![]() |
aslında şuraya arkadaşlarım sağolsun demek okdar çok isterdim ama malesef konu araştırırken oldu bunların hepsi ama güzel bi siteye benziyo(daha gezemedimde...):D |
Merhaba MsxLabsİnternette Dolaşırken gözüme çok güzel bir site olduğunu zannettim ve sitenize ondan üye oldum inşallah güzel program, tema ve oyunlar yüklemek için çalışacağım sizler için burdayız siteniz çoook güzel |
Merhaba MsXLabs. Arkadaşlarımın tavsiyesiyle burdayım. İnşallah iyi vakit geçiririz... :) |
selamlar,ben yeni üyeyim.alanyadan,umarım iyi vakit geçiririm burada .öyle umuyorum.güzel bir siteye benziyor |
Forum siteleri hoşuma gittiği icin sürekli arastırırdım ölebirkere girdim bir proğ. indirecektim herzamanki gibi üyelik istedi öle üye olduk derken haböle ayda bır senede bir giriyorum |
aslında bir msnin şifresini nasıl öğrenebilirim die uğraşıodum.o sırada bir seçenek çıktı.Girdiğimde bu web sitesini gördüm ve beğendim web sitenizi.Siteyi yapan gayet iyi yapmış.Helâl olsun diorum başka da bişey demiorum:D |
program indirmek için google sayfalarında dolaşıyordum burayı gördüm uzun süre takip ettim çok begendim istediğim herşeyi kolayca bulabiliyorum. |
messenger discovery indirdim sorun çıktı bu adres yazıyodu girdimm sorunu hallettim saolun:):)sonra dolaştım ve beğendimm üye olmaya karar verdim nası iyi yapmışım dimi:D:D |
gotik resimleri arıyordum...googleye yazınca gördüm ve tıkladım..iyiki tıklamışım çok güsel bi site...aradığım herşey var..emek için sağolun...sıkça görüşürüz umarım... |
arkadaşımın aracılığıyla arkadaşım takılıyordu güzel bi site olduğunu söyledi bende daha önce forum siteleri (V.S) sitelerine hiç girmemişim :) yani forum sitelerinden anlamam :) |
| Saat: 09:10 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık