![]() |
Selam MsXLabs'la yüklemeye çalıştığım bir prgoramda çalan müzik beni buraya yönlendirdi diyebilirim programda bu sitenin adresi wardı bende girdim üye oldum Bu siteye ait sanırım program acaba müziklerini kim seçiyo :P Wakit buldukça siteye girmeye we paylaşımlarınızla ilgilenmeye çalışırım herkese kolay gelsin :) |
Googleden arama yaparken sitesinizi buldum,gerçekten geniş ve içerikli bir siteniz var,bu başarının devamını dilerim. |
picturesque beautiful hani derler ya resmi yapılacak kadar güzel... renkler ve tasarım harika... eee içerik harika... daha da güzel olacaktır... ben bi forum admini arkadaşın yönlendirmesi ile tanıştım... kovsanızda gitmem... tebrikler ve teşekkürler... |
bana pc den anlayan bi abim önerdi aradığın şeyleri burda bulabilirsin dedi gerçektende buluyorum sitenin tasarımı da çok hoşuma gitti biyere gitmiyorum burdayım yani:D |
Arkadaşlar Bahsettiğim Parçayı Buldum Meğerse Bizim evanescence Grubu Söylüyormuş:P My immortal ;) |
MRB BEN ESRA BU SİTEYE YAŞAR IN KLİBİNDEKİ ADAMI ARAKEN ÜYE OLDUM DAHA İLK GÜNÜM.http://MANYAK:noangel: |
Alıntı:
|
valla iiki tanısmısım gezınırken buldum iiki bukmusum |
ben umut aranıza yeni geldim iyi forumlar ve iyi günler... |
slm ben mc_yamur ben bu siteyi istanbul attackla videolarını araken buldum cidden süper bi forum sitesi:D |
aslında benimde diğer arkadaşlardan farklı bir tanışma olmadı.animasyon hastasıyımdır azıcık.öyle google dan resim ararken burayla tanıştım.farklı bir enerjisi var buranın.çok gizemli bir hava yaratmışlar.hoşuma gitti..daha öncede buraya takılıyordum ama üye değildim.şimdi fırsat buldukça burda olmaya çalışacağım. |
mrb millet ben geldim umarım forumda iyi seyler yapacayız msn adresimde bu ekleyin arkadaşlar |
ben messenger discovery live!nin resmi sitesinde bu sitenin bi bağlantısını gördüm simgesi ilginç gelmişti we sitenin içeriğini de okuyunca kendimi üye yapmadan çıkmadım çok güzel bir site her ley war internetle ilgili her şey bu sitenin kurucularına tesekkürlerimi sunuyorum:D |
Merhaba ben Dark Angel..MsX le tanışmam çok zor olmadı,msn ifadesi ve dinamik görüntü resmi hakkında arama yaparken buldum burayı,iyi ki de bulmuşum çünkü çok güzel ve mükemmel bi site.emeği geçenlerin ellerine ve o güzel yüreklerine sağlık:smiley32: |
Hayat TesadufLerle Doludur Yane IstısNaaLar Kaydeyı Bozmaq İstisna İcaabı Budayım Budayımn Buraya TakıLacam Gusel Bır Sıte .... |
ben bugün geldim aranıza dolaşırken buldum ve çok hoşuma gitti çok kaliteli bir siteye benziyor.çok güzel bir site yapmışsınız ellerinize sağlık:hug: |
herkese selam ben jöly sitenizi bugün keşfettim hemen üye oldum..çok beğendim sitenizi.. umarım birlikte daha da güzel yaparız burayı.. :) |
selam ben dent.cooook zaman önce üye idim zaten.avatar ararken googledan ulasmıştım buraya.sonra yavas yavas takıldım biraz.ama nötro denen arkadas cok güzel site yapmış,bide bi sürü şey yapıyo allah razı olsun ama kendimi salakcça hissetmeye basladım.baktım ortamın en salagı oluyom bari gideyim dedim ve uzun bi süre önce ayrıldım.derken bir gece rüyama ak sakallı dede geldi.evladım şu nötro arkadas yeni avatar bulmus kimseye göstermiyo dedi,bende merak ettim geldim.gelmişken üye olayım dedim oldum.üye olmusken birkac ifade ve gözkırpması alayım dedim aldım.hazır burdayken bide cay içmeye kalayım dedim. çaylar nerde kaldı bea |
internet haberleşmek için gerekli, haberleşmek için msn gerekli, msn'yi tam anlamıyla kullanmak için de msx'i gezmek gerekli... google haklıymış sonuçlarda buraya yönlendirirken |
Merhaba ben SHADOW77..bu siteyi bana DarkAngel_83 önerdi,ben de siteye girip baktığımda çok güzel ve yararlı bi site olduğunu gördüm ve hemen kayıt oldum..keşke daha önce keşfetmiş olsaydım dedim,ellerinize emeğinize ve yüreğinize sağlık.:smiley32: |
google da arama yaparken tanıştım.İçerik olarak zengin bir site fakat yazılan yazılara biraz daha dikkat erilmesini tavsiye ederim!!! |
Merhaba ben mahsun danimarkadan siteniz harika bir arkadas tafsiye etti suphersiniz :smiley32: |
Merabalar ben bu siteyi yapanlara vede bu sitede olanlara teşekkür ederim şimdiye kadar baktığım kadarıyla çok seviyeli ve konuları harika entellektüel bir havası var konuları çok doyurucu vede benim alanıma uygun bir grafiker olarak eğlenceli bir iş gezisi diyorum. siteyi bana perileriniz gösterdi ve onlara çok teşekkürler elimde oldukça girmeye çalışacağım ama şu 2,5-3 ay içerisinde pek aktif olamam sanırım. hep böyle harika bir site olarak kalır umarım bu site.:rofl: :rofl: :wave: |
tesadüf buldumve süper bi site sitedekı butun arkadaşların emeklerine saglık herpsi birbirinden güsel olmuş :) |
slm ben bursadan Freyja...bu siteyi küçük kuzenimin proje ödevini araştırıken bulduk...Bizim için çok faydalı oldu.İçeriği gibi tasarımı da çok güzel...Şimdiden herşey için teşekkür ederim:D |
SELAM BEN PHANTOMM67 FORUMA Bİ ARKADAŞIMIN TAVSİYESİ İLE KATILDIM. FORUM BANA ÇOK İLGİNÇ GELDİ İLERİDE DAHA FAZLA YAZABİLİRİM. SELAMLAR PHANTOMM67 |
mrb arkadaslr bende bu siyteyi tesadüfen bulanlardanım google ye hip hop yazdım ilk cıkan site buydu tıkladım 3 gündür geziniyodum hoşuma giti bugunde üye oldum gercekten cok harika bi site yapmışsınız..emeğinize sağlık sagolasınız...............bu arda adım gülsüm tam bir hiphop ve rep manyagıyım en cokta türkçe rep e bayılıyorum...... |
Alıntı:
Örnekler misiniz? Hangi yazılar dikkat edilsin dedikleriniz? |
sitenizi google arama motoru sayesinde keşfettim ve oldukça etkileyici buldum. ancak bir problem var . çokta bilgi sahibi bir kullanıcı değilim. sundukları programları ve buna benzer harika resimleri indirme konusunda tüm arkadaşlar daha açıklayıcı bilgiler bırakırlarsa sevinirim. |
Bu siteyi tamamen tesadüfen buldum. Umarım birbirimize faydalı olabiliriz |
Tam hatırlamıyorum aslında.Muhtemelen googleda avatar ararken. Avatar arşivinin genişliğine takılıp kalmıştım.Daha sonraları bağımlılık yaptı ayrılamadım.Eskiden pcyi açar açmaz msn mi açardım ama artık ilk önce MsXLabs sonra msn:D düşünün artık!!! |
Live messenger hakkında bilgi ararken tesadüfen tanıştık sitenizle. Herşey çok güzel. |
tesadüf eseri desem olur mu?Bilmem ama .....aslında zaten üyeliğim vardı ama şifremi unutunca yeniden kayıt oldum.....:P |
merhabalar ben bu siteyi hiç ama hiç duymamıştım pit10 u araştırırken bu sitenin adını gördüm ve bakmak istedim ve burdayım ilk bakışda biraz karışık gelsede güzel bi site olduğu acık ve net , tekrar herkese merhaba!!! |
ya ben ata uşakta yaşıyorum ama izmirliyim msxlabsla hoca bi ödev vermişti googleden yazdım burası çıktı bende üye olıyım dedim yeni geldim buraya ama güzel bi siteye benziyor |
Ben bu siteyi Discovery Live' i Google'da ararken buldum. O günden beri oldukça ziyaret ettim ve çok faydalandım. Üye olmam biraz geç oldu ama siteyi her fırsatta ziyaret ediyorum :D Emeği geçen herkese teşekkürler :) |
ben de bi çok arkadasim gibi tesadufen gordum siteyi (google 'da bi arama sonucu), enteresan basliklar ve farkli görünüm ilgimi çekti üye olup daha yakindan tanimak istedim.. emegi gecen herkesin emegine saglik.. |
ellerinize saglık cok güzeller :D |
Emeğinize sağlık hepsi güzel |
bi gün cnm korkunç resimler bakmak istedi :) bende google la korkunç yazdım sonra msxlabs çıktı girdim ve sayfanın rengi çekti beni :) sonra üye oldum iyiki üye olmusum yani benim tanısma hikayem bu :) güzel bi site ... |
Ulead Gif Animator 5.o sayesinde :) Yani UGA (;)) 5. ın kullanımını arıyordum. En güzeli LaDy tarafından burada verilmiş. Bende üye oldum... |
Merhaba ben Cideli Memoli Sayfayı tesadüfen Googlede bir Program ararken buldum. Forum Stylı düzenlemesi Süper Adminler güzel Düzenlemişler ellerine sağlık. Biraz dolaşayım bakalım neler var. Yalnız signatür ve avatarlarla daha bir problemim var bi bakim neden berki boyutları büyüktür ama normalde başka forumlarda çalışıyordu. Neyse iyi günler Dilerim herkeze. Selamlar saygılar. Cideli Memoli |
adım şeref.msn ile ilgili bi sorun yüzünden dolanırken buldum burayı.Umarım faydalı olur.arkadaşların görüşlerine bakılırsa sık sık ziyaret edicem galiba. istanbul'dayım.by |
bu siteye yanlış hatırlamıyosam ödev ararken rastladım ama alışkanlık oldu...:tender: |
selamun aleyküm; nicim den belli kısada uzunda >>>delikurt herseyden önce site müthis vallaha süper , kendimi cok rahat hissettim aradigim ne varsa var paylasim ise süper.. siteyi acan arkadaslar size tesekkür etsem o az gelir.. böyle bir site ve siz harikasiniz.. araniza katılmaktan mutlu oldum .. TESEKKÜRLER.. |
herkeze selam arkadaşlar burası gercektende cok güzel bisite tebrikler |
msn için nette birkaç resim arıyodum ve msxlabs ı buldum ve ogündenberi siteye takılıyorum. çok güzel bir site kuruculata teşekurlerimi sunarım |
merba ben tesadüfen buldum merakettim üyeolmakistedim veoldum herkese teşekkürederim |
Ben en iyi dostum sayesinde tanıştım MSX'le. Şimdide diyorumki iyiki tanıştırmış ;). Tüm adminlerin ve modların ellerine sağlık çok iyi ayakta tutuyorlar siteyi :) |
herkese merhaba ben foruma yeni katıldım site cok hoş görünüyor emeği gecen herkese tesekkür ederim |
| Saat: 06:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık