![]() |
siteniz çok güzel emeklerinize sağlıkk sitenizi çok önce görmüştümmm..google gothiç resimler ararken bulmuştum çok önceden ama üye olmayı düşünmemiştimmm zaten pekte sitelere üye olmuyorummmm ama artık işimin sizin sitenize düşeceğiini haliyle anladımm gerek MDL olsun gerek StuffPlug olsun bu tür msn programlarını ilk sizin sitenizde buldum artık üye olayım dedim oldum :D afferim bana demi iyi ki üye oldum hayırlısı olsun :D:D |
merhaba ben muammer bende bi proğram ararken tanıştım forumunuz çok güzel umarım bundan böyle sık sık birlikte olacağız herkese iyi ve seviyeli forumlar |
merhaba ismim erdinç bu siteyi discovery sayesinde buldum.ama inceledikten sonra cok hosuma gitti şimdi ögrenmeye defamm:) |
HERHANGİ BİRİNİN TAVSİYESİ OLMADI..MERAK İŞTE İNSANI Bİ YERLERE GETİRİYOR..:D BİSEYLERİ DETAYLI GÖREBİLMEM GEREKİODU ÜYE OLDUM MUTLUYUMM SELAMUN ALEYKÜM YANİİİ..:d |
o beni buldu rasgele oldu<<<ama çok güzel bir yer.iyikide bulmuşşş |
SLM BEN BÜLENT BİTLİSLİYİM 17 YAŞINDAYIM İNTERNET C@FE ÇALIŞTIRIYOM GÜZEL Bİ SİTE ÇOK HOŞUMA GİTTİ... |
Merhaba burayı arayarak bulmadım oda arkadaşım Kerim (buradaki ismi ile odrii ) sürekli buraya giriyor merak ettim bende üye oldum. Odri pişman olmazsın dedi ama bakalım artık. |
google aracılığı ile tanıdım sizi teşekkür ederim |
merhhaba ben bu siteyi bir arkadaştan öğrendim. içeriği hakkında çok fazla bilgim yok. ama hoşuma gidecek pek çok alan olduğunu söyledi arkadaş neyse sizlerle umarım iyi vakit geçiririz tanışmak isterim şimdilik bu kadar |
sitenizi msnde çewrimdışı olanları görebilmek için program arıordum ölelikle bulabildim ama hala yükleyemedim bi türlü bana yardımcı olurmıusunuz*-) |
| Saat: 02:38 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık