MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

oguz163 13 Mayıs 2008 16:17

ben burayı pek beğenmiyorum.8-)Böyle acayip acayip temalar,giriş introları...:hih!:(olumsuz bir mesaj:D)

kadirKEŞ60 13 Mayıs 2008 17:53

slm millet herkeze ben yeniyim bu sayfada ama daha iyi olcana aminim herşeyin

BlueNighT 13 Mayıs 2008 17:59

Dün Gibi Hatılıyorum..

Sene 2004 Aylardan Aralık ..

Messenger Programları Ararken Karşıma Çıkmıştı Google'da...

2-3 Ay kadar Sessizce takıldım..Site Kapanana Kadar...

Daha Sonra 16 eylül 2005 Te açılması ile tekrar üye olmam bir oldu...

Arkadaşlıklarla , Dosluklarla , Tartışmalarla ve Banlanmalarla geçen Kos koca 3,5 yıl :)

toledoank 13 Mayıs 2008 23:11

aslımda msnde bı sorunum var onu ararken yardımcı olurlar belkıdıye buldum burayı

sabri1 14 Mayıs 2008 01:09

bu siteyi tesatuflen buldum benim hosuma giti her alania ilgi guydum baktim benim aradigim her konu var uye olma karar verdim iyikide vermisim cunku harika bir site.ben yakinda emekli olacam o zaman bu siteye calisacam sanedersem her konu eklenebiliyor bundan boyle burdanda emekli olurum:D:Dtesekurler saygilarimla.

lazzal 14 Mayıs 2008 09:53

herkese selamlar valla ben bu siteye direkt bacasından girdim msn için girdik ama daha fazlasını bulduk çok güzel mavi karanlık ismi zaten güzel cici bir site msxlabs msn içerikleri için beni kandırmaya mı çalışıyon hadi bakalım :D

deep68 14 Mayıs 2008 13:55

valla tesadüfen bir programda yardım ararken msxlabs girdim o giriş ,girişim oldu bi dahada kopamadım ihtiyaç duyduğumda ilk uğradığım yer konumuna geldi,artık bir şey aramasam bile sık sık uğrayıp neler olduğuna bakar oldum.yöneticilerine teşekkür eder,başarılarının devamını dilerim.

ati26_541984 14 Mayıs 2008 20:26

merhaba ben bu siteyi tamamen tesadüf eseri buldum ve biraz inceledikten sonra üye olmak istedim.sonuç: bir üye olarak sitenizdeyim,bu siteni beklentilerimi karşılayabilcek bir site olması dolayısıyla site yönetimine teşekkür ederim. msn ile ilgili sorunlarım vardı ve sitenizde geçirdiğim zamanlarda msn ile ilgili güzel bilgiler öğrendim ve bu yönden size teşekkür etmek istedim.
I LOVE MSXLABS

kartanesi14 15 Mayıs 2008 13:28

S.a arkadaşlar.Sitenizi çok beğendim, pc ile ilgili bazı konuları araştırırken tesadüfen sitenize girdim ve çok hoşuma gitti hemen üye oldum inş. beni de aranıza kabul buyurusunuz... Sitenin şekli,düzeni her şeyi süper yaa hazırlayananların emeği geçenlerin ellerine sağlık ;)

berkantim 15 Mayıs 2008 14:45

internette msn discovery yüklemek icin aranirken..sizin adresinizi gördüm girdim cok begendim..bir cok arkadaslarimida tavsiye ettim..onlarda cok memnun kaldiklarini söylediler..gercekten harika bir site hazirlamissiniz,tüm calisanlarin ellerine saglik..calismalarinizin devamini diliyorum kolay gelsin..:smiley32::cl:

Saat: 17:49

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık