MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

red flowers 9 Haziran 2008 21:58

Alıntı:

kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 4660)
Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

:)TESADÜFEN TANIŞTIM HARAKETLİ AVATAR ARARKEN BENDE İYİ VAKİT GEÇİRMEYİ UMUYORUM.

marki1 10 Haziran 2008 06:42

merhaba ben muharrem! sitenizi google da bir program ararken tesadüfen karşıma çıktı,
hem programın olması hem de sitenizin renk dizaynı dikkatimi çekti ben de içine girip bir parçası olmak bu güzel siteyi hazırlayanlarla tanışmak istedim. benim hikayem de bu..

bsmhas 10 Haziran 2008 12:06

tamamen msn ifadeleri ararken tesadüfen oldu.mavi karanlık ismi çok etkiledi beni ve bakarken birden üye oluverdim.başarılar.görüşmek üzere

asil türk 10 Haziran 2008 15:27

merhaba bende msn arayüzlerine bakarken buldum bu siteyi biraz gezdim ve hoşuma gitti o yüzdden de üye oldum bakalım daha çok seversem sık sık girerim :D

hera666 11 Haziran 2008 09:30

herkese merhaba ben bu siteyi açıkcası tesadüfen buldum ve girdim dolaştıkça çok faydalı ve çok güzel bir site olduğunu gördüm çok güzel bir site bayıldım ;)

kbca 11 Haziran 2008 21:25

Merhaba Arkadaşlar

gaje 11 Haziran 2008 23:57

Kendimden

*-*-slm*-*-

MsXlabs siteyle ilk buluşmam bir bilgi için arama yaparken sitenize girmemle başladı. O zaman fark etmiştim,burda farklı bir yapı oldugunu;site çok güzel ve bunca iyi şeyin arasında ben olmazsam,bir şey eksik kalırdiye düşündüm.Umarım öyledir.

kendime gelince ,ögrenmeye ve kazanmaya açık yapım var.Bilgilerinizi almak için peşinizdeyim.............

djadama 12 Haziran 2008 08:35

Hey Oke E Adım :)

öncelikle Söyle Başlamak istiyorum ist 22 Yasında Bir tane HErgeleyım:D yüzme futbol vaz Gecilmez araya Bide Bu pc playstation falan katarsan 3 bölünür Gibi Derken:D Esmerım Hemde Baya esmerım öyle Sıradanlaran deyıl Güzel form hosuma gıttı gıbı Hanı Konuların üstünde falza tutalmasa Gayet kulanıslı Sıte vede Ben cok Zamandan BErı Gıremedım asklerLık falan derken Yenıden Geldım ve Kendımı Tanıtmamda fayda Var dıe Söylım Dedım Ve askerlıgımıde NErde Yapımıs dıyenler olcak ben Söylım Yınede Söylemıyım:D Hakkari Yüksek Ova dag ve komando okUlunda Yaptım yasıyoruz:D Kolay Gelsın(:

sad_girl 12 Haziran 2008 13:30

bende tesadüfen tanıştım googlede buldum çok begendim 7 aydır giriyorum bugun kayıt olmak kısmetmiş gerçekten çok güzel bir forum emeği geçemnlere tşk ediyorum.

Gulfiraz 12 Haziran 2008 15:18

Merhaba.Önce hoşbuldum.İlginize de teşekkürler.Ben bir siteye üyeyim.Bilgisayar kullanmakta biraz yeniyim.Üye olduğum site yöneticileriyle çok iyi anlaşıyorum.Bana Mozilla tahta kaplı bir dosya gönderdiler.Yükledim, ancak nasıl kullanılacağını bilemedim.Onlara tekrar sorup da zamanlarını almak istemedim.Kendim aramaya karar verdim.Yüklediğim dosya isminden girdim.Yüklediğim Walnut for Thunderbird 'ü kullanıma geçiremedim.Sizden bilgi almak amacıyla bu siteyi buldum.Kalıcı olacağımdan emin olabilirsiniz.Thunderbirt'u son aşamalarına kadar öğrenmek amacındayım.Çok uzun yazdım.Görüşmek üzere.

Saat: 09:10

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık