![]() |
akşam gazetesindeki haberden dolayıgirdim ve çok hoşuma gitti ve arkadaşlarada tavsiye edcem |
slm msxlabs sitenizin undergroun rap bölümü için üye oldum acaba sizin sitenizde yayınlama imkanım var mı acaba bilgilendirirseniz sevinirim:D |
slm ben ahmet bu siteyle tanışmam biraz şans eseri oldu doğadan seseler ararken google den buldum hoşuma gitti ve kayıt oldum arkadaşlarıma önericem bu sitede güzel şeyler var*-) sörfe devaam... |
Bir arkadaşım önermişti inceledim ve üye olmaya karar verdim ve gerçekten çok güzel bir site olduğunu görüyorum :) |
Merhaba...Ben MSX' le tabiki Kafe'nin sayesinde tanıştım (bknz:KafeYeLmeR(H)) Baktım ki Kafe gece gündüz demeden MSX'de bende üye olayım bakem ne varmış bu MSX'de dedim ve oldum:msn_partyBu arada kendimi tanıtmayı unuttum ben Kafenin eşiyim...Bundan böyle bende sizlerle birlikteyim:)Tabi Kafeden fırsat buldukça:P |
wallah bu siteyi tanımak zevkli olacagına inannıyorum |
az önce googleda bi şarkı arıyodum sanırım oda burda bi üyenin imzası :) yani tamamen tesadüf bundan sonra zamanım olduğu kadar burda olucam |
MERHABA bana playboy derler çok çapkınımda biras siteniz çok güzel ayrıca kullanıcıya nazik vede hoşgörü ile yaklaşıyorsunuz yanı sıra formda bulunan programların yeterli olarak aydınlatılması en büyük mutluluğum tesekkür ederim:) (F) |
HERKEZE MERHABA :wave: BEN MsXLabs'A TESADÜFEN BULDUM GOOGLE DA VE ÜYE OLDUM VE GERCEKTEN SİTEYİ YAPAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER HARİKA BENARADIĞIM HERŞEYİ BURDA BULA BİLİYORUM MERSİ(K) GÖRÜŞMEK ÜZERE:smiley9: |
Yaw arkadaş ne güzel bi site bu yaa. bi çoklu oturum açma programı indireyim dedim aha da bi baktım ki bi şaheser açıldı. valla bak abartmıyorum. hiçkimseden referans almadım. Adamlar özene bezene yapmış. Bu sitenin tasarımıcı(lar)sını gerçekten kutluyorum.:smiley32: :smiley32: :smiley32: Üyelik sözleşmesini baştan sona okudum ve çok önemli konularda katı kurallar koyduğunuzu gördüm bu da ayrıca hoşuma gitti. Bu sitenin kalıcı olması ve benim de bu sitede kalıcı olmam dileğiyle herkese selamlar...:turkiye: :turkiye: :turkiye: |
| Saat: 06:39 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık