de geçtim Celal Vardar |
Gitmek kOLay.. kaLirsan müCadeLe edeCeksin.. ugRuna savaStigin DegerLer iCin.. ama GiderSen herSeyi arkanDa ßirakip.. herSeyin ßittigini düSüneCeksin.. OySaki OnLar Seni hiC ßirakmayaCaq (; |
korkak değilim umutsuz değilim bundan böyle değiştirdim sana yaraşmayan günlerimi verdiklerinle sana yaraşmayan ne varsa bir bir çıkarıp attım yeller esiyor şimdi o büyük karanlığımın yerinde geldin kutsal bildiklerimi yeniden tanımladın ülkemi bir bakışta bağladın güzelliğine en varılmaz yerlere vardırdın ellerimi en gizli denizleri açtın gemilerime sensin artık adı bir dönülmezliği çağıran kelimeleri ölümsüz kılan şiire Kemal Özer |
Senden Sonra Buraları senden sonra buraları bildiğin gibi işte seller mi istersin yangınlar mı? sonra, artık yok o martılar martılar aşkımızı göklere yazan bizimle ağlayıp bizimle gülen martılar artık, yoklar Ve o kırmızı güllerden arta kalan yanlız dikenleri kan rengi senden sonra buraları sonra, köşedeki dükkanı kapandı hüzün babanın; hani şu mavi boyalı, senden sonra buraları bildiğin gibi işte biraz suskun, biraz küskün biraz umutsuz, biraz bahtsız yanlız anlayacağın yanlız; zaman, geri iade mektupları kadar değersiz senden sonra buralarda bir sandalda yatmaya başladım denizin koynunda hani o günkü gibi demiştin ya koynunda ölsek denizin kimse bizi bulamasa ama bir terslik var evet koynundayım denizin ve görünen o ki ecel de pek uzak değil peki sen nerdesin!!! Ömer Seydi Ekinci |
| Saat: 00:46 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık