MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/270249-zorunlu-messenger-guncellemeleriyle-ilgili.html)

DreaMTurK 11 Temmuz 2010 22:01

Alıntı:

DreaMTurK adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1799871)
Merhabalar Ben WLM Sonn sürüm kullanıyordum fakat gerek ağır olması gerek hataları nedeni ile 8.1 kullanmak istedimi ve kurdum sitenizdeki zorunlu güncelleme hatası icin çözüm olan wlm 8.1 ve onun patch ini indirdim sorunsz bi sekilde hallettim kullanıyorum fakat msg plus aktif değil arastırdım ama birsey bulamadım lütfen yardımlarınızı bekliyorum

Zorunlu WLM Güncellemeleri ile ilgili olan konuda söylenilenleri uyguladım.Konunun Sonunda Her Ne Kadar
Alıntı:

Ayrıca oturum açabilmeniz için paylaştığımız bu dosyaları kullandıktan sonra yama ve eklentilerde sorun yaşayabilirsiniz ( Messenger Plus! sorunsuz çalışıyor).
Denilsede Bnm WLM 8.1 Plus ı bile görmüyor acaba ne yapabilirim uyumluluk kapalı durumda suan pasif yani aktif oldugunda plus ın calısmadıgını zaten biliyorum

yawzz 12 Temmuz 2010 22:47

Süpersiniz gercekten ;) Tebrik ve teşşekkür ediyorum =)

DreaMTurK 13 Temmuz 2010 04:44

biriside bana yardım etse :(

NeutralizeR 13 Temmuz 2010 10:16

Alıntı:

DreaMTurK adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1800507)
Zorunlu WLM Güncellemeleri ile ilgili olan konuda söylenilenleri uyguladım.Konunun Sonunda Her Ne Kadar

Denilsede Bnm WLM 8.1 Plus ı bile görmüyor acaba ne yapabilirim uyumluluk kapalı durumda suan pasif yani aktif oldugunda plus ın calısmadıgını zaten biliyorum

Uyumlu sürümü yeniden indirip kurmayı deneyin:
Messenger Plus! Live - Old Download

İşlemleri tekrar edin. Gözden kaçırdığınız bir adım olabilir. Ayrıca şu forumun konularına da göz atabilirsiniz:
Messenger Plus! - MsXLabs

the_wolfs 20 Temmuz 2010 09:57

hoca ben senın bu dedıgını yaptıktan sonra msn acılmaz oldu nasıl edecez .!!!

kyle 20 Temmuz 2010 10:15

Alıntı:

the_wolfs adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1803485)
hoca ben senın bu dedıgını yaptıktan sonra msn acılmaz oldu nasıl edecez .!!!

Kaldırıp tekrar kurun, ardından güncellemelerle ilgili işlemleri gerçekleştirmeyi deneyin.

SupeR HeRo 21 Temmuz 2010 15:21

"Exception Processing Message ...." Hata geliyor ?

asil_77 24 Ağustos 2010 03:46

ben günlerdir uğraşıyorum ama bir türlü yapamadım 8.5 kurmak istiyorum ama olmuyor heralde ben beceriksizim resmli anlatmanız mümkünmü acaba şimdiden teşekkürler :)

resler 30 Ağustos 2010 18:00

Merhaba aylar önce birinci sayfadaki verilen 8.5 versiyonu indirip kurmuş ve sorunsuz olarak kullanıyordum. Fakat bir kaç haftadır daha önce görüntülü görüşmede sorun yaşamadığım kişilerle sorunlar yaşamaya başladım. Karşı tarafa görüntülü görüşme isteği gönderdiğimde bir kaç saniye sonra karşı taraftan görüntülü görüşmenin iptal edildiğini belirten mesaj çıkıyor. Fakat karşı taraf görüntülü görüşme çağrısı almıyor.

NeutralizeR 30 Ağustos 2010 18:14

Alıntı:

resler adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1818723)
Merhaba aylar önce birinci sayfadaki verilen 8.5 versiyonu indirip kurmuş ve sorunsuz olarak kullanıyordum. Fakat bir kaç haftadır daha önce görüntülü görüşmede sorun yaşamadığım kişilerle sorunlar yaşamaya başladım. Karşı tarafa görüntülü görüşme isteği gönderdiğimde bir kaç saniye sonra karşı taraftan görüntülü görüşmenin iptal edildiğini belirten mesaj çıkıyor. Fakat karşı taraf görüntülü görüşme çağrısı almıyor.

Windows Live Messenger 2011 ile birlikte görüntülü görüşme sistemi değişiyor. Yaşadığınız sorun bununla alakalı. Ne yazık ki bir çözüm önerisi mevcut değil.

Saat: 17:56

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık