![]() |
Eski Msn Spacesime ßaktıımda Özellestirdeki Araclarda ßisürü secenek Var Ama Smdiki Msn Spacesimde Yok :s Weather Die ßi Secenek Var Ama Yeni Spacesimde Yokk Acaba Değisikliğin Sebebi Nedir w.Cn li Mail Adresi Kullanıyorum Ondan Olabilirmi ? |
HERKESE MERHABA BENİM BİR SORUNUM VAR UMARIM YARDIM EDEBİLİRSİNİZ, MSN ADRESİM GMAİL UZANTILI SPACES İM VARDI MSN ADRESİM YANİ PASSPORTUM İPTAL OLDU SPACES İM HALA DURUYOR AMA ARTIK ONA ULAŞAMIYORUM NEYSE ASIL SORUN ŞİMDİ YENİDEN ADRESİMİ AKTİVE ETTİM YİNE ULAŞAMADIM BENDE KENDİME YENİ BİR SPACES OLUŞTURDUM AMA SORUN LİSTEME EKLEDİĞİM ARKADAŞLARIM ESKİ SPACES IMI GÖRÜYOLAR YENİSİNE NASIL ULAŞACAKLAR BİRDE BU EN SON OLUŞTURDUĞUM SPACESİMİ BAŞKA BİR ADRESE AKTARMAK MÜMKÜN MÜ? TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN!!! |
yaaaa bnm spacimde universal video eklentisi çıkmıyoooo:$ bşka bi adres açtım onda çıktı ee sorun ne çözemedim yardım varmı? |
spaces alanımı ziyaret edenlerin mail adreslerini görebilme şansım var mı acaba?olsa fena olmazdı hani :P :) |
Çok güzelmiş ya... |
Alıntı:
Alıntı:
Diğer sorun içinse hayır mümkün değil sadece tek adres için geçerli. Alıntı:
|
Slm arkadaşlar space mi türkçe yapmaya çalşyrum http://spaceadınız.spaces.live.com?mkt=tr-tr bu kodu eklediğimde türkçe oluyo ancak pc açıp kapadğmda yeniden ing. oluyor.Nedeni ne olabilir?Pcde deep freeze yüklü ama bunun etkisi olmaz diye düşünüyrm Şimdiden teşekkürler.. |
Alıntı:
Ancak pc de deepfreeze türevi programın bulunması etki eder. Spacenin sonuna Tr olması için gerekli url etiketini getirdiğinizde her zaman o şekilde olabilmesi için bilgi cookies klasörüne kaydedilir. Ancak yeniden başlattığınızdea deepfreeze veriyi yoksayacağından eski halinde görüntülüyorsunuz. Yalnızca siz tr görüntüleyecekseniz kodu eklemeniz lazım. Ancak diğer kullanıcılarında speceyi türkçe görmesi için ayarları inceleyin.. |
Alıntı:
http://spaces.live.com/?mkt=tr-tr üstteli linke tıklayıp spacesine login ol. |
Alıntı:
saol cnm deep freeze miş sorun gerçekten. hell sende saol : ) |
| Saat: 16:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık