MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

cascade 30 Nisan 2007 00:14

dönem ödevim mitoz bölünmeydi :D onu arıyodum googleda bi anda msxlabs çıktı karşıma sonra hep buray atakılmaya başladım ne güzelmiş yapanların eline sağlık ...

FLAY786 1 Mayıs 2007 23:46

BEN BU SİTEYİ SABAH BULDUM AMA TESADÜF ESERİ DEGİL İSTEYEREK BÖLE BİR SİTE ARIYODUM SADECE BİR PROGRAM İNDİRDİM ONDADA BAŞARILI OLDUM HERHALDE AMA TAM EMİN DEGİLİM

lKinSlayeRl 2 Mayıs 2007 02:46

geceleri genellikle forum sitelerinde gezinirim tesadüfen gezinirken karsılastım desem en dogrusu olur :)

ay_arda 2 Mayıs 2007 11:55

merhaba ben aylin..bu siteyi messenger arayüz ararken buldum ve uyguladım da ..çok eğlenceli bi siteymiş kuruculara teşekkürer

curva_nord 2 Mayıs 2007 18:22

burayı bulmam medusa nın sayesinde oldu eğer medusa yı bulmak için uğraşmamış olsaydım burayla tanışmayacktım :) teşekkürler medusa

imgipsy 2 Mayıs 2007 19:01

Teşekkürler

MsXLabs ile ilk tanışmam değil seneler öncesinde sizde üyeliğim vardı. Fakat şifremi ve kullanıı adımı hatırlayamadığımdan dolayı giriş yapamadım mail adresimde hacklendiği için sizden gelen üyelik onay mailinede ulaşamadım. Herneyse sizi tekrar bulduğuma sevindim tesadüfen yine msn ve hack ile ilgili bazı şeyler ararken tekrar sitenizi buldum.

Teşekkürler siteniz süper .

xMx 2 Mayıs 2007 20:27

selamunaleykum
site çok hoş olmuş öncelikle kutluyorum tasarlayan kardeşleri
ben burayi bulmam bir frontpage yamasi sayesinde oldu güzelde oldu
Selametle... (F)

sLy 2 Mayıs 2007 22:49

Bnde googlede karsılastım hep cıkıor karsıma guzel bır sıte uye olmalıyım dedım..:)

baharzafer 2 Mayıs 2007 23:08

tesadüfen internette gördüm siteyi cok begendim tebrik ederim gercekten cok guzel bı sıte ayrıca belırtmeden gecemiicem sıtede kullanılan resımler cok hosuma gıttı bu tarz resımler ilgimi çekiyo gercekten

SMİLEMKBB 3 Mayıs 2007 21:51

MERHABA
Ben daha yeni üyeyim bu siteyi araştırma yaparken tesadüf üzeri buldum ve üye oldum aslında üye olmaktan çekindim ama siteyi gezince iyi kide üye olmuşum dedim çok güzel bir site çok memnunum:noangel: :smiley9: :smiley32:

karsesi 4 Mayıs 2007 10:56

merhabalar, çok farklı bir ortam burası ve çokta eğlenceli bu sitede gezinirken insanın canının sıkılacağını hiç sanmıyorum aranıza kabul gördüğpünüz için teşekkür ederim.. bu güzel ortamın sağlaması için ve sitenin güzelliğinde emeği geçen herkeze teşekkürler saygılarımla ...

yalcinTİC 4 Mayıs 2007 12:11

bir gün nette hareketli görüntü ararken skeleton yazdım google da ve işte burdayım sevgilerimle

DJGladyator 4 Mayıs 2007 13:35

Siteyi Google de buldum daha once de gormustum fakat uye olmamıstım bu sefer oldum guzel siteniz var yapanların eline emegine saglık
Saygılarımla :
DJ Gladyator

muro13 4 Mayıs 2007 19:23

merhaba ben murat
adu nazilli'de makine myo 2. sınıftayım
bi konu araştırırken bu formu gördüm biraz gezdim size katılmak istedim güzel saatler gecireceğime inanıyorum...

DrAm3vLH 4 Mayıs 2007 22:32

ben nasl oldu hatrlamıom ama cok mutluyum burda

b_celen 4 Mayıs 2007 23:22

herşey arkadaşıma msn de titreşim bile yollayamamakla başladı. msn in gelişmiş sürümlerini ararken google attı buraya. üstelik acemiyim tanışıklığın dostluğa dönüşebilmesi umuduyla. sevgiler saygılar

ASİBUKALEMUN 5 Mayıs 2007 11:27

1985 DOĞUMLUYUM ÜNİVERSİTEYİ BİTİRMEK NASIP OLMADI ÖZEL Bİ HASTANEDE ÇALIŞIYORUM ÇALIŞMAYI ÇALIŞMAKTAN DAHA ÇOK SEVİYORUM . BU SİTEYE DEĞİŞİK RESİMLER İÇİN KAYDOLDUM ŞİMDİLİK BUKADAR ÇOK SİNİRLENİRİM AMA SİNİRLENDİĞİMİ KİMSE BİLMEZ NEFRETİM SEVGİMDEN ÜSTÜN GELİR ÇOK KOLAY SEVERİM SEVDİĞİMDEN DAHA KOLAY SİLERİM ÇIKARCILARDAN NEFRET EDERİM BENDEN NEFRET EDENLERE SAYGI DUYARIM VE BİLİRİM TÜM NEFRET EDENLER Bİ GÜN BENİ ÇOK SEVECEK HEP ÖYLE OLUYO ÇÜNKİ.... ŞU ANDA TEK DÜŞMANIM ŞEYTAN BAŞKA HİÇ KİMSE DEĞİL..........

azadbilge 5 Mayıs 2007 13:14

İndirdiğim yaklaşık tüm Msn programlarında MsXLabS var bende bu siteden yaralanıyım diyerek sizlerleyim

oskar 5 Mayıs 2007 14:29

çok karışık bir site ama dğer tüm sitelere bin çeker bu sieye alışmam bir hafta sürer herşeyiyle kusursuz bir site

sukru ozturk 5 Mayıs 2007 21:15

MsXLabs ile discovery ararken tesadüfen tanıştım bir garip emekliyim insan yaşadığı müddetçe ilim ve ilgi alanı olarak doğrusu yapısına göre değer kazanıyor aslında ciddiyetle yaklaşan insanların arasında bulunmak keyif verici kızımın sayesinde bende birşeyler öğrenmeye çalışıyorum eğer hata yaparsam mutlaka bilgisizliğimden yapabileceğimi biliyorum sürçü lisan ettiysem affola burada emeği geçen herkese teşekkür ediyor saygılar sunuyorum

bendarn 6 Mayıs 2007 00:13

sağolsun bi arkadaş !imitate le beni kızdırıodu ilk başta sinir oldum hatta küplere bindim deget başımdan dedim gitmedi sora sırrını açıkladı girdim indirdim ve artık ben onun başından ayrılmıorum MsX tam manasıyla süper

orhan44 6 Mayıs 2007 14:56

sitenizden msn discovery yi yükledim. msngerimi açtım.
sağ alttaki disc. kutusundan kişileri ve görüntü resimlerini ve geçmişi tıklıyorum. açılmıyor." Oturum açmış değilsiniz" ve " bu özelliği kullanabilmeniz için oturum açmış olmanız gerekmektedir" yazısı geliyor.
düzeltmek için ne yapmalıyım? mümkünse cevaplarsanız çok sevinirim
peşinen sağolun

Misafir 6 Mayıs 2007 16:36

Alıntı:

orhan44 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 461293)
sitenizden msn discovery yi yükledim. msngerimi açtım.
sağ alttaki disc. kutusundan kişileri ve görüntü resimlerini ve geçmişi tıklıyorum. açılmıyor." Oturum açmış değilsiniz" ve " bu özelliği kullanabilmeniz için oturum açmış olmanız gerekmektedir" yazısı geliyor.
düzeltmek için ne yapmalıyım? mümkünse cevaplarsanız çok sevinirim
peşinen sağolun

Konuyu inceleyiniz:
MessengerDiscovery Live
Soru ve sorunlarınız için:
https://www.msxlabs.org/forum/messengerdiscovery/30-messengerdiscovery-teknik-destek.html

CyniX 6 Mayıs 2007 18:02

herkese merhaba geç oldu ama olsun ben burayı google dan anime angel araken buldum hemen girdim birde baktım ki anime cennetine düşmüşüm ayrılamadım animeden başka hiçbirşeyi görmüyordu gözüm dersler falan filan derken takılamıyordum arada bir giriyordum ama şimdi öyle değil forumu tamamen inceledim takıldım hatta tüm günüm hatta ve hatta gecelerimi bile burda geçiriyorum :) ve şimdi çok hastayım yataktan kalkmamam gerekirken ben pc başında msx deyim ayrılamıyorum burda hiçbirşey yapmasan da her sayfayı dolaşmaktan bile zevk alıyorum hep burda olmak istiyorum.. :)

salihmakas 6 Mayıs 2007 18:46

önce benikabul ettiginiz için sonsuz teşekküler.sizle tanışmama sebeb torunum yagızdır.ilkögretim 3 egidiyor ohaber verdi.sizinle öyle tanıştık,onun merakı göz kırpma (vinks)dolayısıyla bende ona uyuyorum. kolaycada indirdik(vinksleri)kulanıyoruz.siteniz inanılmaz,çekicive içacıcı,kolay ve anlaşılır. takip ettim, heryaşa hitap ediyor.okudugum ve takip ettigimsayfalar,faydalı ve güzel herşey çok güzel birde sayfalarçabuk atlasa beklemesem çok güzel olacak.hayırlı :turkiyem: olsun. ekibe sonsuz teşekkürler

careless_WhispeR 6 Mayıs 2007 18:51

Alıntı:

salihmakas adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 461448)
önce benikabul ettiginiz için sonsuz teşekküler.sizle tanışmama sebeb torunum yagızdır.ilkögretim 3 egidiyor ohaber verdi.sizinle öyle tanıştık,onun merakı göz kırpma (vinks)dolayısıyla bende ona uyuyorum. kolaycada indirdik(vinksleri)kulanıyoruz.siteniz inanılmaz,çekicive içacıcı,kolay ve anlaşılır. takip ettim, heryaşa hitap ediyor.okudugum ve takip ettigimsayfalar,faydalı ve güzel herşey çok güzel birde sayfalarçabuk atlasa beklemesem çok güzel olacak.hayırlı :turkiyem: olsun. ekibe sonsuz teşekkürler

Hgeldınız salihmakas Sitemizde Hos vakıtler Gecırmenız Dilegıyle Herhangı 1 SORUNUZ varsa Buyrun ..

yelegen 7 Mayıs 2007 17:50

Çok hoşuma gittiii

:)
Herkese selamlar :) Burayı tesadüfen buldum !! inceleyip üye olmaya karar verdim.
İnşallah güzel paylaşımlar yaşarız.

şimdilik

byeee

Glaze 8 Mayıs 2007 14:15

ben glaze diğer bir deyişle niteliksiz bboyum rap dinlemeyi severim arada yazarım bile
bu kadar yeter sanırım

lanetli kız 8 Mayıs 2007 18:00

bende sitelerde gezerken burayı buldum ve ilgimi cekti bende üye oldum site çok güzel :smiley32: :D

romantik26 8 Mayıs 2007 18:55

ben msxle bı aarkadasım tanıostırdı yaklaşık bır bucuk sene oldu o gunden bu yana msx deyım

MeTaLMoNsTeR 8 Mayıs 2007 23:26

MsXLabs'ı aslında uzun zamandır ziyaret ediyorum ama üye olmamıştım. Az önce kafaya koydum ve oldum. Bence her kişinin her arayacağını bulabileceği bir site MsXLabs ;)

menes 9 Mayıs 2007 13:09

öncelikle hepinize merhaba bi arkadaşım sayesinde girdim bu siteye ara ara vakit buldukça siteyi inceliyodum. burda kendimden çok fazla şeyler buldum ve üye olmaya kara verdim.

nehirmavi 10 Mayıs 2007 00:33

herkeze selamlar. ben bu siteye internette dolaşırken buldum. tamamen tesaduf ama guzel bir tesadüf oldu beni için

ekin183 10 Mayıs 2007 09:23

su ana kadar gördüüm en iyi arşivlerden ama bişey sorcam dinamik görüntü resmini oluşturamıyoum

Walex 10 Mayıs 2007 15:44

selam
32 bit sitesinde sizin (bir programda) link verilmiş orayı tıkladım
sizin site ile karşılaştım
sitenizi inceledim ve çok hoşuma gitti
vede üye oldum
beni kabul ettiğiniz için memnun oldum
amacım öğrenmek-paylaşmak
bunuda sizin sitenizde yapabileceğime inanıyorum
uzun yıllar aranızda kalmak dileğiyle
her şey gönlünüzce olsun

sude_nazlı 10 Mayıs 2007 16:03

çok güzellll

latifa 10 Mayıs 2007 19:02

merhaba sitenizle cinnet halindeyken tanıştım bir program arıyordum hatta aramakla kalmamıs butunlesmıtım kı sitenız karsıma cıktı detaylı şefaf açıklamalar yapılmış oldugundan ewet sewiyeli bir site diyerek aranıza katıldım.şimdimdilik program arastırmalarımada sitenızde bulunucagım ama dünya hali ne oldum dememeli ne olacagım demelı zıhnıyetıyle kimbilir sizlerle bi dolu paylasımda bulunup tam anlamıyla ailenızin bir ferdi olabılırım;)

bütün dostlara saygılarımla....

yaren_76 10 Mayıs 2007 19:22

herkese slm

formunuza öncedende kayıtlıydım ama epeydir uğramamıştım,görüşmek üzere

:wave: (F) :wave:

bashak 10 Mayıs 2007 19:26

bir ilkbahar sabahı bir internet sitesinin aracılığıyla rastladım.mutlandım.umarım birliteliğimiz seviyeli,saygıya dayalı https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/read.gifolarak uzun sürer.iyi ki rastlamışım.güzel günler hepimizin olsun.

burakfd 11 Mayıs 2007 15:19

slm msxlabs alemi gerçek ismim faik! bu siteyle kuzenim(delice38) aracılığıyla tanıştım: kuzenimden msn yamsı istemiştim oda beni buraya yönlendirmişti iyikide lafını dinlemişim. şimdilik biraz acemilik çekiceğim hor görmezseniz sevinirim:)site tasarım açısından olsun içerik açısından olsun gerçekten fevkalade yapanlardan ve emeği geçenlerden ALLAH razı olsun:) şimdilik sitede falz görünemiceğim ÖSS nedeniyle sosyal etkinliklere kapalıyız;) inşallah sınavdan sonra bol bol takılmak dileğiyle

My_CaNix 11 Mayıs 2007 15:44

tşkLer qüseL ifadedrLer war

joker75 11 Mayıs 2007 16:02

selamınaleykum kardesım sagol ellerıne saglık ben yenı yım bakınıyorum kolay gelsın

DrAm3vLH 11 Mayıs 2007 17:15

ellerınıze saglık

eflatunadam 12 Mayıs 2007 10:36

bu forum sitesiyle bir dost aracılığıyla tanıştım...bana ait şiirlerin burada yayınlandığını söylediklerinde çok şaşırmıştım...

bir gideyim bakayım dedim..her ne kadar izin alınmadan şiirlerim forumlarınızda asıldıysa da bundan memnun olduğumu belirtmek isterim

umarım daha iyi paylaşımlarınız olur..

saygılarımla
nadir atalay

DrAm3vLH 12 Mayıs 2007 12:27

bu sıtey kuranlara allah tuttuklarını altın etsin bi girdim hala cıkamadım

of be 12 Mayıs 2007 16:57

nasıl oldu bilmiyorum ama burdayım
merhaba dostlar!!

volture 12 Mayıs 2007 17:01

bende şekili nizk yapan bi site araken yanlışlıkla buldum bu isteyii..yaklaşık 1 sene önce .. ve de ondan beri buraya takılıyorumm..birçok işimde çözüm yolu buldum burda ..yardım eden herkese tşkler..genellikle sohbet sayfasına takılırım.. sohbet mükemmel;çok samimi...herkese tşkkler:D

yudum 12 Mayıs 2007 20:10

valla bu siteyle tanışmam tesadüftü ben 1 gün google dan gothic resimlerine bakarken birden bu siteye rasladım ve bi anda yani gördüğüm anda üye olmak istedim:smiley9:ve iyi yaptığımı düsünüyorum........

thealaaddinclub 12 Mayıs 2007 21:42

merhaba benim cok lu msn yuklemek gibi bir problemim var kim nasil yardimci olacak bilmiyorum yardimci olunursa cok sevinicem

Misafir 12 Mayıs 2007 21:53

Alıntı:

thealaaddinclub adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 470938)
merhaba benim cok lu msn yuklemek gibi bir problemim var kim nasil yardimci olacak bilmiyorum yardimci olunursa cok sevinicem

İlgili forum ve konularını inceleyiniz:
https://www.msxlabs.org/forum/coklu-oturum-acma-ve-yamalar/

Saat: 04:43

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık