![]() |
ben bu siteye bilmeden girdim ve kendimi alamadım hem burda tanıştığım bir ark la da çok ii ark olduk yaa sonrada dayamadım bana o ark veren bu siteye kayd oldum ve ii kide kayd olmuşum gerçekten çok artıları olan bir site emeği geçenlerin eline sağlık:D annemin emeklerinden daha güzel olmuş:d tadına doyum olmuyo yani |
selam kolay gelsin. sitenizle google dan konu araması sonucu tanıştım. siteniz içerik açısından şu an itibariyle dolu görünüyor. bakalım burada oldukça tanıyacağız. kolay gelsin. |
selamlar bende internette gezerken karşılaştım. cıvılcıvıl bir site.. özellikle kişiye özel günlüklerinizin olmasıda ayrıca bir farkılılık.. umarım benide kabul edersiniz.. =) salıcakla kalın.. |
mrblar ben mahmut_shakar güzel bir site ama şu sesler bir garip onunla ilgili bi ayar yapmak lazım |
Selam arkadaşlar daha önce nasıl olmuşta bu siteyi keşfetmemişim anlamadım :) ama şimdi iyiki buldum içinde yararlnabileceğim geniş içerikli bilgiler buldum emeği geçen herkeze teşekkür ederim |
gızemlı bır tılsımı var sankı buyuledı beni resımlerı cok cekıcı burası benım yerım dedım sonra olan oldu :P |
meraba MsXLabs'la ben kendim tanıştıştım kimse tavsiye etmedi çok güzel bir site bana bilgisayar ile takıldığım programlarda çok yardımcı oldu bu siteyi bilmiyenler ve nasıl olduğunu merak edenlere şiddetle tavsiye ederim:D çok güzel bir site...:) |
bı arkadasım sayesınde tanıstım msx le |
teşekkürler thinkerbell site süper |
Merhabalar :) ismim deniz. sitede uzunca bir süredir misafir olarak dolanıyordum. Artık neden üye olmuyorum dedim :) Mavi karanlık..... Maviyi de severim karanlığı da... hiç bir forumda görmediğim özgün tema da eklenince üstüne, misafirlik yeter,üye olmak lazım dedim :) artık kovulmadığım sürece buralardayım :) |
| Saat: 15:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık