![]() |
Alıntı:
|
bu silindiğini öğrenme olaylarıda yalan olmuş.. bi işe yaramıyor bu anlatılanlardan hiçbiri.. |
Engeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii görmeeeee msn plus kullanan arkadaşlar profilde sağ tıklayıp en altta msn plus özellikleri sekmesini tıkladıktan sonra kişi bilgisi sekmesini tıklayıp kişinin listesinden olup olmadığınızı açılan pencerenin altında yazıyor zaten...ben arkadaşımın msn sinden kendimi silmedim engelledim şu dediğimi kendi msnmde yaptım kişinin listesinde değilsiniz yazdı en altta...oysa engellemiştim... |
arkadaşlar msnimde olmıyan birinin windows live de aşagıda yer alan yenilikler bölümünde neden ismini görüorum . yani x kişi y kişiyi arkadaş olarak kabul etti dio ama x kişinin msninde ekli deilim .bu nasıl oluyor |
ya ben bi aptallık yaptım smnengelleyenler die bi siteye girdim msnimi şifres,n yazdımm pişmanım şimdi napmam gerekio acaba msn değişsem yeterli olurmu acaba? |
Sitenin adresinide yaz istersen güvenli olduğu düşünülen birkaç adres var ama genede heryere yazma. Şifreyi değiştirmen yeterli olur şimdilik. |
beni msnden engelleyip silen birinin aylardır profilimde kişi listesinde liste halindeyken resmi çıkmadığı halde son birkaç gündür listede resmi çıkıyor üstelik son koyduğu resmi fakat profiline girince büyük halde resmi yok ve son zamanlarda yaptığı yenilikler çıkmıyor. bunun nedeni ne olabilir? bu kişi beni listesine geri eklemiş fakat engelimi açmamış olabilir mi? |
öyle bnce bu yönetemlrin hiç biri kesin sonuç deil msn de gizlilik önemli bu bilgileler kolay kolay sızdırılmıyor |
Ekli olan kişinin engelli görünmesi Herkese selam arkadaşlar. Msn de ekli olan birkaç isim niçin engellenmiş görünür ? hiçbir engelleme veya girişimde bulunmadığım halde kişi engellenmiş görünüyor. O kişiyi sildim, tekrar ekledim ama yine de engelli görünüyor. çözümü bilen var mı? |
ben msnde beni ildiğne şüphe duyduğum birisi var beni sildiğini söylemişti fakat msnnin alt kısmında onun resmini falan değiştirdiğini görüyorum bu durumda beni silmiş midir engellemişmidir? |
| Saat: 07:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık