![]() |
selam arkadaslar ben Kudret msxlabs.org u bır cok search te karsıma cıkıyordu ve gercekten her konuda ( Msn - programlar - güncel konular vs.) sorularıma cevap oluyordu bende uye oldum umarım ıyı vakıt gecırırız . |
merhaba walla mdl arıyordum ( msn dic. live) iste sonunda burada buldum ve artık bu forumda akacam :) nese iyi bi forum... tsk :D |
slm arkadaşlar bende gökçe bir araştrma ödevi aarken buldum forumu çokk beğendimm özellikle teması çok ilgimi çekti:) |
slm demet ben tesadüf eseri msnle ilgili bi program ararken girdim siteye ve hoşuma gitti atmosferiii süreklii takılmaya karar werdim :) |
selamın aleyküm hekese iyi akşamlar aranıza yeni katıldım umarım aranıza alırsınız kısaca kendini tanıtayım. adım cüneyt bir sürü alışkalığım vardı ce herkese elimden geldiğimce yardımcı olmaya çalışırım.eğer bir konuda yardım isterseniz çekinmede ulaşabilirsiniz.biraz uzattım galiba herkese iyi geceler |
selamlar ben okan msxlabs ı biraz geç olsa da buldum. mutlu paylaşımlar diliyorum. |
Merhabalar, Adım Alper, İstanbul'da yaşıyorum ve öğrenciyim. Siteyi google'da stuff plug'ini ararken buldum gerçekten çok güzel paylaşımlar ve faydalı bilgiler var. Site yapımcılarına teşekkürler... |
Msn'de birinin nickini renkli olduğunu görünce başladım bende yapıcam diye tutturmaya.Sonra google amcaya başvurdum oda beni buraya gönderdi.Ahmet diye bir adam var Msn bölümünde onun sayesinde herşeyi başardım evvelAllah.Kendisine teşekkür ederim.Allahu Teala razı olsun daha güzel paylaşımlara. Dua ile... |
selam herkese benim adım kıvılcım yaşım 16 lise3 geçtim siteyi hep görüyordum biliyordum üye olmak bugüneymiş iyi vakit geçireceğime inanıyorum |
saat 00:24, beLki yarIn diyerek. . . |
| Saat: 13:50 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık