![]() |
Ravzana varmaya geldim Aşkınla yanmaya geldim Günah yüklü omuzlarla Ravzana varmaya geldim Bursadan selam getirdim Salatü selamla geldim Dua eden ümmetinle Ravzana varmaya geldim Sıra sıra direklerin Cennet bahçesidir evin Mihrabınla mimberin Ravzana varmaya geldim Gördüm okçular tepesini Aşkınla yanan sahabeni Uhutta kırılan dişini Ravzana varmaya geldim Girdim cennet bahçesine Dua eden ümmetinle Şefaat bekleyen gönüllerle Ravzana varmaya geldim Ebubekir ile Ömeri Sadık dost ile adaleti Damadın haya abidesi Ravzana varmaya geldim Amca oğlundurH.Z Ali Gözbebeğindir onun zevcesi Hasan ile Hüseyini Ravzana varmaya geldim Ezan okuyan Bilali Aşkınla inleyen kütükleri Bastığın ogüzel yerleri Ravzana varmaya geldim |
Avare Gönül Gel artik aldanma divâne gönül; Pisman olup yoksa aglayacaksin. Oldun bir hayâle pervane gönül, BelkI bu hayalie hep yanacaksin.. Avare gönül divane gönül Gel artik aldanma divâne gönül; Bildim bileli her dem âvâresin, Yollarin yoldasi tam bîçâresin, Dertleri pek çok bir baht-i karesin; Ah bilsem ne zaman anlayacaksin.. Avare gönül divane gönül Gel artik aldanma divâne gönül; Her gün Ömrün mumlar gibi eriyor, Bak, feryadina kimse ses vermiyor Hasretlerin, hicranlarin bitmiyor. Acep sen ne zaman uyanacaksin Avare gönül divane gönül Gel artik aldanma divâne gönül; Arzularin hep ruhunu kanatti, Günahlarin ruh ufkunu karartti; Gelen günler geçenleri aratti, Bilmem buna nasil dayanacaksin? Avare gönül divane gönül Gel artik aldanma divâne gönül; F.GÜLEN |
AZRAİL öLÜM KAPINA GELDİĞİ ZAMAN ÜZÜLME AĞLAMA öLÜM KAPINA GELDİĞİ ZAMAN SEN çOKTAN AZRAİL LE HAŞİR NEŞİR OLACAKSIN Ş.URFA_2004 serhat |
Cürmüm İle Ey rahmeti bol padişah Cürmüm ile geldim sana Ben eyledim hadsiz günah Cürmüm ile geldim sana Rahman Allah Rahim Allah Tüm dertlere derman Allah Ben eyledim hadsiz günah Cürmüm ile geldim sana İsmin gani Gaffar iken Ayp örtücü Settar iken Kime gidem sen var iken Cürmüm ile geldim sana Senden uzak kaldım heman Ettim hata gizli ayan Vurma yüzüme el aman Cürmüm ile Geldim sana |
GONUL DOSTUM YA MUHAMMED GONUL DOSTUM YA MUHAMMED GONUL SEN YABAN ELLERE VARMA ICIN DARALTIP CANA KIRILMA CAHIL ILE MUHABBET BULBULU OLMA SEN RAHAT OL GONUL DOSTUM YA MUHAMMED AN GELIR DUZEN TUTMAZ TELIMIZ CAN YANAR BILINMEZ ASK GONUL HALIMIZ UCAN TURNAÂ’YA HABER SALIP DELME BAGRIMIZ SEN RAHAT OL GONUL DOSTUM YA MUHAMMED GUN DOGAR ONLAR DA ANLARLAR YUCE DIVANDA HESABINI DA SORARLAR SUKUT ALTINDIR BILIRSIN ERENLER SOYLERLER SEN RAHAT OL GONUL DOSTUM YA MUHAMMED SELMA U. |
Mest'ü Hayranım Mest'ü hayranım, zaru giryanım Hem dem lisanım, der Allah Allah Gözümden yaşlar akmaya başlar Cümle kurt kuşlar der Allah Allah İrfan isteyen, ihsan isteyen, Canan isteyen der Allah Allah İns cin melekler, yerler, felekler Suda semekler, der Allah Allah |
öLeN KiM AcAbA? Herkes etrafımda toplanmış Niye anam böyle içten ağlarmış Babam kimse sesimi duymazmış öLEN KİM ACABA? Yaşam yaşam dedikleri Biranda biter o amelleri Geri dönÜşÜ bile olmayan bu yolda.. öLEN KİM ACABA? Arkadaşlarım, hocalarım herkes burda Beni merak mı ettiniz iyiyim ben burda Herhalde uğramayınca ettiler merakta Bu selviler arasında öLEN KİM ACABA? Duyacağım ismi salanın sonunda ölmÜş olan bizden miydİ yoksa Anlam veremiyorum bu olanlara öLEN KİM ACABA? Bağırıyorum duyan yok mu sesimi Bir teneşir ve sıcak suyla Yıkadılar su bedenimi Salanın sonu gelsede duysam öLEN KİM ACABA? Bembeyaz birşeyle doladıkları da ne bana Ya o sandık kutuya giren kim acaba? Kalbimde atmamakta öLEN KİM ACABA? Ağlıyor anam kardeşlerim ve babam Nasıl gizli gizli ağlıyor yine babam Ebedi ayrılıklar diyarındayım babam Salanın ardından okundu isim anam Hayır olamazz öLEN öLEN BENMİŞİM ANAM... Ebru UYANIK |
EY ŞEHİT Hayat iman ve cihad alnımızın yazısı Gözlerimde bir hırsı kamçılayan bir arzu Sana ulaşan çağrı, ey şehid, ey şehid Alnı öpülesiler her biri bir dağ gibi Düşseler vurulupda, kanlarıyla boğacak Zulmün soluk sesini, ey şehid, ey şehid Gün geçtikçe büyüyor gönüllerin ateşi Taş yürek ses veriyor, doğan islâm güneşi Çağırsın ardımızdan, ey şehid, ey şehid |
İlahi ALLAH aşkıyla Ürperir hemen gönÜller Hep onu tespih eder bÜtÜn yerler ve gökler Alemlerin Rabbı şanı yÜce ALLAH Yeri göğÜ inletir La İlahe İllallah ALLAH'ı zikreder şakıyarak bÜlbÜller Sevgiyle dolup taşar iman dolu yÜrekler Alemlerin Rabbı şanı yÜce ALLAH Yeri göğÜ inletir La İlahe İllallah Hz. Muhammed'i görmek ister bu gözler Onun gÜzelliğine özenir gonca gÜller Alemlerin Rabbı şanı yÜce ALLAH Yeri göğÜ inletir La İlahe İllallah Timur İlikan |
Bir Güneş Doğuyor Zalimler zulmüne, kafirler küfrüne İnat edip devâm etse Allah nurun tamamlar, çünkü bir vaadi var Kafirler istemese bile. Bir güneş doğuyor, bir güneş Cezayir'de Bir güneş doğuyor, bir güneş Filistin'de Bir güneş doğuyor, bir güneş Türkiye'de Bir güneş doğuyor, bir güneş ülkemde. Mekkede başladı bu diriliş muştusu Bugün de devam eder Allah erleri canlarını seve seve Rahman'a teslim eder Bir güneş doğuyor, bir güneş Cezayir'de Bir güneş doğuyor, bir güneş Filistin'de Bir güneş doğuyor, bir güneş Türkiye'de Bir güneş doğuyor, bir güneş ülkemde. Onun için yaşamak güç veriyor bize Ve yolunda şehit vermek Meleklerle konuşup semaya yükselmek Ne güzel Resul'ü görmek. Bir güneş doğuyor, bir güneş Cezayir'de Bir güneş doğuyor, bir güneş Filistin'de Bir güneş doğuyor, bir güneş Türkiye'de Bir güneş doğuyor, bir güneş ülkemde |
| Saat: 10:59 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık