![]() |
oğlumun adı akif emre kızımın adını da ezgi :) |
kızıma çilem nur oğlumada babası koysun :) |
erkek batuhan kızada annesi koysun :) |
Ben erkek olsa muhammed kız olursa ayşegül koyardım. |
talya hasim |
Bi Kızım Olsa .. İsmini ASYA Koyardım .. Çok Hoşuma Gidio bu isim .. |
meyra haktan |
Oğlum Avrupa Kızım Avrupa İki cinsede uyar. 18 yaşından sonra 3. adımı Avrupa yapmak için mahkemeye başvuracağım. |
ıraz - kerem olursa öyle olsun |
kız olursa eğer ;doğa erkek olursa ; deniz yada barış |
kızıma=hiranur oğluma=paşa |
Duru - Doruk |
EyLüL EfiL - AkıN |
cevriye - murtaza (sw) |
gülay - cihat |
Kıza iki isim koyarım - Peri Petek Erkeğinde ismi - Halaskar |
Kız: Yaren Erkek: Can |
olanlar ne yazmali simdi buraya oglumda kizimda oldu:):) Azra kizim.olsaydi:) metehan da oglumun ismi olsun:) |
kız ismi: ela,ezgi,şebnem erkek ismi : bora,erdem,yiğit |
devrimve deniz olsun ısterım |
oğlum olsa adını öztürk koyardım!!!! |
benim kızım olsa adını casmin koyardın çok güzel bi isim !!!!!! |
kızım olsa eklimya oğlum olsa ismail koyardım |
oğlum olursa kayra.kızım olursa zeynep koyardım:) |
İlk çocuğuma Deniz ismini koyarım kız erkek fark etmez Ama olursa 2. cocugum erkekse Mahir kızsa Nil :D |
Oğlum olursa Yağız kız olursa Liyna koyardım..:shy2::cici::cici: |
[QUOTE]alara anlamı nedir? |
[QUOTE=Misafir;1521272] Alıntı:
|
Oğlum olsa da kızım olsa da "Avrupa" olurdu isimleri. |
kızımın adı : BENNU olurdu... |
Kızım olsa didem erkek düsünmedim anası koysun. |
ecemsu anlamı ecemsu isminin anlamı nedir |
Alıntı:
Ece: Kaliçe anlamına gelir. Su: Mecazi olarak hayat anlamı taşır. Ecemsu ismi için Hayatın Kraliçesi denilebilir. |
ecemsu isminin anlamı merhaba ecemsu su kraliçesi demektir. tanıştığıma memenun oldum... |
Oğlumun adı SAMET kızımınkine daha karar vermedik.Sizin önerilerinizi değerlendireceğim... |
Alıntı:
|
Teşekkür ederim..Hoş bir isim.. |
Rabbim o günlere çıkarırsa hayırlısıyla Kızıma ~ Günce veya Mısra Oğluşuma ~ Baki Ömür :cici: |
Bebek isimleri önerir misiniz? ARkdaşlar ben doğuruyorum vede bugün 07:00 da doktora gittim çocuğumun kız olacağını söyledi ben ad bulmadım rica etsem bana değişik adlar önerimisiniz? örnk: Tuana Aşkın vs vs. |
Dilruba bence cok hos bir isim.. |
Vanessa olabilir veya Reyhan oalbilir Bihter. |
Alıntı:
|
... erkek olursa; tolga,görkem,kaan vs bunlardan biri olabilr. kız olursa; azra tuana,elçin,mina,mira,dilruba,dilara vs bunlardan biri olabilir. |
hatice isminde biriyle evlenmez isem kızım olursa ismini hatice koymayı çok isterim |
batuhan,lara kaan,emre |
Karaca...bu isim olabilirdi , kız yada erkek farketmez.. Sara, açık tenli ,sırma saçlı bir kıza çok yakışan bir isim..Zeynep, zeytin gibi gözleri olan, tatlı esmer, su gibi bir kız çocuğuna çok yakışır diye düşündüm..Ali, söylemesi hoş,klasik ve bir o kadarda sevimli bir isim bir erkek için..Asya ismini severim, hele bir de,çiçekli fistanlar içinde saçları örülmüş bir kız çocuğuysa...Bir de, bir isim var benim oluşturduğum, benim hayatıma,duygularıma uygun, ama söyleyemem :)..zor ama belki bir kızım olursa onu o isimle seslenmek ne güzel olur....Bir de Elif var kız ismi o da hoş..Ulaş ismini de hep beğenmişimdir, dolu dolu bir isimdir bence...Klasiktir,çok kullanılmış bir isimdir '' Can '' ama güzeldir her daim.. Bir de cıvıl cıvıl bir kız çocuğu için, '' Kiraz '' ismi de pek tatlıdır, üstelik az kullanılan bir isim..Yine '' Kumru '' ismi de pek yakışır uysal,tatlı bir kız çocuğuna...vs ..vs..koptum gittim galiba ..:)) |
Kerem- Cem |
Kızıma Mihrimah, oğluma İskender. |
Oğlum olrsa adını Ali koymayı çok isterim. Kız ismide hiç düşünmedim nedense (: |
bir kızım olsa Aleyna Berre ya da ebrar koyardım.Bir oğlum olsaydı Taha veya Emre koyardım. |
| Saat: 19:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık