![]() |
Zaman sanki kırık bir ayna Canlanır anılar baktıkca Senden başkası yok ki Elimde kalan parçada Sessiz gittin elveda Aşkın bende bir yara Senden başkası yok ki İçimde çıkan yangında Hasret ıssız bir ada Düştüm tam ortasına Gittin sen ey vefasız Kaldım ben tek başıma nejat |
Yüreğine sağlık güzel paylaşım devamını dilerim |
gel halimi sorma bana ben bende deilim bu gun nazlı yarı eller aldı ben bende deilim bugun ben bende deılım bu gun benım nazlımı eller aldı ben bende deilim bugun gur bet gezdım atamadım gozumde kaldı muradım köşelerde çok ağladım ben bende deılım bu gun THE CURSE ( :(:() |
Bir uçurumun kenarındayız seninle Ruhum sessiz çılıklar atıyor, Az sonra olacakların bilincinde Senin ellerinde kalbim Uçuruma doğru tutuyorsun Paramparça etmek istiyorsun besbelli Oysa sende biliyorsun Kalibimin peşinden gideceğimi Benimde onunla yok olacağımı Susuyor dilim, Ve duyulmuyor ruhumun çığlıkları Uzun bir bekleyiş... Ellerinden kayarken kalbim Gözlerinde bir sevinç kıvılcımı Ve ben bu kıvılcıma esir Yere düşen kalbimin sesi duyuluyor Acıyor canım hemde çok Fakat hala yaşıyorum... |
Bir zamanlar bende seviştim seni Tıpkı sende beni sevdiğin gibi Sarıldım boynuna kokladım senı Okşadım saçını dizinde uyudum takı sen benden gıttın gıdelı hersey ne guzeldı demı tıpkı dun gıbı gectı THE CURSE |
karam sarlık aradım gülüşlerde benı sevecek leylalar bulamadım tek arzum tek dılegım senle olamk gülmedıgım her sanıyem sesizlik içindeyım esırgeme aşkını benden yıne ağlıyorum karamsarlıgımda kımsesızler sokagında... THE CURSE |
Bu Gün Bu gün bitiriyorum sevdalarımı Bu gün koyuyorum son noktalarımı İşte bu gün gelmiş veda vakti Dışarda en sevdiğim mevsim En sevdiğim yağmurlar yağıyor Bu gün çıkarıyorum hayatımdan seni En ufak bir tereddütüm bile yok bu gün Kuşlar kadar hafif bu gün bedenim Kanatlara ihtiyacı yok bu gün uçmak için Bu gün tekrar kendim oluyorum Bu gün yeniden doğuyorum... |
Anla Sevdiğim Gözlerimden düşen iki damladan, İçimden geçeni anla sevdiğim, Gönlümde dinmeyen kederden gamdan, Çekip gidiyorum anla sevdiğim. Herşey valizimde saklı duruyor, O valiz en yakın dostum oluyor, Beni senden daha iyi biliyor, Tek dostum o kalmış anla sevdiğim. Değer mi bu sevda bir damla yaşa, Seni sordum gökte uçan her kuşa, Yüreğimi saran bu kor ateşe, Bir kere düşmüşüm anla sevdiğim. Çekip gitmek çaremidir bilinmez, Sevdanın izleri kalpten silinmez, Kurumaz gözlerim feryadım dinmez, Her yerde sen varsın anla sevdiğim. Bu feryadım mısralarda kalmasın, Sevdalı gönüller beni anlasın, Sakın ha boş yere yürek yanmasın, Tayyip ne söylerse anla sevdiğim. 17.06.2003 Tayyip Sağ |
Şad Olsun Ruhları Tüm Şehitlerin Unutma ey millet ölmez erlerin, Bu vatan uğrunda can verenlerin, Dul, yetim bırakıp dönmeyenlerin, Şad olsun ruhları tüm şehitlerin. Çanakkale, Sakarya, Dumlupınar, Zaferle yaktığın meşalen yanar, Sen ölü değilsin, kim ölü sanar, Şad olsun ruhları tüm şehitlerin. Göklerde süzülen al bayrak sensin, Bu milletin namusu, şerefi sensin, Bir mezar arama yüreğimdesin, Şad olsun ruhları tüm şehitlerin. Bu toprak altında ne canlar yatar, Karışmış kanları sel olur akar, Can bedenden gitmiş, gözleri bakar, Şad olsun ruhları tüm şehitlerin. Tayyip der inmesin göklerden bayrak, Ölümdür Türk'e bayraksız yaşamak, Esaret demektir ezansız kalmak, Şad olsun ruhları tüm şehitlerin. 17.03.2005 Tayyip Sağ |
Sevgi Dolu Gözler İle Sevgi dolu gözler ile, Bakmasını bilmiyorsan, Gözden kalbe ateş gibi, Yakmasını bilmiyorsan. Yaşadığın neye yarar, Yakmasını bilmiyorsan, Ne sevdim de, ne sevildim, Bakmasını bilmiyorsan. Yeşil mavi ela gözler, Hepsi ayrı sevda gizler, Yürekten silinmez izler, Sevmesini bilmiyorsan. Yaşadığın neye yarar, Sevmesini bilmiyorsan, Ne sevdim de, ne sevildim, Bakmasını bilmiyorsan. Seven gözler başka bakar, Baktıkça yüreği yakar, Gönülden gönüle akar, Bakmasını biliyorsan. Ömre değer yaşadığın, Bakmasını biliyorsan, Hem sevdim de, hem sevildim, Yakmasını biliyorsan. 11.9.2006 Tayyip Sağ |
| Saat: 17:55 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık