![]() |
ÇOK GÜZEL |
Google de flashchat kodu ararken buldum siteyi güzel bir ortam hiç bozulmaması dileklerimle daha alışamadım ama inşallah zamanla oda olacak :P (H) |
bana siteyi tavsiye eden olmadı üye olduğum bi sitede bazı proplemlerim oldu adminlerden biriyle bozuştum bana hakaret meili atmış bende sinirlendim siteyi cökertmeyi kafayı koydum program ararkende MsXLaBs ı buldum cok hoş ve güzel bi site üye oldum |
SİTENİZİ ÇOK DAHA ONCELERİ BİR MSN 8.5 ARARKEN SİZİN SİTENİZDE İLK YENİLİKÇİ OLARAK GORDUM VE O GUNDUR BUGUNDÜR SEVEREK BEGENEREK İSTEDİGİM VE KULLANABİLECEGİM HER ŞEYİ İNDİRİYORUM.BU HALİYLEDE TUKUSU OLDUM ARAYIPTA BULAMADIKLARIMI BU HARİKA SİTENİZDE GORUYORUM.HATTA ALMANYADAKİ KARDEŞİMEDE ONERDİM.BU SİTENİZİ DE BİLMEYEN ÇOK ARKADAŞLARIMA ONEREREK.GORMELERİNİ TAVSİYE ETTİM.SİZİN SİTENİZDE OLMAKTAN ÇOK ÇOK MUTLUYUM HERKESİN EMEGİNE TŞK.EDİYORUM BAŞARILARINIZIN DEVAMINIÇOK KEZ DİLİYORUM........ |
Satanpist va bi tane onun arkadaşıyım o şey etti...Site hoş güzel eyvallah kim yaptıysa (Y) |
güsel güsel resimler vardı dayanamadım üye oldum :$:rose: |
ben siteyi eski sevgilim buraya üyeydi bisde gesdik gördük begendik üye olalım dedik qanqamla olduk falla :D:D:D |
İnTerNette GeziNirKeeN GörDüüm Ve ÇooK beeNdiiM : ) |
Alıntı:
|
ben üye olduum bi sitede linkini vermişlerdi oradan gördüm beğendim vee burdayım:D:D |
| Saat: 23:59 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık