![]() |
herşey msnde dinamik güruntu resmını nsl koyıyım dıe dusundugum zmn basladı =)) snra buraya başvurdum uye oldm dha yenıyım.. |
bu sitelere hiç girmezdim ve kullanmazdım.bir program arıyodum karşıma çıktı tesadüf eseri baktımki site tam istedigim gibi hemen sık kullanılanlara ekledim gayette memmunum hoş bi site siz benden bıkana kadar ben burdayım..devamlı... |
teşekkür sağol iyiki varsın |
Vallaha ben google'da araştırma yapıyordum. Bu siteden yararlandım. Özellikle dış görünüşüne bayıldım. Sonra her araştırdığım konunun burada olduğunu gördüm. Özellikle de Animelerin çokluğu bana sitenin aşırı derecede büyük olduğunu gösterdi. Dedim kİ, o zaman ben de bu siteden biri olayım. Üye olup forumu gezince o tahmin ettiğim dev site yokmuş ama baktım ki; madem üye oldum ben buranın adamı olmalıyım... Ondan sonra da ver elini MsxLabs herkesle kaynaştım:) teşekkürleri esirgemeyin |
Yaff ben buraya daha önce yazmıştım sanırım ama olsun :D Internette bişey arıyordum bu siteden kaynak buldum üye oldum.Dikkatimi çekti bende o gün bu gün takılıyorum işte...Memnunum.Sitede emeği geçen herkese teşekkürler:D |
tessadüf sonderece bir tessadüf ama herhalde iyi bir günündeydim çünkü cok iyi bir siteye rastladığımı söyleye bilirim bunun icin size teşşekür ederim.;) ve :D |
ben buraya ilk geldiğimde seslerden korkmuştum sonra alıştım .... |
Tesadüfen karşılaştım siteyle..İyiki de karşılaşmışım güzel bir forum... :D |
raslantı sonucu ama tam olark şööle bi foruma üye olmak istiodm soona bu site çıktı üye oldm ama çok sefiorm burayı |
Tesadüfle başladı herşey..Bir gece çıktım internette program arıyordum ve burayı buldum:D:DSüper bir site..Dizaynı o sesler(biraz ürkütücü gelsede:D) hepsi güzel.. |
| Saat: 09:10 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık