![]() |
Beni kimse tanıstırmadı ben kendim buldum:cici:(kendi işlerimi hep kendim hallederim:P)..O zamanlar burclara olan ilgim epey bi fazlaydı arastır arastır derken bi baktım ki gözlerimi msxlabs ailesinin kucagında acmısım ve geriye dönüp bir bakmısım ki aradan tam 1 yıl 3 ay gecmiş:shy2: ve iyi ki burdayım:uf: |
burasının güzel bir forum olduğunu araştırma yaparken falan anladım ve üye olmak istedim herkese merhaba |
tellefonuma tema araken sitenizle karşılaş tım ama benim telefona uygun temayı bulamıyorum sanki ama ısrarlıyım sizinde yardımınızla bu olayı çözecegiz (w700i sony ericcson) |
Slm arkadaslar..oncelikle soylemem gerkiyo bu siteyi bana kimse tavsiye etmedi ben sansa buldum,,ben turkce rap hastasiyim bu sitedede harika rapler var arayipta bulamdigim tum sarkilar var bende dusundum boyle bir siteye illakide uye olmaliyim ve siteden cok memnunum emegi gecen herkese tesekkurler.. |
bn bi kac defa qooqle da arama yaparkn buLdm çoq qzl eqlenceLi bi site bnce... ßundan snra hep burdaım.. Adım da Kübra ;) |
teşekkürler, bu siteye bayıldım, |
msxlabs sitenizi kimse tavsiye etmedi internet üzerinde dolasırken rasladım tam bangöre oldugunu gördüm katılmak istedim |
Sitenizi yeni keşfetmeye başlıyorum. Sizlerin bana ve benim de elimden geldiğince sizlere yardımıyla umuyorum ki güzel şeyler ortaya çıkacaktır. İyi mesailer. :) |
hehe kafeden arkadasım onerdı bu sıteyı sıteyı ı actı zaten guzeL :D |
Adanada yaşıyorum ve böyle bi sitede yer almaktan gurur duyuyorum. sitede arayıpta bulamadığım bulupta arayamadığım yok çak süper bi site.Bana kimse söylemedi bu siteyi msn discovery oturumu açmamışsınız sorusuna cevap araken buldum bu siteyi.Baktım ki her şey yazıyor kayt oldum ve kayıt olmamla birlikte bilgisayardaki sorunlarımı çözdüm. İşallah TÜRKİYEde ve dünyada bilinen ve çok kullanışlı bi site olur. |
| Saat: 20:50 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık