![]() |
Bir arkadaşımın önerisi ile sitenizi inceledim ve çok hoşlandım ve düşünmeden de üye oldum. Bu sitenin oluşumunda emeği geçen sizleri kutluyor uzun süre birlikte olmak umarıyla saygılar sunuyorum. Dostlukla ve esenlikle kalın. |
çok güzel bir site gerçekten bir sürü özelliği var ve çok işlek siteyi çok beğendim bir çok işime yaradı.. ben ahmet trabzondan yaş 16 lise 2 de okuyorum inş kalıcı olacağım:D |
Tesadüf Eseri Şimdi Buldum İçeri Hoşuma Gitti ve Üye Olup İyiçe Siteyi Tanımak İstedim ve Sanırım İyi Etmişim. Ayrıca Hoş Geldin Mesajınız Hoşuma Gitti Teşekkür Ederim İlginize HERKEZE SELAM |
slm arkadaşlar ismim sıla 15 yaşındayım antalyada yaşıyorum rock ve gothic metal dinlerim gothic takılmayı severim her ortama ayak uydururum inş burayada ayak uydururum burayı googlede gezerken buldum üye oldum=) herneyse inş iyi vakit geçiririm ve geçiriris =) |
ben burayı nasıl buldum bilmiyorum sadece tanıdıklarım sayesinde... |
slm.siteyi google da arama yaparken tesadüfen buldum.içerik çok güzel. |
meraba=bende bir arkadaşımın yoladıgı prgm dan aldım bu adresı kurcalarken üye oldum vede çok ta memnunum. tüm site çalışanlarına teşekürler. |
merhaba Ben seyit sitenize googeldan arama yaparken rastladim dikkatimi cekti bende neler var acaba diye üye oldum bakalim zaman burada nasil geciyor öyle ya maksat iki lafin belini kirmak dimi :D evet iste böyle ha bu arada ben almanya -bremende yasiyorum |
slm bn burayı google gezerkn buldm we site çok hoşuma gitti neyse :D ben canan istanbulda yaşıommmmm |
nasilmi önce bir baska sitede kayittim orda bi abi vardi o site eskimisti bide deyismisti tat yapmiyordu hersey parayla olmustu sonra canimbabam adli abim bu siteyi bulmus hemen bana verdi ben buraya kayit oldum ve 2 sene yada 1 senemi ne olcak burdayim süper yer burasi vallah bu siteyi kurranlarin ellerine saglik ;) |
nete gezerken adreınızı buldum hemen uye oldum acaıp bısey ya en cok sevdııgım sıtelerden bır tanesı super |
Merhabalar aranızda olmaktan çok mutluyum.Sitenizi inceledim daha önceden üye olduğum forum sitelerinden çok farklıve güzel.Aslında burayı bana kimse tavsiye etmedi yada arayıpda bulmadım.Msn Discovery'güncelleştirmek için uğraşırken buraya tesadüfen düştüm,ama merak etmeyin bir yerim kırılmadı,yaram beremde yok. |
Herkese merhaba... birçok kişi gibi tanıştım bende MsX ile.google da bir program arıyorken tesadüf eseri karşıma çıktı.iyiki de çıkmış aradığım birçok şeyi burda bulabiliyorum. burası harika bir yer,şimdiden vazgeçilmezlerim arasına girecek gibi görünüyor MsX. |
Sitenize yeni üye oldum.Emeği geçen tüm üye admin ve modlara teşekkür eder başarılarının daim olmasını dilerim.Saygı ve sevgilerimle |
Aramakdan cok aranmayı yaşamakdan cok yaşatmayı sevmekden cok sevilmeyi severim kısacası ben buyum sizleride tanımakdan buyuk şeref duydum umarım daha bir cok konulara imzalar atarız başarılarınızın ve başarılarımın davami dileyi ile hayırlı akşamlar diliyorum........ |
herkese mrb :) ben geldimmmmmmmmmmmmm.. |
selam MsXlabs la tanismam sadece bir tesadüf....birseyler ararkengoogle den karsima cikti.....ve ben kayit olmaya karar verdim..ümidim burada hosca vakit gecirmek..... |
slm arkadaşlar gerçi öncedende bu siteyi biliyordum ben serkan bilgisayar programcılığını okuyorum genelde bu sitede yardım alıyordum ama bu sitenin açılımı çok hoşuma gidiyor insanın içini açıyor hem sayfa bakımına hemde yardım bakımından umarım bizde elimizden gelenleri sizle paylaşırız tüm çalışan arkadaşları tebrik eder bu bilgileri bizlerle paylaştıkları için teş. ederim |
google dan "cepte msn" bakarken sitenizi gördüm, hareketli görünüyor sayfanız.. |
Türkçe underground rap albümleri arıodum o sırada buldum :) |
ben msx'le the devıl sayesinde tanıştım ve memnunum.iyiki tanışmışım |
herkeze merhaba ben BeDDaH sizlerlee olmakdan mutluluk duyarım, Bu sitede ıyı anlaşıcamızıı umitt ediyorum ..! SAYGILAR |
güzel bir siteniz var gercekten gereken herseyi anında bulabiliyorsunuz yeni üye olmama ramen daha önceleri bir cok kez karsıma cıktı |
herkese selam.. bu sitenin 2 seneyi geckin üyelerindendim..uzun zamandır internetle uğraşamadım .. dolayısıyla şifremide unutmuşum :P yeniden merhaba.. |
pusula82 nickli arkadaşımın tavsiyesi üzerine üye oldum |
Organize Bir XxXxX-XxXxxX sitesinde Arakdaşlar arasında konuşurken duydum(okudum) Yapısal olarka güzel.. geniş kapsamlı olduğunu gördüm biraz incelememe kimsenin kızmayacağını inandım üye oldum.. ama Güzel Site Tasarımcısı da güzel zekalı olduğu kesin... W_S |
burayı daha önceden de biliyordum ama össye hazırlandığım için fırsat bulamıyordum... şimdi buldum ve hemen kayıt oldum... 19 yaşındayım... samsunluyum... koç burcuyum... basketbol, futbol ve yüzmeyi çok severim... nette dolaşmaya da bayılırım... değişik siteler keşfetmeyi de çok severim... benden bu kadar...:):):):):D |
Bir konu ile ilgili google da arama yaparken bu adres çıktı tanışma özetim bu. |
:) slm ben burayi google da tesadufen kesfettim her hangi bi yorum su an icin yapamiyorum ama google daki Fantastic Women adli resim beni buraya cekti bakalim ilerleyen zamanda daha farkli bir yorum yapabilirim sanirim :) bana zaman taniyin:) |
şaşı bak şaşır die bulmaca tarzı bi göz oyunu var küçüklüğümden beri çok ilgilenirim ama uzun zamandır gazetelerde karşılaşmıyodum. Arama motoruna şaşı bak şaşır yazdım ve adresinizi keşfettim çok güzel şekiller çıkıyor ilk bakışta görmek zor ama görünce çok keyif alacaksınız... |
Merhabalar ben StyLeRiN burayı ben google dan buldum buranın güzel bir site olduğunu biliyordum ama üye olmak hiç aklıma gelmemişti ve artık ben burdayım :) |
yhaa harika bi sitee tesadüf sonucu girdim şimdide cıkamııyorum siteden(yhaa yasımı 15 yazılmıs 15 ddeill 17 :D |
bende aynen google msn icin winks araken takildim simdi ise daha yeni bende bir webmaster im flash hemde ama bu kadar güzel bir flash programi daha gecmedi elime meraktayim acaba bu sitenin flash animasyonlarini hangi programdan yaptilar bunun cevabi verilirmi bilmem ama gercekten cok güzel animasyonlarin seslerle olan iliskileri bir harika neyse daha cok görüsürüz ben pek SIK giremiyorum ama yinede zamanimin büyük bir cogunlugu burda gececek galiba mavinin SIRINI cözmeden cikilirmi canim:)) |
bende yeni farkettim bu siteyi ve cok sevdim umarım iyi vakit geciririm .....:) |
daha önce rastlamıştım ama pek ilgilenmemitim bu gün googlede birşey ararken denk geldi ve girdim üye oldum birkaç şeyde indirdim güzel bir site yeni tanıştık ama daha sonrası güzel olur :D |
adım toygar ankaralıyım sızınle olmakdan mutluluk duyarım hayırlı gunler bol eglenceler |
MsXLabs´la tasadüfen karşılaştım ama oldukça güzel ve güncel proğramlar bir arada bulmak beni çok sevindirdi. tüm emeği geçen arkadaşlara teşekürlerimi sunar başarılarınızın devamını dilerim... the wolci |
herkeze selam; güsel muhabbetler diliyorum ilk önce burda olmaktan mutluyum :) bu siteyi site diyorum bazıları için yaşam alanı olmasına rağmen, site işte yaw :) herneyse gereksinimler araştırıken buldum diyelim. Eskişehirden ve 25 yaşındaki birinden selamlar = yani benden :) byebyeeee |
ben vaLLaHı googlede bişi arıyordum..orda gordum ama uye oLMaDım.. bırde bır flashda gordum:) |
Sayın bn ve Baylar..!!! Tesadüfen girmiş oldugum sitenizi faydalı buldugum için Üye oldum..70 yaşında bir büyügünüz olarak aranıza katılmaktan son derece mutluyum.ayrıca tebriklerimi lütfen kabul ediniz..Sevgilerle Fevzi |
slm ben yeni üye dersu hazal bu siteye üye olmaktan çok mutluyu by siteyi gesiçem |
BENDE BURAYA GOOGLE ARACILIĞIYLA GELDİM .UMARIM KALICI OLURUM |
aslında ben program yükleyebileceğim güvenilir bir site arıyordum mesengerdan konuşurken arkadaşımın önerisi üzerine bu siteye girdim ve üye oldum iki yıldır kullandığım wep sitelerimin arasında gerçekten en çok kopamadığım ve kullandığım bir site yenilikler hiç bitmiyo ben çok memnunum:) |
sitenizi cok harika buldum gercekten umarim sizlzrle ve arkadaslarla daha mutlu bir dunyanin tohumlari atariz birlikte ve yasalari harfi harfine uydugunuz icin tesekurler |
Herkese Selam ben de aranIza yeni katildim , bu forumu gezerken rastgele buldum ... Herkese iyi Payla$Imlar... (yn) |
okul hocamızın bana verdigi yine sacma sapan bi ödevi ararıyodum tabi bu ödevi derslerden kaçmak için kabul ediyodum o site bu sitede ararken birden bu site karsıma cıktı ve üye oldum bu ödev sadece dersten kaçmama deil böyle bi güzel siteyede üye olmamı sagladı |
Kendim ettim kendim buldum:) |
merhaba ben nehir bu siteyi ingilizce kaynak ararken tesadüf eseri googlede buldum umarım ilerki günlerde siteye daha çok uğrayıp faydalanırım şimdilik siteyi tanımaya çalışıyorum:) |
sanIrIm ßu Siteden ßişi indirmiştim. ßu Gün iLk Girişim DiyebiLirim. Formu Gördüm daLdIm İçeri. :D Form HastasIyIm ßiraz. :P Neyse GüzeL Site ßa$arILârInIzI DevamI DiLegiyLe.. |
bir broşür çalışması için ilginç resimler arıyordum. Gooogle da rama yapınca bu adresi buldum. Sonra bir baktım msxlabs ın içindeyim. Hemen üye oldum ve şimdi burdayım.:) |
| Saat: 06:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık