![]() |
valla tesadufen bulanlardanım sıteyı zevklı yonlerı var ama ınsanları daha cok kaynastırmak gerektııne ınanıorum neden bızlr bırbırımızden korkar olduk.. ya cınsıyeto on plana cıkardık yada duygusallığımızı kaybettık:((( neyse alısmaya calısıorum fena deılsınız arkadaslar |
Bu sın günlerimi yalnız sadece bilg ımla geçirmek istiyordum tesadüfen bu kanala ulaştım bu son günleri sizinle geçirmek varmış hep gülün güzel insanlar bep mutlu olun ve asla arkanıza dönüp bakmayın.....tşkler emeği geçen herkese |
aslında skleroderma hastalığı ile ilgili yazı bulmam tanışmama vesile oldu.ben 15 yıldır skleroderma hastalığı ile mucadele vermekteyim.bu hastalıkla ilgili geniş deneyimlerim oldu bunları paylaşmak isterim.:) |
Kral_Aslan |
güzel bir site olmuş ve paylaşımlar oldukça başarılı herşey için teşekkürler... |
merhaba ben kısaca seda burayla tanısmam aslınd atesaduf oldu dıscovery bakıodum bu sıteyı yasıodu bend egırıp baktım ve karsıma burası cıktı gsl bı yere benzıo umarım gsl gecer cunku ben da yenıyım ve bısey bılmıorum burayla ilgili :d |
bence harika bir site özellikle msn üzerine yapılan çalışmalarını çok takdir ediyorum başarılarının devamını dilerim |
slm herkese bende bi rastladım çok güzeldi neden olmasın dedim kendime ben de katıldım:turkiye: |
tamamen rastlantı ama süper bir rastlantı:cl: |
Tek kelimeyle HOT WORKİNG GİRL sağolsun :rose: bu ortamı yaşayabilmek çok güzel:tender: |
| Saat: 09:10 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık