![]() |
Ben Kendi Fikirlerimi Düşüncelerimi Paylaşmayı İlk Önce Bloglar Açarak Gösteriyordum Fakat Yalnızca Bloglarla Yetinmeyip Başka Siteere de Üye Olmalıyım Dedim Kendi Kedime ve İnternette Dolaşırken MsXLabS Ailesini Buldum Ve Bu Sİteyi Çok Beğendim ve Halada Öyle...;) |
msxlabs'la nasıl tanıştım eee ! kırtasiye'ye kalem almak için gitmiştim....ordaki bilgisayarda gördüm bi girim neiş bu site diyee.....girdik kayıt olduk allah sonumuzu hayır etsinn :) |
süper elinize sağlık arkadaşlar kimin emeği varsa başarılar... |
ben bu steyi arkadaşlarım aracılıyla tanıdım seviyeli dürüst geldi ve üye oldum herkese iyi günler |
site hakkında bi fıkrım yo kcunku tanıtan yok..!! |
Cook cok uzun zaman oncesiydi.. Yagmurlu bi gundu sanirim:) |
selam,selam,selam.gezinti yaparken tesadüfen karşılaştım,ve hayran kaldım,daha ne diyeyim,arkadaşlar.SİZLERE,sevgi ve saygılarımı gönderiyorm.ESEN kalın. |
İsmim Aydan 19 Yasındaım Muhasebe Müdürüyüm (: buraya qelisimde söle oldu (: :$ smiley hastasıyım :$:( google a yazıorum öle smiley die :$ anam heb msxlabs.com cıkıo:O aa dedim bi bakem neler oluo burda :O:$ sora qözümü burda acdım mudlu oldum walla :):$ seviorum hebinizi arkadaslarım :$:):| |
herkese slm öncelikle ben ilk defa ve rasgele buldum bu siteyi diger sitelerden çok farklı emegi gecenlere teşekür... |
Oyle sıtelerde tek tabanca takılırken bır fıstıga rastladım allahım olamaz boyle bır guzellık gozlerım kamıstı sankı hayat benı bu guzellgın ıcıne ıtıyor bırer bırer dedıgımı soyledıgım anda kendmı MsXLabs ın haserı yaramaz bır uyesı olarak buldum cunk cok guzel bır sıteydı ıstedıgım programları bulabılıyor kendı fıkırlerımı dusuncelerımı ölculu bır sekılde dıle getırebılıyor ve en guzelı muzık bılgımı genısletebılıyordum ve tabıkı resımler o kadar guzel ıcerıkte resımler varkı basım dondu.bence emegı gecen herkezı tebrık etmek gerek gercı daha oncede tesekkur ettım ama unutmamak lazım tarıh tekellulden ıbaretttır. tamam ıtıraf edıyorum yalakalık olsun dıye soyluyorum hehehehe saka :D unutmayın cehennem melegi sizi bır yerlerden izliyor olacak abi korku fılmı sloganı gıbı oldu bu yafff tek kelıme porfeckt |
| Saat: 15:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık