![]() |
İYİ GÜNLER KARŞILAMA İÇİNDE TŞK SİZİ BİR ARKADAŞIM TAVSİYE ETTİ sizlerin hizmetlerinden erişim hızlılığından sorunlara hızlı ve doğru güvenilir cevap vermenizden söz etti bende bundan faydalanmak doğru bilgi ve kaynaklardan yaralanmak istedim ilginizede ayrıca tşkl ve bir sorun var bunu nerden kime sorucağımıda bilmiyorum acemilik :) plus la ilgili bir sorunum var burayamı yazim yada sizmi başka yer önerirsiniz bilmem ama yazmada skıncada yok sanırım plusta konuşmalarımın kayıt edilmesine engel olmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim anlıycağım şekilde yardımcı olursanız sevinirim acemilikye var şimdiden tşk :) |
şimdi ben ödevim için bişey araştırıyordum.onu bu sitede buldum vede bu sayede burayı buldum vede o günkü ödevimden 100 aldım çok saol msxlabs. |
merhabalar bengeldım slm ben yusuf formunuz cok iyi umarım guzel vakıt gecırırız:D |
CRUEL_ANGEL tevsiye etti. ( : |
internette dolasirken rastladim. 18 yasindayim bulgaristanliyim baska bu kadar |
Ben İnternette sörf yaparken takıldım. Siteyi Daha çözmeye çalışıyorum. İnşallah sizlerin yazdıklarınız kadar güzel bir sitedir. |
ya ne diyebilirim ki büyülendim |
sene 2000+8 bir yaz günüydü birden ilham geldi google'dan ve bu siteye üye oldum:D:D:D:D |
ben yeni bir üyeyim herşey 25 temmuz 2008 de başladı benim için MsXLabs - MaviKaranlik | Windows Live Messenger - MSN Messenger - Göz Kırpmaları - Ço girince bu sitenin harika ve vazgeçilmez olduğunu anladım mavi karanlığa üye olan bizim bu burada olmamızı sağlayan herkese teşekkür ederim(L) |
tesadüfen buldum |
| Saat: 19:41 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık