![]() |
selam arkadaslar ben tesadufen buldum bu siteyi,firsatim oldugu surece geliyorum,calisiyorumcunku,herkese sevgiler,saygilar |
soguk ve yagmurlu bi kış akşamı:D sahılde gezerken bırden gokyzunden bır yıldız kaydı.yıldıızn arkasında msxlabs yazıyoduoradan geldımburaya:D:D:D:D |
Bende 1 yıl önce kusenmin zoruylaa :D:D üye olmuştmm ilk başta hiç sevmedm bu siteyi :P:P ama şimdi siteden ayrılamıyorum :P:P:d:smiley9::shy::cici:(sw) |
Bende az önce google de arama yaparken rastladım siteye...hayırlısı bakalım...:) |
Space uyarlamak için internette dolaşırken sitenizle karşılaştım ve aradığım bilgilere burda ulaşabileceğimi umarak üye oldum.Böyle bir siteyi kurup yararlanmamızı sağladığınız için teşekkür ederim. |
hmmm guselll |
Üzün bir zamandır üyeyim arşivizi genir ve saglam.. size googleden ulasmistim birsey indirmem gerektiginde direk bu siteye giriyorum.. Basarılarınızın dvmnı beklerIm.. |
PROGRAM ARARKEN DENK GELDİ... SİTENİN ARKAPLANI FALAN ACAİP HOŞUMA GİTTİ. BİDE SANIRIM ARADIĞIM ŞEYİ BURDA BULDUYDUM. |
Herkese merhaba:)Resim ararken buldum.. Gerçekten çok hoş site rengi, teması ve oldukça geniş konular yer alıyor. Hemen hemen aradığımız her şey var olması güzel bir şey Emeklerinize sağlık |
sitenize yeni üye oldum ve gerçekten mutluyum... siteyi henüz yeni gördüm beni çeken ise şu an tercih aşamasında olmam... öss hakkında ve meslekler konusunda sitenizden çok faydalandım hemen hemen her gün ziyaret etmeyi düşünüyorum aranıza katıldığıma sevindim fakat biraz acemiyi yardımcı olursanız sevinirim.......... aptinyo |
| Saat: 22:26 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık